🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 96 027
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 570
Снощи от всичкия сеир остана ли екранно време за попа или е минало без светнали погледи на смирените фермери и симулация на слушане с разбиране?

# 571
  • earth
Не знам Ваня как се сдържа, според мен тя започна да си мисли, че проблемът е в нея...
Точно така. Затова другите трябваше да се обадят в този момент.
Но като цяло Ваня се държа добре. Въпреки че се разплака, запази самообладание; плачът беше по-скоро от обида.
Ралица също ми хареса.

# 572
Не мога да Ви изчета, хора!
Гледала съм всички сезони на Фермата, досега такова чуде не е имало.
Снощи по едно време се чудих защо подяволите продължавам да гледам този гнусен епизод и ако щете вярвайте трудно заспах след това.
Кириле, гнус мръсна Ваня има много повече мозък от теб!
Ивайло, кривата ограда да прехапе тез мръсни усни и да спре да ръси глупости с празната си кратуна.
Живка, намерила на кой да обяснява как трябвало да постъпят мъжете. Ми то в Коце нищо мъжко няма.
Абсолютна мижитурка!

# 573
И аз пуснах жалба .Няма какво да добавя , написали сте всичко. Потресена съм от шизофренията на Киро и Ивайло. Тяхното поведение е , както дявола чете евнгелието. Тъпанари висша степен. Опорочиха предаване , което трябва да ни учи на доброта , толерантност , човеколюбие. Много съм гневна , дано има накрая някаква справедливост.

# 574
  • Другата България
Някой може ли да ми каже откъде дойде това, че Любо е дарителя?

# 575
  • I want it all and I want it now.
Опосумите, няма да се намесят за тях това е златен дьж никога не са постигнали такьв рейтинг. Надминал е очакванията им. Тази вечер ще има продьлжение. Посоката, която искат е тази да има скандали, екшьн, обиди,това им осигурява доход.

# 576
Някой може ли да ми каже откъде дойде това, че Любо е дарителя?

Нов в темата потребител писа, но може би по-скоро не е уточнил, че е предположение, отколкото факт.

# 577
Всъщност ескалацията на напрежението дойде от факта, че групичката, която се мисли за умната, можещата и силната, претърпя трета поредна загуба в дуелите. И не защото им пука за падналите, а защото "страх тресе кочината". И на Мартина ѝ се беше смръзнала кръвта, защото само едно бушонче ѝ остана, а още два дуела до заветната десетка. Мъжете и те се смръзнаха, ако и да са повече, защото не се знае кой ще изгори в следващите седмици. Фермерството на Ваня им носи мъжки курбан вероятно. Лора знаеше, че ще е предложена за фермер, защото го обсъждаха с Мартина. Значи плановете се мъдрят и кроят, ама пусто да остане, не се случват както са замислени, хахах.
Не знам дали да гледам довечера. Плюнки още много ще хвърчат, не знам дали искам да си лягам опръскана.

# 578
  • София
Опосумите, няма да се намесят за тях това е златен дьж никога не са постигнали такьв рейтинг. Надминал е очакванията им. Тази вечер ще има продьлжение. Посоката, която искат е тази да има скандали, екшьн, обиди,това им осигурява доход.

Така е.
По-голям трафик на сайтовете.
Дзън-дзън парички.

# 579
И аз много се напрегнах от случката, а си представям на Ваня какво й е било. Но тя запазва завидно самообладание и не пада на тяхното ниво. Браво! Реално тя никога не е обидила никого, спазва добрия тон и се старае да бъде обективна. А агресията на тези двамцата срещу нея единствено показва колко са слаби и комплексирани, и колко скрит гняв таят в себе си. И скачат само върху по-слаби. Защо не отидоха да се репчат на Жоро предната вечер?

А Жоро се беше наковал като на селски панаир и въпреки това, много ми хареса как им каза нещата в очите. Време беше някой да им го каже. Но не разбрах защо "голямата обида", че мъжете са хиени и чакали беше поставена на масата с цел Жоро да бъде публично линчуван, а мишките, които два месеца се крият по ъглите и използват обидни епитети срещу другите, се смята, че не са направили нищо лошо? То не бяха "дъно; утайка; такива хора не трябва да дишат" и пр.

Аз съм потресена и как Ивайло е казал за Ваня на дуела, че ще умре?!?! Този човек има сериозни проблеми. Забелязвате ли какъв му става погледа, когато напада словесно някого? Рядко може да се види такава злоба, та чак е плашещо.

От цялата случка, обаче, съм възмутена как хората стояха и мълчаха. От Стефан се разочаровах много и тръгна надолу в моята лична класация. Беше там през цялото време и гледаше в масата. Накрая им смотолеви нещо, което беше плахо и ненавременно. Някак в тази ситуация мисля, че трябваше да се намесят мъжете, но се оказа, че никой няма топки явно. Не оправдавам и Живка, че си премълча, но е ясно, че тези двамата не уважават мнението на жените и най-правилно беше да се намесят мъже, каквито явно вътре няма. Ралица единствена се осмели да заеме позиция, заради което явно и тя ще отнесе купища агресия срещу себе си. За първа година симпатизирам повече на жени отколкото на мъже в предаването(визирам Ваня и Живка). Та като гледам и Ралица скоро ще ми допадне, ако държи твърда позиция.

А Пламен се оказа мижитурка като останалите. От абсолютен фаворит се превърна в негативен образ, за мен. Ако беше мъж на място, щеше да възспре словесна агресия срещу жена.

# 580
Някой във фейсбук, който явно познава Кирил, каза , че това, което показвал във Фермата било бледо копие на това, което е в живота. Тоест навън, където няма камери е още по-брутален. Убедена съм, че жена му е жертва на същия тормоз, просто е приела да живее с насилник. Може би Кирил я е смачкал психически и емоционално и тя е уязвима и е развила нещо като стокхолмски синдром и го защитава. А и имат дете и може би го търпи и заради него.

Не съм съгласна, че Ваня е слаба. В битките тя показа, че е много силна психически и физически. Тя просто е възпитана и възпитанието й не позволява да падне на тяхното ниво. А и такава "комуникация:- викане, крещене, агресия й е нетипична.  Освен това е много чувствителна и емпатична. Все хубави качества, но само нормални хора могат да ги оценят.

Честно казано много ме разочарова Живка, че не я защити пред всички и не каза нищо на масата. Падна ми в очите, трябваше да я подкрепи като приятел.

# 581
  • Велики Преслав
Ако мъжете в България са като този Киро  УЖАС. Този коментар е по-обощаващ.

# 582
хехе той използва сарказъм. Прочети го пак.

# 583
Като връщам лентата назад вече виждам съвсем по друг начин стремглавото излизане на Мариян и Деси, кой по болест, кой чрез симулативно участие в дуел. Колкото и неуспехи в живот и кариера да са имали тези двамата, явно едно са научили - бързо да преценяват, че са на неправилното място и бързо да се изнесат.  Вземам си назад неласкавите си оценки за тях, защото това е бил начинът им с по-малко излагация да се опазят от по-лошо накърняване на достойнството.
Наистина не си представям догодина кой с ума си би отишъл на кастинг. Брадърът може да е всичко, но там с първо гласуване с отрицателен вот снощните “герои” щяха да са вън.

# 584
  • София
Васил Василев, човекът е саркастичен. Не случайно думите вярвам и сигурен са в кавички.

Общи условия

Активация на акаунт