Делене на сметки

• 23 558
  • 997
  •   1
Отговори
# 690
  • Далечният изток
Това ще да е Любовта...

# 691
  • София
Разбира се! Всичко друго - да се почувства човек, си е чист егоизъм. И зазвучава Age of Aquarius и мармоти завиват шоколади...

# 692
Това се е опитвам да кажа тази любов трябва да се подхранва от двете страни, колкото и да обичаш някой, като виждаш, че отсреща не се влага същото се замисляш. Точно тези битовизми са преломен момент понякога. Ама пък от това, което виждам тук, има жени, които смятат за нещо нормално те да вършат всичко, всички други са наричани "мързеливи". Не съм вярвала, че в днешно време ще прочета нещо такова.

# 693
  • София
И е супер позитивно настроена към каквото и да й стовари скъпия й мъж! Безсексие или безпаричие - все тая, тя се усмихва, говори мило и прави баница.
О, не, не.
Най тъпо е да живееш на инат. На себе си.

# 694
Готвя с удоволствие за мъжа ми. Не ми тежи, правя го с любов. И после да седнем на подредената маса, да си хапнем, да си пийнем и да си говорим. Големи революционерки тук, голямо нещо... Явно не достига любов в семейството.

# 695
В моето семейство любов има, но не мога да кажа същото за семейства, които жените изземват всички функции и са мултиробот. Не става въпрос кой какво ще върши, важното е колкото вие се грижите за мъжа, толкова и той за вас. Не знам защо не може да се схване какво пиша или се схваща, ама не е нормално жена да изисква от мъжа си 😀

# 696
  • Далечният изток
Нормално е всичко, което на съответните хора и семейства им е ОК. Щом и двамата са ОК, нормално е.

# 697
Това, че  че си делим домакинските задължения не ме прави мързелива.
Да не съм перфектна и не съм робот
Това, че мъжът ми може да довакинства е добре дошло.
Мъжът ми обожава да готви, а за мен е задължение. Точка.
Това, че изкарваме пари и двамата също.
Всеки живее както си иска. Важното е да има разбиратерство. Не е важно да сме като другите.
Любов си имаме достатъчно в семейството.

# 698
И е супер позитивно настроена към каквото и да й стовари скъпия й мъж! Безсексие или безпаричие - все тая, тя се усмихва, говори мило и прави баница.
А при теб как е?

# 699
  • София
Аз говоря с мъжа ми мило по телефона за 5 минути. Останалото време си е моя работа.

# 700
Бобът у нас не се признава за обръщане на внимание, от консерва излиза, какво гърне, какъв цял ден Satisfied Онзи митичния боб ще е веднъж в годината, трябва много да ми е на кеф хороскопа и планетите да са в идеално права линия, и температурата на въздуха да е точна, и слънцето да изгрява от правилното място на хоризонта, че денят да завърши с боб в гърне. Баничка обаче правих сутринта, че ММ днес ще ме води на коледен пазар Hug Ей така става делбата, без точни мерки, важното е един да направи нещо, друг път друг да направи друго, да не започва да изглежда като тенденция че един всичко друг нищо. Най-много май си "делим сметките" като се вземат хамбургери да се редуваме, ти взе миналия път сега аз, това май е единственото дето се сещам. Вчера той реди прането, аз днес може да му взема едно греяно вино от пазара или поне едно конусче печени кестени да си пари пръстите докато аз гледам сергиите.

# 701
Моята баба прави този митичния боб и после ни раздава по един буркан. Колкото и да се стараем /и аз, и мъжа ми, и двамата заедно/ не можем да го докараме като на баба.

# 702
  • Най-красивата страна
Аз го правя този митичния боб в гърне ,както и много други ястия и торти и сладкиши приготвям,защото имам време за това и ми харесва.
Обаче мъжът ми е осигурил това  време,както и средствата .
Тоест и двамата сме доволни ....
Той знае да приготвя само елементарни ястия-яйца,спагети,печено пиле,салати,ей такива неща...
Но след него цялата кухня е кочина.....

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 12:19 от -veni-

# 703
То мъже общо взето всичките имаме, къде за временна, къде за постоянна употреба. Ама като не е Янтра, коя/ кои от изказалите се напоследък са тия, дето не са мислили, когато са избирали?
Нищо лично, но ми се струва, че всички изказали се, вкл авторката, са си ок с изборите..
Щото съм имала три дъщери, и Вселената си знаела работата. Ми се закани една дама тука Simple Smile
Вие за кой приннцип ми разправяте, че не работи и защо се ежите на общо основание, като са ви ок мъжете. Какво искате принципно за себе си  и от чуждите мъже - нещо по принцип или по-конкретно?

# 704
Аз го правя този митичния боб в гърне ,както и много други ястия и торти и сладкиши приготвям,защото имам време за това и ми харесва.
Обаче мъжът ми е осигурил това  време,както и средствата .
Тоест и двамата сме доволни ....
Той знае да приготвя само елементарни ястия-яйца,спагети,печено пиле,салати,ей такива неща...
Но след него цялата кухня е кочина.....
Беше оспорено от няколко човека, че това не са балансирани семейни отношения. Нищо, че на вас ви е добре така. Да участваш с грижа за семейния уют и всичко, което се подразбира с това не било като да участваш в изкарването на пари за семейството.

Общи условия

Активация на акаунт