Пъзели - 34

• 26 590
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
  • София
В тази връзка, на мен със Спиди ми е супер. До нас са, отивам да си взема пратката когато вкъщи е "чисто", т.е. когато мъжът ми е излязъл някъде Laughing Иначе куриерът на Еконт все го изловяше Laughing Не че нещо, човекът си мълчи, засега Laughing ама на мен ми е неудобно. А така, тайничко с кашончето, после в гардероба и аз да не ги гледам колко са станали Laughing

# 271
  • Варна
Много ме забавлявате Simple Smile Аз нямам мъж, който да мърмори, целия апартамент мога да напълня с пъзели и няма кой гък да ми каже. Може би само щерката, но тя няма да критикува, а ще бъде във възторг.

П.п. И на мен Спиди са ми много наблизо Wink

# 272
  • София
HighSpeed, и на мен нищо не ми казва, но ми е гузно на душичката, въпреки, че не пия ( даже и кафе), не пуша, не ходя по заведения, дрехи и обувки разни луксозни също не купувам, ама.....нали си погледнахте сметките в Озон, няма какво да ви обяснявам.

# 273
  • Варна
Много бъркаш. Аз моята сметка в озон не съм я поглеждала. Изключително старателно я отбягвам, защото държа на спокойния сън Simple Smile

# 274
  • София, България
Аз гледам да ги смотая и да ги метна отгоре на гардероба и там вече никой нищо не може да каже - от днес ли е, от преди 1 година ли е. На мен ми е гузно, защото купувам по-бързо, отколкото редя, иначе нямаше окото ми да мига.

# 275
  • гр.София
И Спиди, и Еконт са ми еднакво близо (на един адрес са), така че ми е все едно.
ММ нищо не казва (засега), само ми се чуди защо взимам нови, като имам тооолкова много ненаредени пъзели, а Алекс изобщо не ми дава да реда. Водя преговори с него или използвам момента, в който с баща си отиват на село при бабата без мен и аз имам време поне да започна един и после малкия и да мрънка трябва да го довърша, няма как:)

# 276
  • София
Ето един завършен Cobble hill от мен Simple Smile

# 277
  • София, България
Тони, браво! Ето ти редиш, а не мяташ само на гардероба! Joy

# 278
Аз гледам да ги смотая и да ги метна отгоре на гардероба и там вече никой нищо не може да каже - от днес ли е, от преди 1 година ли е. На мен ми е гузно, защото купувам по-бързо, отколкото редя, иначе нямаше окото ми да мига.
Ха, все едно аз съм го писала

# 279
Много лесен и приятен за редене.  Master pieces - Cakes and treats 750 части.

# 280
Аз съм в почивка от реденето, както ви казах. Е, може и да съм направила рамката на еднорозите. Но тези дни и без друго не съм в кондиция. Това обаче не ме спря да поръчвам 🙄 Взех два от онази колекционерските с Дисни на Равенсбургер - Замръзналото кралство и Красавицата и Звяра. Сетих се, че на дребното ще му харесат. Откакто редим заедно започнах да мисля и за нея като избирам. А и за нея поръчах един пъзел от 100 части, който беше по-скъп от моите по 1000 😳
И за разкош двете минита. Момата както казах и така е трудна, има нужда от помощ при реденето малката. Но е много щастлива, че има като моя пъзел 😁

# 281
  • София, България
Добро утро, момичета, сутринта започнах с кафенце и весел чат с озон (винаги ми се падат мъже, така че мога спокойно да си пиша, защото ако е жена все ще си мисля, че може да е нашия Агент и няма да мога да се развихря, така да се каже Joy ) Пратката ми от втория Черен петък ще пристигне с 4 дни закъснение и то в офис на Спиди, защото на Спиди им трябват 7 дни да доставят нещо от София до офис в София.
Обаче от Озон симпатичния младеж съвсем неочаквано ми предложи 5 лева за забавянето и веднага си стиснахме ръцете. Joy
Аз днес ще започна един пъзел на напълно непозната за мен марка - WH Smith и предполагам, че няма да е някакво невероятно качество, но ще се похваля с пъзела като/ако го наредя.

# 282
  • Варна
Голяма краста е това значи. Заковах един Шмид от групите във фейса. Като дойде ще ви се похваля.

# 283
  • София
Мона Лиза, добре че писа! Влизам аз в Озон и вижте какво се случва с доставката ми (сега ще проверяват с Еконт какво се случва). И на мен компенсация от 5 лв, заради забавянето (Мона Лиза, ако си говорила с Петър, значи направо го убиваме момчето; може bella да му се извини от наше име, ако сме му дошли в повечко).

# 284
  • София, България
Тони, не помня кой беше, но им съчувствам, сигурна съм, че вече съжаляват за липсата на доставки с техните куриери.

Общи условия

Активация на акаунт