Пъзели - 34

• 27 075
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • София, България
То във всяка поръчка си има приблизителна дата за доставка, която е доста далече във времето в повечето случаи, презастраховат се. КОгато им пишеш от чата дълбокомислено ти обясняват, че "всичко изглежда добре (??) с поръчката и че ще спазят срока".
Обаче ако е минал срока непременно пиши, за да ти дадат 5 лева. Sunglasses

# 676
  • гр. София
Тази от 8 декември сигурно вече е преминала срока.
А книгоразделителите рекламират играта Горда България.

# 677
Да, минал е срока(беше за 11.12). Получих извинение и уж утре ще е при мен, да видим.

# 678
  • София, България
Да, минал е срока(беше за 11.12). Получих извинение и уж утре ще е при мен, да видим.

5 лева предложиха ли ти? Или вече се стискат?

# 679
  • Варна
Моята е от 6-ти и трябваше да е тук на 9-ти, а другата е от 8-ми и трябваше да е дошла до днес. Никакви ги няма.

# 680
Нищо не ми предложиха, но и не виждам движение по поръчката от 8ми.

# 681
  • София, България
Скандално! А не е да са по-заети от Черния петък, според мен. Тогава масово хората купуваха.
Еми така е, нямат реално конкуренция и може да си позволят някои нередности.

# 682
Аз по принцип съм много доволна от тях, но тук нещо доста се забавиха. Предполагам, че и куриерите са претрупани тази година.

# 683
  • София, България
Аз по принцип съм много доволна от тях, но тук нещо доста се забавиха. Предполагам, че и куриерите са претрупани тази година.

Да, и аз съм доволна, скандалното го казах, защото на някои ни дадоха по 5 лева за забавяне, а сега не дават.

# 684
  • Варна
Не разбирам. Вчера поръчах книги на майка ми. Днес вече са в куриер. Какъв им е проблемът на тия с пъзелите?!?!

# 685
  • София
Не вярвам забаванията да са от куриерите - майка ми вчера ми прати коледен подарък по Спиди, днес го получих; а ММ като ходи до Еконт, каза, че не е имало ни един човек, освен него.
А поръчката ми в Озон от 10-ти е със срок на доставка 17-ти. Днес вече е "всички продукти са налични" Simple Smile Иначе, при мен от 3 поръчки насам е платено до адрес и дори не виждма опция различна от тази. Къде да гледам за избор на доставка до офис на куриер или взимане от магазин? Май някак съм запаметила едни условия за поръчка/доставка и сега не знам как да избера други.

В събота едни приятели бяха на гости и ми донесоха пъзел на Clementoni от 2000 части, че го купили някога и не успели да го наредят. И какво, какво - при Тони, тя нали ги реди много Grinning Мисля после да го пусна да се джурка в темата, ако има желаещи за безплатна проба на нещо по-голямо.

Мона Лиза, те не предлагат компенсация, и аз трябваше да си я поискам, Явно ако не си достатъчно нахална, гледат да спестят. Аз обаче за принципни неща съм нахална, че и отатък Grinning

# 686
  • София
Тони, да не би да не попадаш в маршрутите им на Озон и затова да не ти предлагат безплатна доставка с техен куриер? Аз нямам никакви проблеми с Озон ( засега) - за два дни ми пристигат поръчките, с техен безплатен куриер. Предишните няколко бяха чрез Спиди, също безплатни, с едно забавяне от три дни при Спиди.

# 687
  • София
О, не се класирам за техен куриер, със сигурност. Ама поне до офис или взимане от магазин предполагам, че трябва да имам. А нямам, или попне не знам как/от къде да избера. Като пускам поръчка, единствената опция, която виждам, е доставка до адрес, която вече е платена.

# 688
  • София
Ама поне до офис или взимане от магазин предполагам, че трябва да имам.
Не е задължително. Предполагам, че пуснаха пробно опцията безплатна доставка със Спиди и Еконт, видели са, че не им излиза аритметиката и пак са се върнали на стария вариант. Защо не питаш в чата на Озон, и без това обичате да си говорите с операторите - я за липсващи коли, я за книгоразделители Laughing Аз също, де - прибавям или отменям артикули, още ме търпят Laughing

# 689
  • Варна
Аз ще изчакам утре до около 9-10 часа, когато по принцип получавам съобщения, ако в рамките на деня ще идва куриер. И ако все още няма нищо, ще си говорим в чата с озон. Този път няма да бъда никак учтива.

Общи условия

Активация на акаунт