Делене на сметки

• 23 563
  • 997
  •   1
Отговори
# 750
И си изглеждаше повече от сносно за връзка, да не кажа, че направо си беше хубава.
Това беше добро Joy

# 751
Човек с такъв въпросник ментално не е добре. Всеки нормален мъж би отговорил с не на въпросите.
То и за това кандидатите не покриват изискванията.

# 752
Явно е бил възпитан мъж, че не я е наврял където й е мястото.

# 753
Аз пък подозирам, че жената е отишла с цел да напомни на някой настойчив ухажор къде му е мястото. И на мен ми се е налагало, но не се е случвало на среща на 4 очи. Някои просто не се усещат, че се целят на грешното място.

# 754
Явно е бил възпитан мъж, че не я е наврял където й е мястото.
Тук всички са възпитани. Тя сподели, между другото, че най-дългият период, през който е оставала сама са били 3 месеца и то изцяло по неин избор. Вярвам и. Беше доста забавна и социална.
Аз съм пълен темерут, но също може да се каже, че не съм останала "на сухо".

# 755
  • София
И тези претенции още от първата среща ли?
Не, не, не. Никога гласно, само с поглед.
И като лапне, нали Grin

# 756
  • Далечният изток
Скрит текст:
Равена, сериозно ли си толкова наивна?
За кое? Че тя може да си поеме всичките тези разходи ли? Не съм. Знам, че може. Ние се разбрахме да отидем някъде заедно. Мен не ме е подлагала на този въпросник. И си изглеждаше повече от сносно за връзка, да не кажа, че направо си беше хубава.
И тези претенции още от първата среща ли?
А какъв е смисълът да си губиш времето и после да ти кажат: Ама ти беше предупредена още от началото, че така и така?!
Не вярвам да е било още на първа среща, ама какво значение има коя е? Колкото повече напредвате, толкова повече ти си емоционално вътре. Не е мъжът този, който губи.
Не, не, той така би спечелил с тая, че.... Направо се е отървал мен ако питаш.
А тя какво губи не ми стана ясно?!

# 757
Човек с такъв въпросник ментално не е добре. Всеки нормален мъж би отговорил с не на въпросите.

Ако болднатото е вярно, значи аз съм ненормален.

# 758
Не, не, той така би спечелил с тая, че.... Направо се е отървал мен ако питаш.
А тя какво губи не ми стана ясно?!
O има, какво да губи и още как при неразбирателство. Похабени нерви, време и спокойствие. Малко ли ти се вижда?

# 759

Ако болднатото е вярно, значи аз съм ненормален.
И с какъв акъл ще искаш нещо сериозно, но да си живеете по домовете? От какъв зор ще ходиш по нейните командировки, каква работа имаш там? Да хванеш пътя, тя като поиска или трябва да си пиян, или много загорял.
Кое е нормалното?

# 760
  • Далечният изток
Кви нерви, време, бе Равена? Тя не иска мъж тая жена. Не и в смисъл да има партньор.

# 761
Мъжът е вечното оправдание (като гледам оправданията май е и вечното капо), недостатъчно пари и с деца, не е склонен на никакви жестове. Това, ако е добра партия...
Хубаво е да се чете.

# 762
Кви нерви, време, бе Равена? Тя не иска мъж тая жена. Не и в смисъл да има партньор.

Напротив, жената си търси равностоен партньор и мъж, не някоя пиявица в мъжки образ.

# 763
  • Далечният изток
А той пък си умира за пиявица в женски образ...

# 764
То пък щото нещо може да изсмуче от него.

Общи условия

Активация на акаунт