Делене на сметки

• 23 402
  • 997
  •   1
Отговори
# 945
Дори и някой лудо влюбен във въпросната "сносна за връзка" програмистка да бе отговорил с убедено "да" на всичките нейни въпроси, то той не би могъл да изпълни своите обещания. Защото те са нереални.

Верно ли? Баш реални и изпълними са, за мен не само че не са проблем, но и ги правя с кеф.
 Това прави ли ме извънземен?
О, нима? Тогава наистина си извънземен. Защото на някой земен мъж все някога ще му се случи да не може да си зареже работата, сделката или ангажимента към някой близък за да хукне към "любимата", защото нещо я е засърбяло. Тъй като изискването е "по всяко време", т.е. веднага при повикване, а не при първа възможност.

# 946
За тва тия връзки от разстояние са умряла работа. Без значение дали канадска програмистка или ученичка от някой съседен град (последното от личен опит).

# 947
Все си мислех, че любимите са ти в къщата. Сигурно защото не съм живяла в необятна Канада, Русия или САЩ, дето са си със собствени нефтени залежи.
30 срещи за 2-3 месеца е тъкмо да питаш човека какво очаква от живота и по-конкретно - от тебе.

# 948
Изискванията и желанията на твоята позната не са нереалистични, но е нереалистично да очаква да ги получи от този човек, според мен. Щом са се виждали достатъчно време и не става въпрос за ново познанство. Връзки, в които има взаимност и всеотдайност, не са се случили след подобни изговаряния и анкети, а са завили естествено натам като резултат от това, че на хората им е приятно и виждат бъдеще заедно, респективно влагат един в друг (време, емоции, ако щеш средства). Просто на нито една жена не би й се наложило да води такъв разговор с мъж, който е влюбен и е готов да влага в нея. Затова и такива разговори никога няма да завършат продуктивно. Според мен жените дълбоко в себе си ги осъзнават тези неща и знаят, че няма нужда да се спазарява едва ли не време и отношение. Заради което и мисля, че няма какво да се адмирира на разговори, които "задават отговори". Жената би си спестила неприятни емоции и би съхранила себе си в по-голяма степен, ако при липса на инициатива за неща, които на нея са й важни - съвместен живот, екскурзии, т.н. - просто си даде сметка, че няма да го бъде и се дистанцира без такива разговори. Това е моята гледна точка и моят опит, може би греша.

# 949
Ами защото примерно ти не го написа?
Не написа и дали тя има деца, защото ако няма - въобще не разбирам какво би правила с такъв мъж. То даже товарен влак не е.
E, не съм вярно, виновата! Не предвидих всички неясноти в преразказа. Виж, как ваканцията се изтълкува като командировка, например! Не няма деца, ама и да има, какво от това? Идва един момент, в който децата порастват и вече не са деца. Тя търси партньор за остатъка от живота си.
Жената би си спестила неприятни емоции и би съхранила себе си в по-голяма степен, ако при липса на инициатива за неща, които на нея са й важни - съвместен живот, екскурзии, т.н. - просто си даде сметка, че няма да го бъде и се дистанцира без такива разговори. Това е моята гледна точка и моят опит, може би греша.
А то за да се стигне до такъв разговор вече неприятните емоции ги е имало налице. Просто като заключителен катарзис, че няма да го бъде и трябва да продължи да гледа напред. Пък и нали в разговор се решавали проблемите? Ако не си кажеш, той как ще отгатне, какво те мъчи?

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 18:42 от Ravenna

# 950
  • София
Равена, не се обиждай, ама и тя като теб с кошницата, ама най- много да получи един х..

Трябва да знаеш как да се похарчиш.

# 951
Равена, не се обиждай, ама и тя като теб с кошницата, ама най- много да получи един х..

Трябва да знаеш как да се похарчиш.
Чакам да ме научиш. Ама с примери от личния ти живот, не с подхвърляния и заядки!

ПП. Моята кошница е пълна. Аз не очаквам друг да ми я пълни.

# 952
  • Далечният изток
Равена, тя историята ти съвсем в друга посока зави... Някъде към Китай... Хич не си последователна.

# 953
  • София
Успех със следващия, наистина ти го желая.

# 954
Ако иска жената да й олекне на душата, може да си изговори. Няма лошо. Просто положителен развой трудно ще последва.
И без да се заяждам, но не виждам какво има да казваме - браво на такива жени. Браво бих казала на жени, които ако попаднат в такава ситуация, директно ще му покажат червен  картон, без пазарлъци и разговорки с цел да се уверят за 286-и път, че не са желани.

# 955
Не няма деца, ама и да има, какво от това? Идва един момент, в който децата порастват и вече не са деца. Тя търси партньор за остатъка от живота си.
Доста ще ми отнеме да обясня защо не намирам за редно мома да е с баща с точно такова поведение, това е кратката версия - не става за партньор за остатъка от живота ù. Както и ти отбеляза, тя му е енти приоритет, а пък да не говорим и че е възможно той да гледа на нея като на стока от щанда с промоционални изтичащи - става за бърза консумация, а може и да си я прибере във фризера за известно време, но не би я държал за дълготрайна употреба. И не защото действително тя е кофти стока, а защото на него всъщност грам не му дреме за нея - ако тя не пусне, ще се намери все някоя дащна.

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 19:18 от -Нарцùса-

# 956
Равена би ли търпяла някой, който иска да ти е приоритет номер едно. Да пренебрегваш времето със сина си, работата си, къщата си...

# 957
Равена би ли търпяла някой, който иска да ти е приоритет номер едно. Да пренебрегваш времето със сина си, работата си, къщата си...
Синът ми е на 19 години. Отдавна не му държа ръката да пишем заедно домашни, нито го карам на сокър (евр. футбол)
Работата я работя денем, не вечер. А къщата, какво? Ако не я изчистя днес, ще я изчистя утре. Да, вярвам, че за всичко може да се намери време, ако има желание. Ако няма - се намират извинения.

# 958
  • София
Равена, ти обясняваше, че няма как мъж да ти е приоритет, а ще е някоя дупка на кавала. Ти.

# 959
Равена, ти обясняваше, че няма как мъж да ти е приоритет, а ще е някоя дупка на кавала. Ти.
A какво искаш да кажа за такъв, на който са му приоритет бебетата на 20 и 25? Dizzy Face
И който впоследствие ми казва: "Ти беше предупредена!"
Моя грешка, сори! Търси си сега някоя да я "предупредиш" по същия начин!

Общи условия

Активация на акаунт