Делене на сметки

• 23 517
  • 997
  •   1
Отговори
# 735
При нас всеки си харчи каквото има.
Почивки те се разделят на половина.
Трябва да се гледа много, преди да се взима половинка.

# 736
Ох не мога, копирам виц от Фейсбук:

- Кой ще те вземе такава проклета?
- Торбалан ще ме вземе.
Други въпроси? 🤔🤣😉

# 737
Никой не претендира за Бмвета и почивки на Карибите, но една прахосмукачка и една салата пак са си признак на обич и загриженост..
Никой ли? Как така никой? Аз например претендирам. Затова и прагът ми на търпимост е 3 месеца.
Останалото си го мога и сама. Joy

# 738
Между претенциите на жените и възможността, някой, да им ги осъществи  ,има вагон разлика.
За мен остава торбалан 😀

# 739
  • София
Затова, по- малки претенции, но по- редовно.
Тренирайте ги тия мъже, бе.

# 740
И избирайте само които подлежат на каляване Grin

# 741
Дет се вика, да ни предусещат претенциЙте, че да не си уронваме авторитета и да искаме постоянно.

# 742
Нали точно това се карахте одеве - обича ма, прави ма щастлив/а.

# 743
Не чакам, някой да гадае какво искам. Заявявам си всичко открито, без страх, а той да прецени дали има топки.
За честни и открити  отношения съм.

# 744
Не чакам, някой да гадае какво искам. Заявявам си всичко открито, без страх, а той да прецени дали има топки.
За честни и открити  отношения съм.
Aбсолютно! Преди една седмица срещнах една жена - програмистка към Майкрософт.
Та тя ми обяснява: Излизам с него на среща и го питам прямо...Какви са ти очакванията от живота?
Аз живея у нас, ти живееш у вас.
Можеш ли да палнеш спонтанно колата и по всяко време да дойдеш да ме видиш?...Ми...Не.(Следват извинения за климата, лошата пътна обстановка, продължителността на шофиране).
Можеш ли да резервираш хотел-спа за уикенда и да ме изненадаш приятно?...Ми...Не. (Следват извинения свързани с влошеното здраве на майка, стринка, лелинчо и всякаква рода по права, съребрена  и несъребрена линия).
Можеш ли да ме придружаваш в моите пътувания зад граница без да се налага да плащам за теб?...Ми...Не. (Следват извинения за разходи по образованието на децата от предишен брак и/или ремонти заради скорошна смяна на жилището).
....и т.н., и т.н.
В заключение: Какво по дяволите можеш да направиш за мен? И какъв го дириш с мен?....Излишно е да казвам, че следва гробно мълчание.

# 745
Равена, сериозно ли си толкова наивна?

# 746
  • Далечният изток
И тези претенции още от първата среща ли?

# 747
Срещата с някои е като да идеш на гледаш Годзила на кино - филмът ще е тотален мех, но все пак има Годзила.

# 748
А въпросната дама, освен че иска, нещо предлага ли?

# 749
Равена, сериозно ли си толкова наивна?
За кое? Че тя може да си поеме всичките тези разходи ли? Не съм. Знам, че може. Ние се разбрахме да отидем някъде заедно. Мен не ме е подлагала на този въпросник. И си изглеждаше повече от сносно за връзка, да не кажа, че направо си беше хубава.
И тези претенции още от първата среща ли?
А какъв е смисълът да си губиш времето и после да ти кажат: Ама ти беше предупредена още от началото, че така и така?!
Не вярвам да е било още на първа среща, ама какво значение има коя е? Колкото повече напредвате, толкова повече ти си емоционално вътре. Не е мъжът този, който губи.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 22:16 от Ravenna

Общи условия

Активация на акаунт