Пъзели - 34

• 26 263
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Мона Лиза, разсмя ме с твоята сладурка 😀. Виж само какъв естет расте покрай теб!
HighSpeed, и аз мисля, че някъде трябва другарчето да си напише ника.
Аз като почти ежедневно посещение в Спиди, забелязах, че рано сутрин няма опашки ( поне при нас) и като се размърдат хората след 10 ч и тогава се натрупват.
В Еконт няма опашки, защото с тия скъпи тарифи хората се отдръпнаха. На по-късен етап може да има промяна.

# 406
HighSpeed, интересувам се от панорамния на Кинг с каньона.

# 407
Аз ходих тази сутрин до Еконт да си взема най-сетне поръчката. Към 9:30 изчаках няколко човека, а като излизах вече се извиваше опашката 😮 Бях доста учудена, защото се води централен офис, не е в жилищна част и по мои впечатления не ходят мнаго хора там.
Натъпках някак моите в мазата (HighSpeed, ще ти кажа като го закъсам окончателно 😄) и дадох на детето този с 350 части на Cobble Hill, които са малки в единия край и големи в другия. Малко забавление в дъждовния ден. Оставих ги да редят с баща ѝ и отидох да си смятам поръчките от Озон, объркала съм сметките, още 260 лв. остават до Платината 😒 Няма отстъпки, няма Малдиви.
Поглеждам ги след малко “редящите” - той сглобява големите части, тя го е зарязала и прави нещо друго 😄

Много беше приятен, ще взема още от серията 😁

# 408
  • Варна
HighSpeed, интересувам се от панорамния на Кинг с каньона.

Мхм, много е готин. Мен не ме плашат, но явно на повечето им е труден. Бих го рамкирала обаче се отказах, имам подобен вече. Ще ти драсна на лично Simple Smile

# 409
  • Варна
Товарен влак Касторланд 500:

Зеленината беше предизвикателна, но не много, тъй като са малко частите.
Следващият е парен...

# 410
  • Варна
Умирам си за влакове на пъзели, но нещо картинките не ми допадат на тези, които виждам. Ето го най-любимия ми, който съм редила преди години. Мечтая си да карам такова нещо Simple Smile

Скрит текст:

# 411
Сега малко смях от мен Simple Smile
Решех, че мога вече да опаковам подаръка на другарчето и в началото на др. седмица да го изпратя. Търся по-малък кашон от озон, ама то все съм поръчвала от 3 бр нагоре. Голяма дилема, така че моето другарче ще получи по-голям кашон Simple Smile

# 412
Аз няколко дни не бях редила, но днес се отбелязах. И аз устоявам на намалението за мен, само за детето поръчах три пъзела. Вто какво наредих днес. Festive shop, 1000 части, Bluebird puzzle

# 413
  • Варна
Парен пътнически влак Trefl 500 части:

Отново влаковият ни ентусиаст направи влака, а ние с татко му околностите.

# 414
  • София
Тия наредени влакове се нижат като вагони един след друг Wink Браво на вас!
Аз си наредих моя пъзел за един ден (днес), ама пак финиширах по тъмно и ще снимам утре. И си приготвих допълнението към подаръка и мисля да пращам другата седмица. Благодаря за инфото за по-свободните часове при куриерите!
Скрит текст:
Иначе упешно си отвличам вниманието от Озонксите промоции с "Колелото на времето" (като опаткам цялата поредица, Киндълът ще ми е излязъл безплатен - в Озон три книги (от 15) бяха намалени на 60 лв).

Оставих ги да редят с баща ѝ и отидох да си смятам поръчките от Озон, объркала съм сметките, още 260 лв. остават до Платината 😒 Няма отстъпки, няма Малдиви.
Поглеждам ги след малко “редящите” - той сглобява големите части, тя го е зарязала и прави нещо друго 😄
Уби ме! Сладури!

# 415
  • Варна
Има още влакове, но вече идват 1000те и ще са по-разредени времево.

Скрит текст:
Колелото на времето започна добре, но после много се разводни. Какъв боб яли армията и как се депресират героите дрън дрън че пляс. И финалът не ми допадна. От там реших на Браян Сандерсън друго да не чета. Дано на теб ти допадне, защото има много от нея и, ако си като мен и не обичаш да оставяш недовършени неща, ще се измъчиш.

# 416
  • София
Този го имах рамкиран в квартирата Simple Smile Още помня чувството при приключването му - голяма гордост ми беше тогава Simple Smile седи добре на стена Wink

Скрит текст:
Като тебе съм, но не съвсем. 15 описателни книги не знам дали бих издържала. И сега чета през ред от време на време (преводът не ми харесва), но за без пари - толкова. А пари не давам излишно, само щото книгата е нашумяла понеже някой решил да направи сериал... Абе, карай, той Киндълът всъщнот отдавна се остойности Simple Smile

# 417
Един бърз Кастърланд 1000 части

И сега почваме това, за стената, но е много трудно! 🤔

# 418
  • София
Тони, влакът е трепач! За колко време го нареди? Мен ме е страх само да го погледна, какво остава да го редя.

# 419
Влизам вчера около обяд в Озон да си завърша скромната поръчица - Аладин и 101 далматинци от Равеснбургер и един 350 Cobble Hill като горния за детето. Но влизайки в сайта веднага фокусирам нов пъзел - https://www.ozone.bg/product/pazel-exploding-kittens-ot-1000-cha … na-kray-katagava/

Не знам дали сте запознати с творчеството на The Oatmeal и най-популярната му игра Exploding Kittens, но аз съм му фен и като такъв веднага се залепих на пъзела. Даже мислех да го поръчам, но....сетих се, че той има няколко пъзела, не е само този, поне 3 бях виждала наредени нейде из нета. И си викам те едва ли са заредили само един от пъзелите, сигурно ще има и още. Реших да чакам, сигурно сега ги качват. Е да, ама не, чаках до вечерта и нищо. Оставих го в любими и завърших поръчката, че сакън нещо да не вземе да свърши случайно Joy

Общи условия

Активация на акаунт