Пъзели - 34

• 26 498
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,
за първи път се включвам и ми напълнихте очите и душата с пъзелите, кото редите.
Върнахте ме в годините, когато бях малка и моят татко ми носеше пъзели, когато се прибираше от командировка. Редях ги десетки пъти.
Години наред не съм редила пъзел, последният беше преди 2 години.
Сега си купих 2 и със сигурност ще има и още.
Като начало си поръчат тези:
https://www.ozone.bg/product/heye-29686-pazel-heye-ot-1000-chasti-wishing-tree/
https://www.ozone.bg/product/pazel-galison-ot-500-chasti-paper-paradise/
Вторият е почти нареден вече. Цветовете са страхонти, единственото, което ми направи впечатление е че има някои пърченца, които са "намачкани" и попаднах на 2 почти скъсани. Но пък всичко пасва идеално и са плътни.

Да ви питам, дали си заслужава да си вземе килим с цилиндър?

Също така, една от вас публикува този пъзел - https://cdn.shopify.com/s/files/1/0051/9290/8872/products/christ … .jpg?v=1622993165, но не мога да го открия от къде да го купя, нека да сподели от къде е купен?
Благодаря предварително.
Добре дошла. Ето линк към пъзела
https://www.ozone.bg/product/pazel-galison-ot-750-chasti-designe … ed-puzzle-466340/

# 376
  • София, България
Ние на тази марка от Лидл имаме два 3Д пъзела, единият, който буквално е невъзможен за редене, заболяват те очите - някакво морско дъно (наредихме рамката и го прибрах, просто може да ти стане лошо, докато гледаш парчетата), другият - детски, някакви животни във фермата - пак ужасен 3Д ефект, но иначе много плътна сглобка.
( и аз какво казах - нищо не казах Joy  става сглобката накратко).

Добре дошла Gigi!

Още май никой не е поръчал, аз се моткам, но скоро ще се отчета.

По темата за продаване на пъзели втора ръка, ако са много интересни и много искам да ги имам и по 18 лева съм давала ( за бабите например, ама и жената живее в съседния квартал, та беше без транспорт), ама да ми продават Bluebird за 17 лева ще ме извиняват.

# 377
Здровейте и от мен ! От дете не бях редила пъзел и преди месец - два си купих от озон 2бр. Случайно попаднах и на темата. Страхотни сте ! Няма да съм от най- редовните, но се записвам да ви следя.

Този е почти готов. Съжалявам за лошата снимка, но иначе не ми дава да качвам.

# 378
Добре дошли на новите пъзел маниаци!
В
Мона Лиза, без да искам съм те излъгала. Не съм го поръчала, само ми седи в кошницата.
Два пъти се опитах да кача снимки на новонаредения, но не мога да ги намаля като размер.
По-късно от лаптопа.

# 379
  • София, България
Добре дошли на новите пъзел маниаци!
В
Мона Лиза, без да искам съм те излъгала. Не съм го поръчала, само ми седи в кошницата.
Два пъти се опитах да кача снимки на новонаредения, но не мога да ги намаля като размер.
По-късно от лаптопа.

Ще мисля дали да го поръчам,

Аз от телефона пращам снимката по месинджър на мъжа ми например и после оттам си я свалям и е намалена.

# 380
Снимки от телефона намалям така:
Скрит текст:
Отварям снимката и натискам върху химикалчето

След, което снимката излиза с очертани граници, които леко смалявам

Запазвам и новата снимка е готова за качване във форума
Някой дали ме разбра Laughing

# 381
Т.е.кропваш😁

# 382
Vox, идеално те разбрах, по същия начин и аз правя, но пак излиза, че е 5,3МВ примерно... 😄

# 383
Има допълнително меню от трите точки най-горе вдясно и там се намира опция Resize, също е вариант.

* * *

Има ли някой изкушен от новия пъзел на Едука с 12 000 части? На мен ми харесва 🙂
https://www.ozone.bg/product/pazel-educa-ot-12-000-chasti-chudes … a-na-sveta-pazel/

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 19:06 от Ghibli

# 384
Ghibli, при мен трите точки отварят тези опции само
Скрит текст:

Да, за да ги преоразмеря ги поизрязвам малко, на компютъра го правя по друг начин Simple Smile

Пъзела от Лидл изглежда прилично. Частичките са добре пресовани и изрязани. Видимо в пакета няма прах и не са слепени. Средна дебелина, без гланц, по скоро оставят усещане на картон. За сглобката нищо не мога да кажа още. Ето снимки, макар да не обичам да снимам вечер заради светлината.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 19:49 от vox

# 385
Аз пък като качвам снимката и ми дава да избера големина, която да кача. Може би защото качвам от Iphone, ако вие я нямате тази опция.

# 386
  • Варна
Аз съм си сложила програмка за resize. Чудна е, бях писала тук, от Гугъл плей я намерих.

# 387

Нямах търпение да си го завърша след толкова години пауза Blush

# 388
Има ли някой изкушен от новия пъзел на Едука с 12 000 части? На мен ми харесва 🙂
https://www.ozone.bg/product/pazel-educa-ot-12-000-chasti-chudes … a-na-sveta-pazel/
Ами на пръв поглед изглежда симпатично, ама те да вземат да качат една читава снимка, нищо не се вижда Smile Домързя ме да си търся друга снимка да го разгледам по-подробно, но засега не мисля да се хвърлям.

Аз пък като качвам снимката и ми дава да избера големина, която да кача. Може би защото качвам от Iphone, ако вие я нямате тази опция.
Никога не съм виждала такава опция...много странно. По-точно виждала съм я, но примерно в мейл, тук във форума не, ще погледна пак.

Аз също използвам програма за resize или качвам в airtables и от там с десен бутон си взимам image address.

Добре дошли на Gigi и coralisland Blush
Gigi, аз много харесвам почти всички картинки на Galison, но качеството на единствения, който редих беше толкова потресаващо, че така и не смея да повторя. Тънки части, огънати половината, не особено приятно гланцирано покритие и за разкош високата им цена.
Иначе аз редя само на такава подложка, която се навива. На мен ми е много удобно, имам малко дете и не мога да си позволя пъзелът ми да стои изваден постоянно, я ще се нацапа, я ще се загуби някоя част. Редя и през останалото време всичко е прибрано. Година и половина все още нямам загубена част. Знам, че рано или късно ще се случи, напоследък съм по-небрежна, но се старая колкото мога.

HighSpeed, обмислям да се възползвам от предложението за съхранение Satisfied

П. П. Имам три пъзела в количката. Но не съм поръчала нищо!!!

# 389
  • Варна
Казваш и ги взимам. Карам комби Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт