Пъзели - 34

• 27 224
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Много неприятно:( Коя беше марката?

# 601
# 602
Днес озон ме изненадаха. Две седмици ви чета и си викам няма смисъл да купувам много пъзели, един редя горе-долу за месец, че нямам много време. Обаче вчера сутринта какво ме прихвана и поръчах 4 пъзела, които днес бяха доставени. Място също нямам, но ви се радвах като получавате пъзели и така 😀

# 603
  • София, България
Гибсънът го редих скоро, страхотен е.

Йоана, според мен ще ти върнат парите.

Eleyn, вие сте герои с този пъзел, че и с малко бебе. Аз три месеца и половина не се бях ресала почти Joy

# 604
  • София
Eleyn, нареден, Фалконът изглежда по-добре отколкото на кутията. И моят чака по-добри времена за нареждане.
Аз съм се захванала ето с тези петльовци, но ще трябва в ранни зори да ставам да редя, на лампа не се получава.
https://www.ozone.bg/product/roosters/

# 605
HighSpeed, ще ги продавам пикапите и ще си запиша, че ги искаш. Вече не помня от кого какво съм харесала или обещала. Та писане му е майката 😀. Само, че те мога да ги редя бързо. Сега отворих тези сезони, май Мона Лиза ги искаше.
Аз си запазвам на Heye почти всичко и принцесите на D-toys

# 606
  • София
Сега отворих тези сезони, май Мона Лиза ги искаше.
Мона Лиза, ако ги взимаш и после ги продаваш, пиши ме в тефтера.

# 607
  • София, България
Сега отворих тези сезони, май Мона Лиза ги искаше.
Мона Лиза, ако ги взимаш и после ги продаваш, пиши ме в тефтера.

Дадено!

# 608
  • София
Всички пъзели на Cobble Hill са с нестандартни части? Много картини си харесах, но не обичам частите да се разминават и да са странни.

# 609
  • София
Cobble Hill са супер интуитивни за редене, няма такъв кеф! Нестандартни части, ама все едно сами се редят. Не знам само при мен ли е така, но сравнено с Eurographics например, ми се струват супер леки.
Аз заърших дне Anatolian-a (по тъмно, разбира се) и се чудя утре кой да започна, май точно на Eurographics ще подхвана - този

# 610
Ех, Коледа дойде по-рано в темата с тези подаръци Simple Smile sali ме разсмя с историята как отрязала мъжа си, който искал да види подаръка, white duckling - с историята за това как отрязала служителя на куриерската фирма, който искал да опита ореховките Simple Smile

Зори, чуден е твоят зимен пъзел и за пореден път изглежда много по-хубаво нареден, отколкото на снимката в магазина.

Olia T, много ми хареса пъзелът с горските животинки, някак не го бях забелязвала по-рано между всички останали на Джъмбо, а след като го показа, осъзнах, че е чудесен.

Бухтичка, какъв куриоз с видеото на Карън! Аз пък, когато писа, си помислих - аха, гледали сме едно и също видео Simple Smile Жълтият Cobble Hill e много хубав. Много харесвам цялата серия, но спестих пари, като си купих само този с всичките цветове на дъгата. С историята за масата ме развесели, защото ние точно така си купувахме маса за хола - ширината беше определена от това ще побере ли определен размер плеймат с място за играчите отстрани Grinning Като резултат - имаме голяма маса, на която дори трихилядник би се събрал. Благодаря, че даваш информация за новите пъзели на Меджик Кампъни-то, ама защо са само за САЩ, не е честно. Този Мастър дето го редиш е като някакво вълшебно гърне, генерира допълнителни парчета от нищото Grinning

Vladislav Marushev, много романтична картина и трудничка, браво на вас. Надявам се, че ще покажеш и с рамката как се е получило.

ioana_g, честити ти коледни придобивки, да си ги редиш с удоволствие Simple Smile Ех, неприятно за липсващите части...

mery_poppins1, забелязала съм, че много от твоите пъзели ми харесват. Тези пикапи и аз ги гледах, гледах, пък накрая ги махнах от списъка с любими, но все така ги харесвам. А Ню Йорк-а със сервитьора и бирата си го купих Simple Smile

vox, много добре те разбирам... идат, идат минутките за пъзелуване, все някога ще дойдат!

