Пъзели - 34

• 27 961
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Най-накрая и аз успях да стигна до куриер и да си изпратя подаръка. Надявам се да не се е отчаял моя получател.

# 661
  • София, България
HighSpeed дано ни зарадват от озон, че ще вкарат марката.
Аз довърших пъзела, доволна съм много, след малко ще сложа снимка. Само да не бяха толкова огромни тези пъзели, то това е някакво платно за покрив просто.

В тази тъмница от седмици в София редя по цял ден на нощна лампа, няма скоро да пускам хубави снимки.

Сега ще започна новия на Шмидт с книжарницата, дъщеря ми го избра.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 16:34 от Мона Лиза

# 662
  • гр. София
Аз днес си получих поръчката. Съобразиха се се с посочения час след 14.30. Трябваше да има разделител за книга с българска личност, но го няма.

# 663
  • Варна
Чакам с нетърпение вече, освободила съм място на рафтовете и ги сънувам и бленувам тия пъзели, а те не идват...

Озон май пак са сменили условията на доставка. Вчера пусках книги за майка ми, сега пък до офис е безплатна, до адрес платена. Иди ги разбери...

# 664
  • София
Аз днес си получих поръчката. Съобразиха се се с посочения час след 14.30. Трябваше да има разделител за книга с българска личност, но го няма.

Разделителя и аз не го получих, но иначе имам касова бележка в профила за него 0,00лв. Simple Smile

# 665
  • Варна
Ако ми бавят поръчките заради проклетите разделители, ще ги осмъртя с голи ръце. В моите и в двете фигурира като артикул.

# 666
  • гр. София
Не вярвам да ги бавят за това. Явно не ги слагат, а са предвидени като подарък. Нещо като с кока колата се получава.

# 667
  • София
С последната поръчка направих и дарение за каузата "ОЛЕ МАЛЕ", но нямам в портфейла си 1лв. (За всяко дарение, направено от наш клиент, той ще получи обратно 1 лев в портфейла на своя акаунт)

# 668
  • гр. София
Пиши им, не ми харесва  такова мамене на дребно. Аз им писах за книгоразделителя, принципен е въпроса, още повече, че не съм само аз, извиниха ми се и предложиха със следващата поръчка да ми пратят като посоча в забележка, че са пропуснали.

# 669
Аз имах книгоразделител. Реди ми се този пъзел, но мисля че е труден

# 670
  • София
И аз не получих книгоразделител, а пишеше, че трябва да има.

Иначе понапреднах с коледния пъзел на Eurographics. Искаше малко време за свикване с нестандартната форма на частите. Но е много приятен за редене.

# 671
  • София, България
Eleyn, ми ти си го наредила вече! Наистина е много хубав!

Аз получих показалец, можеха и да си го спестят, нищо особено не е, хартия.  ( Колите обаче ги изпих Joy )

HighSpeed и на мен така ми бавиха поръчките и накрая последната дойде буквално за един ден и то искаха да я доставят в неделя. ( ама аз поръчах съвсем в началото на коледната промоция)

# 672
На моя син към книгата имаше разделител с някакви модерни игри ли са, книги ли са не разбрах, та сина ми каза - те така си рекламират продукта ( ама не го запомних този продукт 😊)

Явно озон си тачат клиентите от прованса 😁

# 673
Вече чакам три поръчки от Озон, като най-старата е от 08.12. Нещо се забатачиха този път, а има доста подаръци поръчани.
Иначе вчера не издържах и отворих един пъзел с Париж на Clementoni. Доста части се наложи аз да разделям.

# 674
  • гр. София
Hot summer, пиши им. Все пак да знаеш на какво се дължи забавянето.

Общи условия

Активация на акаунт