Делене на сметки

• 23 410
  • 997
  •   1
Отговори
# 930
Дренка, послушай собствения си съвет към мен и не подскачай след всеки мой коментар, който не ти харесва.
Ако се припознаваш с нарицателното- стрина Пена няма как да го знам. Не ме и вълнува.
Казах, че нямам нищо лично към никой потребител и само коментирам подбора му на думи.
Ако много искаш и ако много се постараеш, специално към теб ще си изградя мнение и ще го помня, където и да те срещна във виртуалното пространство.

Кое е субективно - че примерите за успешни такива връзки са изключения?
Това е различно от критерии.
Моите критерии са си за мен и за хората, които биха ме радвали в обкръжението ми, останалите ги избягвам или търпя по необходимост. Не става дума само за професии и доходи.

За момент ще спра да се обяснявам. Казах доста. Не твърдя, че съм права. Все пак в Обеля живея, не в Париж.

За стериотипите стана дума и затова ще кажа. Скоро даваха първата българска ромска актриса в интервю. Та измъкнала се е жената от гетото и уж работи и уж има равен шанс обаче основно роли на ромка й предлагат.

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 17:16 от NOVA NADEJDA

# 931
Аз повдигнах подвъпроса за голите претенции, които повечето от вас много държат жената да си отглежда като вътрешни паразити.

# 932
Баланс да има, вкл.счетоводен. Много го пропускат, после реват. На мен това ми шепне нещо.

# 933
Не става дума за претенции, а за абсурдни притенции.
Защо, Дидо, кое му е абсурдното на претенциите? Пак повтарям ( за неразбралите) не става въпрос за командировка, а за нормална ваканция зад граница. Госпожата си плаща нейния дял. Иска се само от господина да я придружава, плащайки си неговия.
Случката си е напълно истинска. Тя сподели разочарованието си, защото ѝ бе писнало от тарикати.
Друг пример с моята неотдавнашна любов.
В момента, в който се пренесе на 2500 км разстояние, побърза да си ъпдейтне дейтинг профила с новото място и пресни снимки. Когато го попитах за обяснение той ми каза: "Никого не съм срещал, просто си играех."
Да, ама играейки си, той много добре знаеше за моите планове да наема кола по Коледа и да пропътувам стотици км за да го видя. Оправданието: "Не мога да чакам на 2 срещи годишно."
При което моята естествена реакция беше - да си сменя плановете и аз да си поиграя, намирайки си нов мъж.
После мрън, мрън, мрън: "Надявам се, че ще се видим по Коледа."- защото не си е намерил никоя друга.
Ще се видим може би, но ти ще наемеш кола и ше пропътуваш километрите. Сори, смяна в плановете! Любовта си отиде!
Айде сега разкостете ме, че не го обичам достатъчно и заслужавам да съм сама!

# 934
Аз повдигнах подвъпроса за голите претенции, които повечето от вас много държат жената да си отглежда като вътрешни паразити.
Ти съдиш моите претенции по твои критерии. Ти оценяваш, че са голи, защото не знаеш възможностите ми. Следващото ти изречение леко е объркано но го разбирам, че считаш, че  повечето от нас!? жените паразитираме.  Нямам какво да кажа, тъжно е.

# 935
Равена, а ти очакваше ли връзка с 2500 км разстояние?

# 936
Ти съдиш моите претенции по твои критерии. Ти оценяваш, че са голи, защото не знаеш възможностите ми. Следващото ти изречение леко е объркано но го разбирам, че считаш, че  повечето от нас!? жените паразитираме.  Нямам какво да кажа, тъжно е.

Почвам да считам, че не можеш да четеш.

# 937
Не, стрино, с едно око чета, с една ръка пиша, а с другата точа баница, все пак е неделя вечер. Трябва добре да се представя като домакиня, че все пак както в началото на темата казах и ме ожалихте ще ми оставят 💸 в портфейла. Ако не стане вечерята вкусна, щото много съм стояла у форума, ще ми се намали дажбата.

# 938
Равена, а ти очакваше ли връзка с 2500 км разстояние?
Не разбира се, но очаквах поне до Коледа елементарно уважение. Явно претенциите ми и този път са нереалистични.