Eleyn, моите възхищения, това вашето си е подвиг в мирно време. Жалко, че ви е създал проблеми този пъзел на Клементони, много е красив на снимката и не си личи някаква размазаност. Благодаря за коментара за вампирския замък, имам го и ще го редя в някой бъдещ момент, значи да се подготвям психически отсега за фрустрация и късане на коси. Лондон ми е любим-любим, Мона Лиза щеше да се отказва от него, но я убедихме дружно да не го прави, надявам се Simple Smile

yana.i, напълно закономерно, четенето на тази тема води точно до такива резултати. Приятно редене!

sali, успех с петлите, ще чакам да ги покажеш, все така ги харесвам. Всъщност, сега ми хрумна, искаш ли да направим размяна - аз на теб коледния, ти на мен петлите?

mimok_l, мисля че, всички на Cobble Hill са с такива нестандартни части. Тук обясняват как това им е характерна  черта: https://www.cobblehillpuzzles.com/Our-Puzzles-s/1951.htm

ToniShu, чакам с интерес снимка на Анатолиан-а! Защото и него го имам Sweat Smile

След целия този чаршаф едва ли някой е стигнал дотук да ми прочете питането, но все пак: показаха се няколко пъзела-загадки на Шмид - моля, кажете в какво се състои загадката при тях, преди време се чудехме тук.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 21:37 от Ghibli

# 611
  • София
yana.i, не чети надолу Grinning
Ghibli, не знам какви са загадките, но да кажа, че те чета винаги в цялост Grinning

Пак поръчах и аз, не издържах - отпуск иде.
https://www.ozone.bg/product/pazel-piatnik-ot-1000-chasti-santas-sleigh/
https://www.ozone.bg/product/pazel-cherry-pazzi-ot-1000-chasti-friends-forever/
https://www.ozone.bg/product/pazel-sunsout-ot-1000-chasti-irina- … ed-castle-465658/

Скрит текст:
И най-накрая си купих книгата на една приятелка https://www.ozone.bg/product/dvoyna-realnost/

# 612
  • София
Ghibli, петлите съм обещала на mery_poppins1, разберете се с нея, ако ги пуска по-нататък.  Аз чета всичко от всички, даже по няколко пъти препрочитам, все нещо съм забравила - кой какво купил, наредил , все такива екзистенциални работи  Laughing
П.П. За пъзелите -загадка нищо не знам.

# 613
  • Варна
Аз се заредих много яко. Като ми дойдат двете пратки и разните заменки плюс плячката от групите, ще имам да редя дълго. И то понеже вече бачкам на пълен ден, а и ми се задава още един ангажимент след средата на януари, така че малко по-трудно ще намирам време. Тук от три дена се туткам и все не мога да започна следващия пъзел, но ще поправя това уикенда Simple Smile

# 614
  • София
Eleyn, вие сте герои с този пъзел, че и с малко бебе. Аз три месеца и половина не се бях ресала почти Joy

Че кой ти каза, че се реша Joy

Ghibli , замъкът на вампира го връчих на брат ми да го реди и да реши загадките, за да видя дали наистина са невъзможни, или просто на нас така ни се сториха (все пак като седнеш да мислиш над загадките и бебето реве, не измисляш много). Някои бяха много лесни, елементарни чак, но за други се наложи да ползваме подсказки от сайта на Равенсбургер и други дебри на нета.

Иначе много ми се искаше да редя коледен пъзел през декември и още от ноември бях отворила един на Касторланд, 1500 части. Е, да де, ама 1500 части с размер на такъв от 1000, частите са миниатюрни направо и всичките ми се струват еднакви. И понеже времето е кът, го зарязах и поръчах покрай черния петък друг, а покрай него и още няколко неколедни.
Та, настоящият коледен е на Eurographics, 1000 части, нестандартна изрезка, ама май като гледам и другите им пъзели са така направени. Още се опитвам да идентифицирам кои части принадлежат на рамката. Joy Ще снимам като поне го започна, че досега само сортирах парчетата.

И накрая, понеже преди няколко месеца не знаех, че Клементони ще са толкова разочароващи за 2000 парчета, имаме още един от тях, също доста размазан, прашен и с хлабава сглобка. Ама ще се реди, къде ще ходи. Просто сега с приоритет е коледния.

Обмислям да поръчам още няколко Фалкона, ама мъжа ще ме бие вече, бая пари оставихме в озон последните месеци.

Общи условия

Активация на акаунт