ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 4

• 37 861
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
И при нас доста препускат и не може да смогне на темпото. Със сигурност А1 го минаха.

# 646
  • София
Точно вчера са им дали някакво допълнително помагало за А2 и са писали в него. Значи и при нас А1 е минато, а не сме ЕГ.

# 647
  • София

От доста време са на А2, не знам дали има някакво значение, обаче, понеже май всички имаха по-високо ниво от самото начало, просто нямаше начинаещи. Не е ЕГ.

# 648
  • Варна
Не че ме пита някой, но и при нас (РИЧЕ, 12ч седмично, без допълнителни часове) минаха целия учебник А1 и скоро започнаха А2 (знам по поръчката на учебниците). Но пък това 50-та страница на конкретния учебник може да значи, че са към края му, затова не знам много ли е, малко ли е.
Благодаря за отзивите за броя оценки, отдъхвам си, че е нормално и вероятността да ги погнат с повече контролни от обикновено е малка. Доста болни деца и учители има при нас, чак се чудя защо продължават да ходят...

# 649
  • Пловдив
Pisa,
сега разбрах, приключили са А1, но не са започвали А2
За ЕГ Пловдив говоря, първи език немски. И пак ми се струва, че много материал взеха - то думи, то граматика, сега презентация на немски по разпределени теми, която трябва да представят (госпожата подчерта на родителската) не четейки, а разказвайки по слайдовете. Моят си написа сценарий (така го нарича), който като думи да няма общо с написаното по слайдовете, и го учи наизуст...Rolling Eyes

# 650
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Някой попита за снега.

Някъде е било така за около половин час.

При нас беше така

Simple Smile

# 651
Абе ясно е, че моят не се справя, никой не му е виновен. Госпожата сигурно има в предвид, че по-добре да се ускори след А2, защото без основите кел файда. Както и да е, ще наваксваме някак. Парите му ще стигнат за 10тина урока, после ще видим как ще се издължава 😄
Иначе и неговите оценки са много малко. Ще видим кога ще наваксват, направо съм в невидение.

# 652
  • Пловдив
... чудя се дали да не му кажа и на моя, че ще ходи на учител от  НЕГОВИТЕ пари, докато не докара до твърда 5-ца (поне) ...
Simple Smile

# 653
  • София

Има 7+1 оценки по английски и 6 предмета с 0 или само 1 (ВН) оценки...

# 654
  • София
Ние също минахме А1 по НЕ, но последната седмица правят май упражнения и гледаха филми. Някой ползва ли онлайн тестове за тренировка по езика? Препоръчаха ми Teste deine Deutschkenntnisse 8.клас, но никъде не намирам книжката.

# 655
Дуолинго дали ще върши работа за упражнения по немски?

Погледнах сега оценките на наборката. По англ.са над 40, по бел две, по останалите по 5-10, но при нас не е много показателно, защото имат оценки за отношение към предмета, подготовка, участие и отделно са тестове и домашни.
Похвалвам я, че тази година доста чете. Имат задължителен reading journal. Прочете си книгата много по-рано и написа журнала. Сега прочете и втората част.

# 656
  • София
Дуолинго дали ще върши работа за упражнения по немски?
Предполагам, че да. Наборът се упражнява по испански с него, като ползва за база английския си, т.е. става 2в1 упражнение.

Добри, чак нереално изглежда снимката с камили и сняг Blush

Водих синът за последен за тази година ортодонтски преглед (пу-пу, нещата се развиват добре) и от утре официално във ваканция - и той, и аз Hug . Обещали сме си гледане на много филми.

# 657
Дъждец' в кое училище е наборката' пропуснала съм,много интересно звучи
Добри' като четох колко сняг се е изсипал в Египет' те мислих' но явно не е бил Кайро
Днес излезнаха резултатите от олимпиадата по математика' представил се е отчайващо зле' чак не мога да повярвам
Не успявам да скрия разочарованието си' което не е ок
Минаха и класните' дано не ги връщат утре' съвсем да ни скапят настроението
Изобщо не ми се събира с роднини тази година' иска ми се да купя билети за някъде' само трябва да проуча къде е по-спокойно
Кати' видя ли задачата?

# 658
Ние имаме над 40 оценки но имаме 5 специални предмета всеки от които ще завършва с оценка. Все едно те могат да се обединят в един глобален специален предмет. Там има по всеки от тях по 2 оценки, което прави общо 10, като гледам равносилно на вашите по език.

Кали, това е повод да се поотпуснете и почнете добре!

Понеже аз съм от ерата на динозаврите, по мое време нулевата година както се водеше подготвено беше ужасно изпитание с масово спадане на успеха. Правиха ни на луди, по някое съвсем се ошашаввахме. Аз бях почнала да си  прибирам дрехите в хладилника. 9 клас вече леко поизплувахме. Но по принцип, от езиковите излизахме с малко по-слаба диплома от ЕСПУ- тата, защото там и гърчиха здраво.

# 659
  • София

Исках да го дам на Врячо. Иначе са триъгълници и съотношения - няма как да има материал от по-горни класове, няма как да вкараш тригонометрия в това нещо... не съм я решавала, обаче.

Общи условия

Активация на акаунт