Делене на сметки

• 23 460
  • 997
  •   1
Отговори
# 810
Колкото всички досега са те обичали Grin
Е, обичат ме, доколкото могат. Пишем си. С единият ще се видим утре, а другият ми е далече. Ама това не пречи да сме приятели. Разделихме се с добро, все пак. Simple Smile

# 811
  • София
Тоест, никак.
Ти избираш.

# 812
Тоест, никак.
Ти избираш.
Важно е да има дубльор на главната роля. Другото не е болка за умиране! Wink

# 813
  • София
Преценявай какво говориш. Тук.
Добронамерен съвет

# 814
Преценявай какво говориш. Тук.
Добронамерен съвет
Що? Ще се обадиш да ми объркаш любовните дела? Успех ти желая! Joy
Не си толкова всемогъща, обзалагам се на, каквото пожелаеш.Wink

# 815
Ти и сама чудесно се справяш с объркването на въпросните ти дела, Равена. Никой не би могъл да се справи по-добре. Simple Smile

# 816
  • София
На мен няма какво да ми желаеш.
Имам всичко, което нямаш ти Relaxed

# 817
Не чакам, някой да гадае какво искам. Заявявам си всичко открито, без страх, а той да прецени дали има топки.
За честни и открити  отношения съм.
Aбсолютно! Преди една седмица срещнах една жена - програмистка към Майкрософт.
Та тя ми обяснява: Излизам с него на среща и го питам прямо...Какви са ти очакванията от живота?
Аз живея у нас, ти живееш у вас.
Можеш ли да палнеш спонтанно колата и по всяко време да дойдеш да ме видиш?...Ми...Не.(Следват извинения за климата, лошата пътна обстановка, продължителността на шофиране).
Можеш ли да резервираш хотел-спа за уикенда и да ме изненадаш приятно?...Ми...Не. (Следват извинения свързани с влошеното здраве на майка, стринка, лелинчо и всякаква рода по права, съребрена  и несъребрена линия).
Можеш ли да ме придружаваш в моите пътувания зад граница без да се налага да плащам за теб?...Ми...Не. (Следват извинения за разходи по образованието на децата от предишен брак и/или ремонти заради скорошна смяна на жилището).
....и т.н., и т.н.
В заключение: Какво по дяволите можеш да направиш за мен? И какъв го дириш с мен?....Излишно е да казвам, че следва гробно мълчание.
Леле, каква потресаваща липса на романтика. Въпросната трябва да си наеме коуч по първи срещи.

# 818
  • София
Явно само аз не съм потресена от примера на Равена Joy

Като начало никъде не пише, че е първа среща. После, предвид възрастовата група на Равена и споменаването на деца от страна на господина, можем да предположим, че и при приятелката й става дума за възрастни хора, които не търсят тепърва да създават семейство, а по-скоро да си гледат кефа след като вече са се реализирали в живота, и с деца, и кариерно. Съответно не виждам какво възрастни, вече изградени хора има да го шикалкавят, пък и за да зададе тези въпроси, е доста вероятно нещо в поведението му да й е дало повод. Жената явно знае какво търси и очаква, а пък господина видно хич не е готов да предлага такива неща. Дали попринцип или конкретно на нея, все не е нейният човек.

Много често срещам жени, които се оплакват от мъжете, от съпрузите си, от отношението им към тях, но когато видят жена, която знае какво иска и не я е страх да изисква, ауу, как можело, каква била тая, викайте инквизицията. И ми става явно защо са в това положение.

# 819
Лъвице, просто се пренасят отношения към потребители от други теми. И разговорът изглежда силно поляризиран за незнаещите.

Не че нещо, който споделя публично каквото и да е, да си е преценил последствията.

# 820
В прав текст - много си права, Лъвице но все да не намираш своя човек - дали проблемът е в човека Simple Smile
Пък тва, дето изглеждала сносна за връзка не мож излезе от главата и устата дори на 14 год ми дъщеря….

# 821
Лъвице, не си само ти.
А повече се потрисам, че няколко пъти се повтори обвинение, за което трябва голяма фантазия - изобщо не беше написано, нито намекнато, нито беше казано нещо, което да предизвиква дори предположение.

# 822
И аз не намирам за проблем, че жената се допитала до предпочитанията на господина, и си е сверила часовника на време. Кво да си губи времето с хора, които не я удовлетворяват по ни един въпрос, било пътувания  ,виждания  изненади и т.н

То щото женките мълчат и чакат мъжете да ги разберат по съзвездието, какво искат, или по хороскопа им, затова и са на тоя хал.

# 823
  • София
И аз съм съгласна. Аз имам една приятелка, която е разведена отдавна, с едно дете. Тя си работи от вкъщи, пари - всичко точно. Тя пък се нервира, че попада само на някакви виртуални бърборковци. Ала бала, ако може и секс чат, обаче на едно реално кафе не могат да излязат. Всички са мега заети...
Та си е правилно да се уточни режим на виждане около първите разговори.

# 824
Ааа, те всички са много силни онлайн, пък като го видиш на живо, си викаш " Тоя да не са го подменили? "

Общи условия

Активация на акаунт