Сватба - Булките на 2021-2022 |Тема 9|

• 48 854
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, ще имате ли рекордер, който да подобри звука във видеото? Видеографът, който сме избрали, каза, че почти всички добавят тази услуга към общия пакет. Но честно казано 1600 лв ни идват малко в повече, като добавим и оувъртайм, и трейлър сумата ще нарастне. И все пак, ако качеството на звука не е хубаво без този рекордер...

# 106
Ние бяхме с рекордер и резултатът наистина си струва.

# 107
Аз рискувах. Запазих за 11/06 дата. И да вали, в крайна сметка ще сме вътре в ресторанта, ще го преживея.
Запазих също и водеща и диджей и сега съм на вълна фотограф и вифеограф.
Малко ме шокира цената, която ми дадоха. 4200лв.
В никакъв случай не подценявам усилия и умения, но нямам намерение да давам толкова за тази част.
Става въпрос за София. Това нормална цена ли е според вас?
Ако нямате църковен брак, датата е ок, защото  иначе на 11.06.22 г. е от забранените дати. Ние запазихме фото за 1600 лв. с асистент  и видео за 1200 лв за 10ч.

# 108
При нас рекордерът е включен и не се таксува допълнителнително. Ние ще ползваме услугите на Темелков. Цените са му доста прилични, пакетът ни струва 1350, но е без трейлър. Трейлърът е още 250 лв., ако не се лъжа.
Според мен си струва да го има рекордера, за да е по-ясен звукът и да няма много страничен шум, когато се говори нещо.

Момичета, ще имате ли рекордер, който да подобри звука във видеото? Видеографът, който сме избрали, каза, че почти всички добавят тази услуга към общия пакет. Но честно казано 1600 лв ни идват малко в повече, като добавим и оувъртайм, и трейлър сумата ще нарастне. И все пак, ако качеството на звука не е хубаво без този рекордер...

# 109
  • Wonderland
Ние нямахме и не бих казала, че видеото пострада от този факт Grinning
Не сме търсили професионални филмови резултати, искахме да имаме видео за спомен от ден, който проспахме. Нямаме драматични обработки, транзишъни, филмови ефекти и микрофони не бяха нужни. Зависи какво искате да получите като резултат! Simple Smile))

# 110
Да ние доплатхме за рекордер, мисля 100лв. определено намирам разлика, като съм гледала видеа, особенно за изнесения ритуал.

# 111
Здравейте и от мен! И на нас ни предстои сватба 2022... и сме до никъде! Главата ми гърми от толкова много информация и избор! Сватбата ни ще е в Петрич (мъжкото е от там, а и повечето гости се очертава да са от там).

Нямам идея там дали имат и какви DJ-и, фотографи и тн.

Направо... 🤦‍♀️

Ще се радвам на предложения, съвети и като цяло всякакво инфо!

А, пък, ако има и някоя булка от там още по-хубаво!

# 112
Всичко си имаме. Споко. Simple Smile

# 113
Дами, коя агенция за декорация бихте препоръчали за София и района? Ние сега сме на тази вълна и не мога да се ориентирам. Голяма част от агенциите правят едно и също горе-долу като дизайн, все едно работят по шаблон. Иска ми се нещо по-различно.

# 114
За агенция, бих препоръчала Алегрия, за сега сме доволни, но много зависи от бюджета. Те не са най-бюджетната възможност. Много харесах Три Арт, но офертата им беше доста висока. За да те ориентирам, офертата ни от Алегрия е около 3000лв. което включва много неща с една дума пълна декорация, без печатни материали и подаръци за гостите.

# 115
За мен ТриАрт са единствените, което правят нещо различно от шаблоните. Другите са PS Celebrate, но там цените са съвсем...

# 116
  • София
Ние взимахме оферта от PS celebrate, но цените им са ужасяващи, а и честно казано от първия имейл, който получих от тях останахме с впечатлението, че са се взели адски насериозно и общо взето не обърнаха внимание на нашите идеи, а казаха "ние работим еди как си и нещата могат да станат само така" и нищо общо с това, което искахме да видим като стил. Само ще кажа, че за бутониери цените им започваха от 20лв/бр., което за нас лично е чисто безумие.

Алегрия са доста скъпарски. Но не мога да кажа, че правят нещо по-различно от доста други агенции поне по сватбите, които съм виждала да украсяват. Няколко сватби с техни украси съм посещавала и не бих казала, че е невиждано, по-скоро името им стана разпознаваемо.

Ние искаме семпло, стилно и повече цветя. Наехме среден клас агенция, но заедно с хонорара им очакваме около 3500-4000 да излезе, ако са ни правилни сметките (тук включвам украса на църквата, изнесен ритуал, украса ресторант и координатор в деня, уреждане на фото, ДЖ, водещ, съставяне на правилно меню и подбор на алкохол към момента, има и още неща, които пролетта ще изговорим като покани, подаръци и останали дреболии).

# 117
Ако трябва да съм честна украсите на всички доста ми се доближават, но според мен си зависи и от хората. Моята декораторка, като ѝ изпратих украса за вдъхновение снимките, ми каза: "Най-накрая някой да иска нещо различо." Сподели, че масово булките казвали искам същото като от сайта ви, даже цветове не променяли.

Не изключвам и че всяка агенция си има свой стил. На мен ми харесаха нещата и на Merian Weddings, но и те са във високия клас.

# 118
Привет, момичета! Интересувам се от грим и прическа за гр. София, като предпочитанията ми са да бъда гримирана вкъщи.

# 119
Аз за грим май се спрях на Боряна Стефанова. Има ли някой, който е бил при нея? А за фризьор при моята си фризиорка, от години ме прави и не съм имала проблем.

Общи условия

Активация на акаунт