Пъзели - 34

• 26 527
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • гр.София
Оххх, видяхте ли тези на Фалкон

https://www.ozone.bg/product/pazel-falcon-ot-4x1000-chasti-corner-shops/

Едва се сдържам да не ги поръчам. Онзи ден взех коледните 4*1000 пак на Фалкон и мислех да се въздържа за известно време, а сега съм много изкушена Simple Smile

# 196
Mimi_Demi, загледала съм ги и аз тези, симпатични са, но аз едва сега си взех първия Фалкон и искам първо да тествам качеството. Честно казано ако имаше малко повече време между двете кампании да тествам новите марки сигурно щях да купя дори повече 😂

Мона Лиза, може би наистина съм станала по-взискателна, не знам и аз. Завърших го днес. Може да съм го показвала преди. И въпреки лекото разочарование май пак си го харесвам, а тъкмо мислех, че съм готова да се разделя 😂

# 197
  • Варна
Гледах ги и аз тези 4 Фалкона, но се отказах. Един или два вече ги имам на отделни пъзели, а другите два не ги харесвам чак толкова, че да взема четворката. И се отказах. По същия начин с коледната четворка, нещо не ми се понрави в двата и затова прежалих четворката.

# 198
Наредихме семейно пъзела, Odd Pieces 1000 части. Това е картинката, а резултатът е в спойлер, защото се различава (има елемент на изненада):

Скрит текст:

Пъзелът има много забавни детайлчета и в същото време се развива истински апокалипсис. Аз мислех, че сините същества в тръбата на прахосмукачката са духчета, а според мъжа ми това е прозрачна синя тръба и те са си живи. Хем ми беше жал, хем ми беше смешно да го редя 😆

# 199
  • София, България
Mimi_demi, да страхотни са, но аз имам този с играчките и реших че няма смисъл.  Сега поръчах и фризьорския салон отделно.
Сали, вече всичко ще продавам, така че пъзелът ще ти го запазя. Аз съм направила една камара сигурно от 20 пъзела за продажба, но с тези промоции не виждам кой ще ги купи из групите.

# 200
  • Варна
Споко, те промоциите ще свършат след Коледа и после предполагам, че известно време няма да има.

# 201
Един мини пъзел от 150 части в допълнение  към горния:

# 202
  • Варна
Моята поръчка е изпратена днес. Явно в понеделник ще е при мен Simple Smile

# 203
  • гр.София
И аз не издържах и поръчах онзи с четирите Китни магазинчета и този

https://www.ozone.bg/product/pazel-trefl-ot-1000-chasti-puzzles- … parisian-morning/

# 204
Аз направо станах ку-ку. Снощи по нощите съм поръчала и съм забравила. Днес си отварям пощата и там имейл, че поръчката ми приета. И аз така Rolling Eyes Flushed Thinking
Чак като отворих линка и се сетих Simple Smile

# 205
Днес напреднах, че през седмицата не остава време. Утре може би ще е готов

Heye, 2000 части, само го въртя и се чудя как да застана, за да мога да редя🥴

# 206
  • София
Ех, какъв ползотворен ден е бил днес - много наредени пъзели! И аз завърших лисичката, ама по тъмно и ще я снимам утре.
Днес се запознах с ioana_g (удоволствие! другия път ще пием и кафе!) - обменихме един пъзел, като междувременно си купихме чудеееесно домашно прясно мляко. И се прибирам аз след това вкъщи и зварвам един нов съсед в двора ни, с ММ нещо жужат. Паркирам, слизам от колата, разпитвам - съседът имал проблем със сондажа, ММ вече гърмян заек, се заел да му помага. След час и нещо сагата им приключи успешно и ММ се прибра с подарък - съседът му се отплатил с пъзел, като разбрал, че аз обичам да редя. Ето този ще има да ме мъчи (маслена картина с цветя):

# 207
  • София, България
Съмър, този пъзел е просто уникален. Прекрасен, красота!

# 208
  • Варна
Хора (щях да кажа момичета ама се сетих, че и един мъж се мярна тук), подочух, че покрай черния петък Еконт щели да бачкат и в неделя. Някой да знае нещо за Спиди? На сайта им няма нищо конкретно, пише само за удължено работно време на някои по-централни офиси и толкоз. Пък моята поръчка нали е в куриерите, нямам търпение до понеделник и тайничко се надявам утре да получа съобщение 😋

# 209
  • София
Няма с какво да се похваля откъм наредени пъзели, нямах никакво време днес. Само да отбележа, че животът е несправедлив - на Тони мъжът ѝ работи, а тя се мотае наляво-надясно и накрая  подарък,  моля ви се Laughing

Общи условия

Активация на акаунт