Делене на сметки

• 23 537
  • 997
  •   1
Отговори
# 780
  • София
То пък щото нещо може да изсмуче от него.
Така, като сме почнали - може.

# 781
Човек с такъв въпросник ментално не е добре. Всеки нормален мъж би отговорил с не на въпросите.
То и за това кандидатите не покриват изискванията.

Ако болднатото е вярно, значи аз съм ненормален.
И с какъв акъл ще искаш нещо сериозно, но да си живеете по домовете? От какъв зор ще ходиш по нейните командировки, каква работа имаш там? Да хванеш пътя, тя като поиска или трябва да си пиян, или много загорял.
Кое е нормалното?
Е, не може ли да е сериозно, като всеки си живее у тях? Като ми е готино с нея, що да не ходим заедно на командировките? Нито пия, нито съм загорял, но Милото като ми се обади и тръгвам веднага, без значение колко часа е. Щом има нужда от мен, как да не се отзова?
Кое е ненормалното?

# 782
Готино е  да си сама. Проблемът е, като явно не искаш да бъдеш и тестваш хората с подобни безумни анкети, вместо да подходиш към тях човешки и да не очакваш веднага мега жестове и отдаденост при отношения на кота 0.

# 783
За купена торта се отнемат точки😂.
Ако я купи мъж се добавят двойна бройка точки обаче Cake

# 784
Излъгала те е, но това е стандарт за вашия континент.
Ха, няма как да лъжеш, когато портфейла ти олеква, дори и на нашия континент. Simple Smile
Готино е  да си сама. Проблемът е, като явно не искаш да бъдеш и тестваш хората с подобни безумни анкети, вместо да подходиш към тях човешки и да не очакваш веднага мега жестове и отдаденост при отношения на кота 0.
Това не е тест. Жената е прекалено директна, защото и е писнало да си губи времето с мъже, които се афишират за сериозни отношения, а накрая се оказва, че им се чукало за "без пари", по-възможност с възрастни жени, защото не могат да забременеят...А и нали битува схващането, че уж нямали избор. Да бе, да!
Ами като искаш нещо несериозно, то си има ценоразпис за това. Дори и не те питат би ли направил това или онова.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 23:39 от Ravenna

# 785
Между
- разделен с майката уикенд-баща без пари, с болни роднини, егоист
и
-котката
да избера първото?
Че за ко ми е?
За да те признаят у форума?

Че къде са находищата на мъже без заварено положение, каквото и да е то? Освен да си ги раждаме и тежко на всяка, която не им е майка.

# 786
За купена торта се отнемат точки😂.
Ако я купи мъж се добавят двойна бройка точки обаче Cake
Аз я взех от щанда, мъжо я плати. Кой е с точките? Делим си я по братски, щото детето не яде Joy.

# 787
Между
- разделен с майката уикенд-баща без пари, с болни роднини, егоист
и
-котката
да избера първото?
Че за ко ми е?
За да те признаят у форума?
А, за тая цел имам подръка друга партия - общ работник, перничанин, пиянде, без книжка, с по-ниска заплата от моята, речник от 100 думи, крясък на овчарин.

Готино е  да си сама. Проблемът е, като явно не искаш да бъдеш и тестваш хората с подобни безумни анкети, вместо да подходиш към тях човешки и да не очакваш веднага мега жестове и отдаденост при отношения на кота 0.
Проблемът е, че на безперспективните бързо им проличава - използвани думи, изрази, дребни прояви. Никой човек от който и да е от 30+ наличните полове няма да ти изпляска такава очевидно решена анкета от втората приказка. Някъде си се издънил, друг въпрос е отърва ли ти да си признаеш, или ще се почне пак - златотърсачки, претенциозни и другите познати рефрени.

# 788
Е, не може ли да е сериозно, като всеки си живее у тях? Като ми е готино с нея, що да не ходим заедно на командировките? Нито пия, нито съм загорял, но Милото като ми се обади и тръгвам веднага, без значение колко часа е. Щом има нужда от мен, как да не се отзова?
Кое е ненормалното?
Не може да е сериозно, защото единственото нещо, което ви свързва е само секса. Това не е сериозно.
Защото на командировките ще седиш като вибр...придарък. Ако нямаш друга работа и ти е кеф. На мен ми е неприятно да увисвам като...заспал.
Милото, ако ти е жена и имаш стойностни отношения с нея, да. Но жена която си търси тъпк... само ти си ощетен.
Равена, ако последното тримесечие ми изкараш 5000 кан долара/месец и ти дам 1000, как ми олеква портфейла?

# 789
  • Далечният изток
Равена, ти не беше ли си направила тема да си се хвалиш в нея?! Пак взе да обсебваш. Темата беше за друго, не за теб...

# 790
  • София
Той няма против да е пен*с колан, що ние да имаме.

Равена, ти не беше ли си направила тема да си се хвалиш в нея?! Пак взе да обсебваш. Темата беше за друго, не за теб...
Търси ни вниманието, ама скука, скръб и счетоводство.
Кат замлъкна разбрах, че любимият я е шутирал.
Ако я питаш - тя него.

# 791
Той няма против да е пен*с колан, що ние да имаме.
Много моля, нека сме коректни с думите. Той иска да е пенис колан. Затова е отишъл на сгляда, а не в Дисниленд с децата.

# 792
  • Далечният изток
Оф, чакай, сега ще ти обясни...
Аз си лягам, няма да мога да го понеса...

# 793
Подобна анкета ми е чужда но принципно я разбирам, ако човек не си търси партньор  с главна буква, а просто човек за добре прекарано време. Струва ми се, че хората в по- късен етап на живота си ясно знаят кога търсят любов и кога е просто приятно. За вторите, няма нужда да се задоволяваш с посредствен резултат. Пак казвам, само го мисля. Не ми е на дневен ред.

# 794
Дидо, ти защо реши , че някоя си търси само това? Всеки си има минало и настоящо положение. Ако се харесате с някого, как се взима решението да заживеете заедно за да спестите транспортните разходи? Аз не бих посмяла лично да си продам имота и да отида да живея на чуждо. За да дойде той да живее у нас трябва да съм сигурна, че точно него искам. Е той ще почне да ми прави обструкции за някакви си там 50-100 км и аз ще съм супер щастлива от факта? Или няма да ходим на ваканция, защото аз съм му 3-ти, 5-ти приоритет...А аз ще му купувам скришно годежен пръстен? Айде, малко по-серизно! Това ли точно бихте искали? Тук всички сме българи, не лицемерни канадци!
Търси ни вниманието, ама скука, скръб и счетоводство.
Кат замлъкна разбрах, че любимият я е шутирал.
Ако я питаш - тя него.
Имах бан за 1 или 2 седмици, не знам. Била съм обидила някого, нямам си идея кой. Joy
Не ме е шутирал. Надява се, че ще ида да го видя по Коледа. Обаче не знае, че аз реших за по-лесно да го сменя.
Далече ми е. Не виждам перспектива за транспортните разходи.Wink

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 23:58 от Ravenna

Общи условия

Активация на акаунт