ДЕКЕМВРИ наближава вече, скоро ще гушкаме малкото човече! (Тема 8/2021)

• 34 098
  • 719
  •   1
Отговори
# 510
Момичета имали ли сте диария преди раждане? Колко време преди това, защото ме е страх даже да ям, уж нямам болки но знам ли…. Аа сега слагам и полижинакс, може ли да е от него?

# 511
Днес точно четох за симптомите преди раждане, защото и приятелки ми споделиха, че при тях е имало гадене, повръщане и диария... Та беше посочена въпросната като предвестник на раждането 😄

# 512
Добре дошли на новите бебоци! Да са много здрави и бързо възстановяване на мамите!

И аз евала правя на докторите, които насърчават нормалното раждане. Моят не е от тях, но пък съм наясно с това от предната бременност още.

Вече съм почти сигурна, че това жълтото нещо и при мен е поетапно падане на тапата. Вчера цял ден нямах, снощи падна едно топченце. Днес през деня на 2-3 пъти има на хартията, но малки количества, друг път няма абсолютно нищо.

За диарията аз потвърждавам от личен опит 😌 Прекарах цялата нощ в тоалетната с първото раждане. Сигурно ходих 7-8 пъти и си мислех, че съм лепнала нещо в началото, защото контракциите ме боляха все едно ми се ходи до тоалетна. 😂 На следващия ден родих. Покрай магнезия, който пиех с тази бременност ме беше хванала диария и се бях уплашила, че пак е предвестник, ама тогава очевидно не беше.

# 513
Добре дошли на бебченцата! Да са здрави и щастливи, силни и игриви! 🍀💐🎂🎁
Бързо възстановяване на всички мами, скоро ще празнувате вкъщи по-голямо семейство 🎀🤗

# 514
Момичета, днес след полов акт с ММ, и след изхождане по малка нужда на хартията имаше безцветно слузесто течение примесено с кръв. Имам съмнения, че започва да пада тапата. Беше малко и оттогава минаха 2 часа поне единствено усещам от време на време болка в кръста и стягания в областта на корема.

# 515
Габи, аз съвет не мога да дам, но дано всичко е наред и ако му е време на бебо, нека започне раждане.
Прочетох всичко, но в мозъкът ми остана само "полов акт" Bowtie много време мина от 8.03...

# 516
Fairytale, и в моят така Joy
Да не говорим, че малкият си го направихме, когато на 6месеца оставихме батко му да спи у свекърва ми и тогава за първи път се отдадохме на тия забавления след бременността ми с него.
Та две бременностти една след друга и само една нощ с актове - смятай как ми се набиват в главата подобни приказки с тия бушуващи хормони Joy
Габи, да не се обидиш нещо Hug Съвсем добронамерено го казвам Blush

# 517
Габи, ще усетиш, ако е дошъл момента. (ако се увеличи болката, започнат контракции, изтекат води и тн). Ако е дошло време, пожелавам бързо и леко да бъде!

Посмях се с коментарите за половия акт 😁 И аз повече от 4 месеца не съм, ама ще наваксваме после.

# 518
Няма какво да се обидя момичета. Напоследък си се забавляваме така ама след като влезнах в 9тия месец. Да а за сега признаци няма. Благодаря за пожеланията, дано си изчакаме термина все пак.

# 519
И моят лекар предпочита нормалното раждане . И ме подкрепя и окуражава на тази тема, 2019 при него отново имах нормално раждане.
Да , диария, године и повръщане има при някои родилки. Може и да е вирус, но в повечето случаи четох, че е вид пречистване на организма и подготовка за предстоящото раждане. Аз какво да кажа, като дори клизмата 2019 не ми помогна хахаа. Запек, та дрънка.. 😣
В 39 седмица съм , болки ниско долу и в кръста и постоянна умора. ❤

# 520
И аз преди да родя имах гадене през последната седмица и намален апетит. Четох че е възможно да е предвестник на раждане но не повярвах много...

Честито на новите бебенца, не успявам да следя всичко вече, живи и здрави 🍀

# 521
Честтити бебенца на новите мамчета! Живи и здрави да сте! Напоследък и на мен не ми остава много време за форума .
Алисън, не см спряла да те мисля и да ти пращам положителна енергия Heart

# 522
Алисън, много благословена коледна енергия към вас с бебо и от мен! 🍀🍀❤️

# 523
Здравейте мами!Време е да се похваля с панделка ,която се роди на 9.12,раждане секцио планово в АГ Селена,ако някой има въпроси съм на среща.Ние вече сме си вкъщи.На всички,които чакат събитието пожелавам успех и ако някой няма помпа за кърма да си купи 😉😬

# 524
Първо честито на всички, които вече гушкате своите бебенца. Живи и здрави да сте и много хубави емоции ви пожелавам! Бих искала да попитам по-компентните относно изплащане на болнични. Излязох в 45- дневен болничен на 8 ноември, съответно до 22 декември се води болничния. Сега проверих в НОИ, че ми е обработен болничния  и имам изчислена сума само за 17 дни, което по мои сметки са само работните  дни от ноември. Чудя се дните от декември ще ми бъдат ли платени. Така ли е практиката- да се разделят плащанията, когато болничния е в два месеца, или има проблем с моя болничен? Някой получавал ли е по този начин сумите от болничния си? Благодаря предварително на хората, които ще ми отговорят!

Общи условия

Активация на акаунт