Пъзели - 34

• 26 491
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Ами на пръв поглед изглежда симпатично, ама те да вземат да качат една читава снимка, нищо не се вижда Smile
Има го и на 1000 части и там се вижда нещо от изображението:
https://www.ozone.bg/product/pazel-educa-ot-1000-chasti-chudesata-na-sveta/

# 391
ето как го виждам аз. Първо избирам бутона Actual size и от там си избирам размера, който ми трябва. В 99% от случаите там са различни размери, но сега понеже е prints for и излиза така.

# 392
Има го и на 1000 части и там се вижда нещо от изображението:
https://www.ozone.bg/product/pazel-educa-ot-1000-chasti-chudesata-na-sveta/
А, благодаря, изглежда интересно Grinning Но ще изчакам да видя първо как ще се развият нещата с моят 13-хилядник и ако ми допадне може и да продължа с този Stuck Out Tongue Winking Eye

ioana_g, благодаря, сега я видях най-сетне Blush

Между другото две неща се сетих да ви кажа за Озон. Първото е, че на мен са ми сменили безплатната доставка и в момента е само до адрес. Това е и една от причините да се кумя и да не пускам поръчка, знам ли я кога ще пристигне. Да не говорим, че голяма поръчка абсурд да пусна до адрес. Трябва да е на работа, а там не мога да паркирам до офиса, как да го мъкна това нещо. Ще трябва да разопаковам на място и всеки ден да мъкна по един пъзел Joy
Второто - за ценовата защита. Наистина не мога да се сетя дали е коментирано тук, вече няколко пъти го срещам из групите. Ако някой не знае - в случай, че сумата на даден продукт в рамките на 7 дни е станала по-ниска може да им пишете и ще ви върнат разликата. На продуктите е отбелязано, но мисля, че всички имат.

И понеже влязох да цъкна произволен артикул да видя ценовата защита видях, че има нови Black Sea на преордър. Има продължение на еднорозите Joy И един шарен като дъга като за мен ама що 2000 части...хубавото е, че вече имам подложка за толкова, ама сега трябва да меря и масата. Навлизат смело с по-големите пъзели.

# 393
  • София, България
И аз не съм поръчала още, но това е защото съм си харесала прекалено много неща.
След малко се заемам да разпращам адресите, докато малката спи още.

# 394
  • Варна
Кога да ги пращаме?

Аз съм готова.

# 395
Добро утро, момичета и едно момче!
Аз май съм най-устояваща на новите намаления и предложения 😀.
Благодаря за съветите за намаляване на снимките. Справих се и ето готовия на Heye НОЩТА. Преди време правихме отново в  тандем със сина ми ДЕНЯ и той сега иска да ги види нареди един до друг, на аз втори път няма да го редя. Така, че няколко дни той ще окупира бюрото за редене.
Много са им забавни човечетата и ситуациите, в които се намират. Микеланджело рисува стенопис, а чирака зяпа безцелно надолу, има го и чичо Скрудж, пие се съвременна Кока кола и т.н.

HighSpeed, много ви хареса това с комбито 😀

# 396
  • София, България
Мери, много готин пъзел, разсмя ме с човечето от Hell's angels - това трябва е специален поздрав за HighSpeed.

Аз поръчах, явно над 100 лева дава безплатна доставка на адрес с Озон в рамките на София. Тези от Спиди, чумата да ги тръшне, извинявам се, ама пеш да бяха тръгнали от склада на Озон до моя офис щяха да са дошли за 10 дни.
(Използвах си чинно 5те лева в портфейла - уших балтон за копчето Joy )

# 397
  • гр. София
Видях, че отново са го сменили. Сега е безплатно до адрес, а до Спиди и Еконт се плаща. Аз за сега не мисля да поръчвам.
 Извинявам се, но аз пак не съм разбрала какъв е проблема със Спиди, аз имах две скромни поръчки и двете бяха до адрес на Спиди и нямаше проблем. Отидох и си ги взех. Защо са те компенсирали с 5 лв?

# 398
  • Варна
И аз веднага това човече фиксирах, умрях от смях!

Казвайте, момичета, кога да пускаме пратките Simple Smile

И аз устоявам на това намаление, нищо не съм поръчала. Засега 😋

# 399
  • София, България
Със сигурност ще има големи намаления в седмицата преди 29ти януари, заради международния ден на пъзела.

Оля, проблемът е, че пратките просто не пристигат дори в рамките на града, до офис даже, не на крака да ти го носят и това вече 10 дни.

Разпратих на всички адресите, гледайте внимателно да не съм объркала нещо, нарочно отгоре освен адрес писах и ника на другарчето. Ако някой няма честитка от мен, да ме тресне по главата.

Моите наблюдения от Коледните намаления - няма отстъпки на книги, нито на детски пъзели ( съвсем малки). Има хубави отстъпки, но само на отделни пъзели, не е нещо уау. Агентът ни беше права, наистина е по-малка промоцията. Аз махах- слагах-махах-слагах, дори вече не знам какво оставих и какво изтрих.

Според мен може вече да пращаме, че особено със Спиди ще е тегаво.

# 400
Аз мисля в понеделник да пусна подаръка на другарчето. Пък то ако иска него си го сложи под елхата, или пък си го отвори. 😁

# 401
  • гр. София
Благодаря за отговора. Явно съм уцелила затишие преди голямото натоварване на куриерските фирми.

# 402
  • Варна
Ок, понеделник или вторник пращам Simple Smile

Пък който ми праща на мен, да си напише поне Ника някъде, че ми е интересно на кого съм се паднала 😋

# 403
  • София, България
Искам да подчертая, че нямаше абсолютно никаква манипулация на вота, въпреки че дъщеря ми искаше да подреди част от лисчетата по дължина на името. Joy

# 404
  • Варна
Захванах панорамния Голд, ще го преборя за 2-3 дни, после го пускам в групите. Ако някой има интерес, да пише навреме.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 14:25 от HighSpeed

Общи условия

Активация на акаунт