Пъзели - 34

• 27 258
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • София, България
Прекрасни пъзели сте показали!
Йоана, обещан ли е вече пъзела и изобщо ще го продаваш ли?

Да си кажа добавя още впечатления за White mountain. Явно всичко американско наистина трябва да е голямо, просто е смешно как чашата за чай в пъзела е голяма почти колкото истинска чаша. Joy , а може би таргета на марката са стари американци, които вече не виждат добре. Иначе качеството е прилично, нямам слепени и наранени парчета, май само едно ми се мярна с откъсната част от долните слоеве на съседното парче.

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 07:27 от Мона Лиза

# 646
Мона Лиза, обещан е да.

# 647
  • Варна
Добро утро Simple Smile Много интересен беше за редене с всички тези малки детайли. С кеф ще го редя още пъти.

# 648
Добро утро! Да си покажа и втория коледен на дневна дъждовно-мрачна светлина:)

HighSpeed, кой ще е следващият?
ioana_g, много е хубав:)

# 649
  • Варна
Сърбят ме ръцете ужасно много за някоя хилядарка, но ми стана малко напечено на работа и не успявам да редя през седмицата. Само вечер, а направо си съсипвам очите на лампа. Така че мисля да отморя днес с някой малък Мастър, защото знам, че ще го приключа в рамките на деня Simple Smile

# 650
Ето и моята Европа:

Беше приятен и лесен. Но имаше странни парчета:

High Speed, твоят коя марка е?

# 651
  • Варна
Моят е Шмид.

# 652

Ето го и коледният Йорк. (Йорк пише на кутията! Не знам защо реших, че е Ню Йорк🙂)

shark, тези вълнообразно изрязани парчета са визитната картичка на Едука. Имало ги е във всички техни пъзели, които съм редила, включително в снежния човек, който показах преди две страници.

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 12:44 от Ghibli

# 653
Много бързо заминаха Дисни принцесите, но то нямаше как, лесни си бяха. Само детето не се включи особено, а пък заради нея го извадих по-напред. Избра си няколко принцеси, които познава и каза, че тя ще ги реди. Но въпреки че си играх да й ги отделям се затрудни и нямаше интерес. Чак на последните парчета се включи.
Princesses Art Nouveau
1000 части
Ravensburger

Ще кача след малко снимка и на "изцапаните" парчета. Много тъжно, защото бяха доста голям брой от целия пъзел.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 12 дек 2021, 13:09 от Бухтичка

# 654
Като протрити са, много неприятно:(

# 655
  • Варна
Имам да наредя още един от серията и после ще им дам пътя и на двата. Не са лоши, типични Мастъри, но са занимание за следобедното кафе. Ако някой проявява интерес, да си каже навреме Simple Smile

# 656
Да ви се оплача каква я свърших с моите африканки. Вчера си купих най- накрая клипс рамка и реших днес сама да се справя с нея, без да изчакам мъжа ми, който слезе до гаража. И резултата е...счупено стъкло. Много ме е яд.
Имам лепило за пъзели, чудя се дали да го залепя и да си стои без стъкло...

Скрит текст:

# 657
  • Варна
Пък аз ползвах формата за контакт на Озон и ги питах най-нахално дали няма да зареждат и пъзели на HOP Simple Smile Да видим какво ще кажат.

Със сигурност ще мина в Сребро съвсем скоро. И на майка ми едно книги поръчвах тия дни.

Някой от вас да е имал проблеми с тия от НАП за наложените платежи?

# 658
  • Русе
Момичета,издирвам този пъзел.Ако някой го има и се склонен да се раздели с него съм насреща

# 659
  • Срещу планината:)
Да ви се оплача каква я свърших с моите африканки. Вчера си купих най- накрая клипс рамка и реших днес сама да се справя с нея, без да изчакам мъжа ми, който слезе до гаража. И резултата е...счупено стъкло. Много ме е яд.
Имам лепило за пъзели, чудя се дали да го залепя и да си стои без стъкло...

Скрит текст:

И аз ги имам, много са крсиви.Нямам търпение да си ги наредя. Two Hearts

Може да ги залешиш отзад с хартиено тиксо и да не слагаш стъкло ако не ти се купува ново.

А ето рамкираните ми изкушения Laughing

Общи условия

Активация на акаунт