# 939
Програмистката от примера на Равена просто е попаднала на честен и почтен човек, който е дал обективна обосновка на всяко свое "не" в отговор на абсурдните ѝ претенции. Ако беше някой друг, който има за цел само да я прекара, то щеше да се кълне, че ще изпълни всичките ѝ искания. С убеждението, че докато дойде време да изпълни кое да е от тях, той вече ще е постигнал своето.
И съм сигурен, че такива мъже е имало преди въпросната програмистка да срещне този от примера.

Вижте само как започва разпита - с въпроса: "Ти какво очакваш от живота?". На който въпрос изобщо не се чака отговора, а се преминава директно към всичките тези - "Можеш ли ...?"
Ами да беше изчакала да чуе какво ще каже човека. Може би щеше да разбере, че той очаква съвместен живот при взаимно уважение и разбиране, включващо и вземането на всички решения заедно, при съобразяване със желанията и възможностите и на двамата.

Дори и някой лудо влюбен във въпросната "сносна за връзка" програмистка да бе отговорил с убедено "да" на всичките нейни въпроси, то той не би могъл да изпълни своите обещания. Защото те са нереални.

# 940
Дори и някой лудо влюбен във въпросната "сносна за връзка" програмистка да бе отговорил с убедено "да" на всичките нейни въпроси, то той не би могъл да изпълни своите обещания. Защото те са нереални.
Никой досега от преждепишещите не се обоснова, защо са нереални.
И въобще не става въпрос за първа среща ( не знам защо решихте това), а за примерно 30-та среща.
Тя вече е пътувала за да му достави удоволствие.
Правила е резервация за романтичен уикенд.
Е на ваканция не са отишли вероятно заедно, ама не защото господинът има уважителна причина, а просто защото тя му е била винаги "ен"-ти приоритет.
За какво съвместно съжителство става въпрос? Ами той въобще не е от нейната черга!
Да си загуби вместо 2-3 месеца от живота, 2-3 години? Ами то на нашата възраст всеки ден се чувства като месец!
Притрябвал и е такъв прошляк и тарикат, мен ако ме питаш!
Номадски, тук следва любезното заключение от нейна страна (без да се обиждаш персонално): "Много те харесвам, ама ти не можеш да ми дадеш това, което искам!"

# 941
Програмистката от примера на Равена просто е попаднала на честен и почтен човек, който е дал обективна обосновка на всяко свое "не" в отговор на абсурдните ѝ претенции. Ако беше някой друг, който има за цел само да я прекара, то щеше да се кълне, че ще изпълни всичките ѝ искания. С убеждението, че докато дойде време да изпълни кое да е от тях, той вече ще е постигнал своето.
И съм сигурен, че такива мъже е имало преди въпросната програмистка да срещне този от примера.

Вижте само как започва разпита - с въпроса: "Ти какво очакваш от живота?". На който въпрос изобщо не се чака отговора, а се преминава директно към всичките тези - "Можеш ли ...?"
Ами да беше изчакала да чуе какво ще каже човека. Може би щеше да разбере, че той очаква съвместен живот при взаимно уважение и разбиране, включващо и вземането на всички решения заедно, при съобразяване със желанията и възможностите и на двамата.

Верно ли? Баш реални и изпълними са, за мен не само че не са проблем, но и ги правя с кеф.
 Това прави ли ме извънземен?

# 942
Ами да беше изчакала да чуе какво ще каже човека.
Някой май не е учил за преразказ в училище Grin

Какво очакваш от живота може да е даже изключително философски въпрос, но трудно ще развият курсова работа онези, чийто живот се заключава в ракия - кънектинг пийпл. Обикновено те не са и учили за преразказ в училище.

И въобще не става въпрос за първа среща ( не знам защо решихте това), а за примерно 30-та среща.
Ами защото примерно ти не го написа?
Не написа и дали тя има деца, защото ако няма - въобще не разбирам какво би правила с такъв мъж. То даже товарен влак не е.

# 943
Канадска програмистка, парижка художничка, софийска рентиерка, касиерка..нещо ми се губи. Коя от тях е наркоманка? А коя е с голям бюст?
😂😂😂

# 944
  • Далечният изток
Е като не е от нейната черга какво изобщо прави с него изначално? Цели 30 срещи ли не го е преценила?! Или чака 2-3 месеца жабата да се превърне в принц?!

Аз като казвам, че това е някаква приказка от 1001 нощи...

Общи условия

Активация на акаунт