Пъзели - 34

• 27 220
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Малко ни поозори с жената, но пък е страхотен! 🙂. За 5 дни го наредихме. Чакаме си рамката от Озон и заминава на стената!🖼️ Само се чудя как тези "Арт" правят толкова красиви пъзели и толкова калпави сглобки. Не бихме повторили "Арт" освен ако мноооого не ни хареса някой пъзел!...

# 586
HighSpeed, може да им пишеш да ги питаш, но ти нали чакаше поръчки? Ако не са платени и доставени мисля, че не влизат в сбора.

Оха, изобщо не знаех каква е цената на календара, на мен точно този на New York ми харесва, но честно казано не бих го купила. Дори и за една четвърт от цената му да речем.

Бях ви споменала за новата серия на Black Sea, която забелязах, че са пуснали на преордър и че на пръв поглед си харесах един шареничък. Но тогава само им хвърлих едно око, по-късно ги разгледах и този пъзел е уау Open Mouth Исках да ви пусна линк към самото изображение, защото го има с голяма резюлиция, може да се приближи и разгледа, но не се получава. Така че само линк към пъзела - https://www.ozone.bg/product/pazel-black-sea-puzzles-ot-2000-cha … eyfert-olshevski/
Долу в описанието е качена голямата снимка.

Изобщо не бях забелязала колко много детайли има, много ми хареса.

Дето казах, че ще трябва да меря масата...то така стана, че ще имаме нова маса...и кхъм, ами взех малко по-голяма...ей така...за всеки случай, ако ми се наложи да побера нещо по-голямо Joy Май май плановете ми са догодина да мина към 2000 части. Предвид и че 13-хилядника ще е по толкова.

И за още един пъзел на Black Sea от новата серия да ви кажа, гледам някаква катедрала и си викам Александър Невски, то винаги е това, просто няма начин да е друго. А днес съвсем случайно фокусирам, че името на пъзела е Варненски етюд - ами то нашата катедрала била Joy Изобщо нямаше да я позная Joy https://www.ozone.bg/product/pazel-black-sea-puzzles-ot-1000-cha … -valentin-valkov/

# 587
И аз се сдобих с два нови пъзела от групите. Коледния е дълго търсен от мен.

# 588
  • Варна
Успя да го вземеш значи Simple Smile

# 589
Успя да го вземеш значи Simple Smile
Направо експресно. Докато писах, че ги искам, каза че е за мен. Оказа се, че мъжа й има път към нас и направо ми ги донесе. Цялата работа отне около час.

# 590
  • София, България
Йоана, много са красиви и двата.

Бухтичка, ама вие с HighSpeed сте от любимия ми град, наистина е много впечатляващ пъзела на Black sea.

# 591
Коледния на Йоана от поне две седмици ми стои в сортерите и нямам време да го започна. Като гледам и този уикенд няма да е Sad

# 592
  • Варна
Аз след малко ще подкарам озон в чата, да видя какво става с моите поръчки, че ме ядосват вече.

П.П. Пътували в момента към разпределителния център във Варна. Най-рано на 13-ти Sad

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 13:57 от HighSpeed

# 593
На третата дублираща се част станах доста подозрителна към този пъзел и вече като не ми излиза нещо почвам да търся двойници Joy

Получих мейл от Magic Puzzle Company, че пускат нова серия от три пъзела. Обаче не мога да намеря по-големи картинки да ги видя какво представляват - https://checkout.square.site/buy/X3KQLEBOSLG4SQ2WJZFYDQT2
И са на преордър само за щатите. Аз първите ги взех от американския амазон и имах голеееми премеждия, бях ги пуснала до адреса на превозвача в Германия, но ги спряха на митница незнайно защо при положение, че таксите бяха платени. Та сега съм малко наплашена и не знам дали бих рискувала пак Laughing А в Европа май така и не ги пуснаха.

# 594
Ето и моята пратка (+един за подарък, който не съм снимала). Минито с цар Симеон и този на New Yorker сина ми ще ги подарява.

HighSpeed, подкарвай ги озонци и дано бързо си получиш поръчките.

# 595
  • Варна
Мери, тия пикапи ги гледах, гледах и не ги поръчах. Ако в един момент решиш да ги предаваш по трасето, първа съм Simple Smile

# 596
И за още един пъзел на Black Sea от новата серия да ви кажа, гледам някаква катедрала и си викам Александър Невски, то винаги е това, просто няма начин да е друго. А днес съвсем случайно фокусирам, че името на пъзела е Варненски етюд - ами то нашата катедрала била Joy Изобщо нямаше да я позная Joy https://www.ozone.bg/product/pazel-black-sea-puzzles-ot-1000-cha … -valentin-valkov/
Доста са я украсили тази снимка:) Чак толкова много зеленина май няма около катедралата 😁

И аз чакам две поръчки от озон, като и двете са на Подготовка за спедиция. Едната от няколко дена стои така.

# 597
  • гр. София
Явно имат много работа. Моята поръчка от вчера стои, че е приета и не мърда, не се обработва по никакъв начин.

# 598
  • София
Нямам много време да редя напоследък, едвам смогвам да ви чета. Бебката (на два месеца вече) не дава много да се занимаваме с друго просто.

И все пак от както се е родила успяхме да наредим няколко пъзела.
Ето първият - Clementoni 2000 части. Изключително съм недоволна от качеството. Снимката е била очевидно разтеглена да стане тоя формат и съответно е доста размазана. Има много парчета, толкова близки по цвят, че ги редихме последни като пробвахме всяко да видим коя къде пасва (частта с планините конкретно).

Второ, наредихме един Равенсбургер, от тези с ескейп загадките. Ще прикача линк към озон, че забравих да го снимам преди да го развалим. Загадките бяха доста трудни, или ние с мъжа ми сме затъпяли последните два месеца. Grinning
https://www.ozone.bg/product/pazel-zagadka-ravensburger-ot-759-c … makat-na-vampira/

Трето един Фалкон. Страшно ви благодаря за мненията за тая марка, заради които се престраших да взема от нея. Признавам, че харесвам повече да редя пейзажи на реални места, т.е. снимки. А Фалкон не са точно такива. Но тоя пъзел беше такова удоволствие и качеството беше най-доброто, което съм редила до момента. Със сигурност ще повторя марката отново. Иначе пъзела е 1000 части и ако не се лъжа HighSpeed го продаваше.

Сега имаме още 4 пъзела, които ни чакат, два от които коледни. На мен днес ми пристигна озонската поръчка. Само се надявам девойката да заспи по-рано днес, че да почнем единия коледен поне.

# 599
Аз да се оплача, 2 липсващи части и 1 повтаряща се. Писах на Озон, но вече го няма наличен. Каза, че ще говори с колегите какво могат да направят и да ми върнат на мейл. Такова нещо до сега не ми се беше случвало.

Общи условия

Активация на акаунт