🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 676
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 60
  • На морето!
А има ли вариант Теодора да предложи Ваня за фермер? Аз така бих направила, ако правилата го позволяват.
Иначе ако Любо е фермер, а и не само, от продукцията трябва да дадат служебен имунитет на Ваня заради падането на арената.

# 61
Имаше едно мнение в предната тема - дали някой от участниците ще се промени след предаването. Сигурно се има предвид, като се видят отстрани и разберат реакциите на зрителите, дали ще коригират нещо.
Бих предположил, че все някой, поне малко, ще се промени. Такова преживяване оставя отпечатък. Кой и колко - не се наемам да гадая.
Мога да кажа за себе си: мен това предаване ще ме промени. Ще споделя 2 неща.
1) Не харесвам на Ваня светлината и енергиите и прочее измислени алабализми, но позитивизмът и самоконтролът й на арената са изключителни. В същото време, видях колко е грозно отношението на Теодора. Разбирам втората колко я е било яд, разбирам, че явно не обича да губи (кой обича?), но не желая да изпадам в тази роля. Тъй че, искам да взема от нагласата на Ваня.
2) Мнението ми за качествата на българите в чужбина не просто е подкопано, ами понесе много сериозен удар.
Знам, че Живка е голям фаворит във форума, но има черти, с които съм много несъгласен. А за Ивайло, Любо, Костадин и Теодора дори не искам да коментирам.
Точната дума как се чувствам по въпроса е - humbled. Не знам как да го преведа, ако някой знае, моля да помогне. (Имам предвид, че сега гледам по-скромно на себе си и си давам сметка, че много от постигнатото е защото сме стъпили на успехите, труда и организацията на по-развити общества, а не защото сме по-велики.)

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 22:10 от Not Sure

# 62
Не може, Тедка трябва да предложи някой друг. Но и да можеше да е Ваня, не би я предложила... Според мен няма да е Лора. Мисля, че ще търси възмездие и отмъщение и ще предложи точните хора за това - Любо или Иво, а защо не и Киро..

# 63
Няма значение кой къде живее. Онази приказка не е случайна. “Може да избягаш от селото, ама селото не може да избяга от теб. “

# 64
  • София
Момчета, присъединявам се към благодарностите за новата тема! Перфектна и изчерпателна, както винаги! А корицата е прекрасна!
Гласувах за Живка, но няма да се разсърдя, ако спечелят Ваня или Стефан, че даже и Георги, само да не е някой противната седморка.
От тези съм, които не смятат, че Теодора би предложила Пламен за фермер. Тя толкова рева и кърпи имидж са какви ли не средства, забележки й правиха нееднократно, не вярвам да посмее. Най-вероятно би посочила Любо или Мартина. Ивайло също е възможен избор, заради подкрепата на дуела. Но в крайна сметка нямам представа какво ще й кажат звездите и светлината. Много се опасявам обаче, че ако някой от групата на злетата стане фермер, не би блеснал с човечност и е голяма вероятността пак Ванчето да го отнесе.
Честно казано, гледах промото за утре и направо се чудя дали да не се откажа от гледането на тази мъка. С цялото си същество искам да видя справедливостта да възтържествува накрая, обаче от живота съм наясно, че рядко се случва така. А и пътят до края ми носи страшно много негативи, не знам дали си заслужават изхабените нерви. Единственото хубаво в този сезон са кученцата и темата ни тук.

Not Sure, мисля, че смирен е думата, която търсиш.

# 65
Човек е такъв какъвто е генетично, и какъвто е избрал да бъде като съзнателно същество.
Сигурна съм , че Теда е била същата злоба и интригантка и когато е живяла в БГ. И Любо е бил същия .
А Стефан е умник и успешен , не защото е в България, ще остане такъв където и да живее.
Да си тъпанар или читав, не е свързано с адреса.
Блазе Ви, ако вярвате, че чалгарите и безморалните са се изнесли зад граница, и в България са останали най-чистите и честни човешки същества🙂

По темата , Андрей не изпитва емпатия към участниците, дали е успял да разграничи работата от емоциите ( ако изобщо е възможно ) , или е такъв човек? Не си спомням как се държа с участниците в предишни сезони. В този е плашещо студен и дистанциран. Може да му е писнало.

# 66
Като цяло нямам много време да чета подробно коментарите, та може да е разисквано вече. На някой направи ли му впечатление как теда (със заслужена малка буква) се изпусна, че ги познава от много години и за да излезе от ситуация, добави, че е от екрана. Тя освен, че е злобна е и тъпа. Като губи е като напита. Всичко си казва.

# 67
От кога се каня да пиша и най-сетне се наканих.
То не че е от голяма важност, но е още едно потвърждение на поговарката, че вълкът козината си мени, но нрава не.
Познавам Мартина от училище и ми се искаше да видя някаква градация в междуличностните отношения на този по-зрял етап от живота й. Уви!
Модела на поведение от нейна страна абсолютно се припокрива с гимназиалния и имидж (ако мога така да се изразя). Шушукания в ъглите, подигравки и разбира се разделение на лагери.
Толкова, няма да навлизам в подробности, то се вижда достатъчно.
Браво на Ванчето! Възхищавам се как хладнокръвно преминава през всичките тези неоправдани нападки. Заслужи си победата. Надявам се тя да стане фермер.
Иначе Живка ми е фаворит от самото начало.
Подкрепям мнението, че няма значение къде живееш, а какъв човек си. В чужбина или не всички сме българи, където и да се намираме по света.

# 68
Днес гледах визитките на участниците пак. За Теодора, на 16 катастрофира с гадже и брат си. Майка и по мои сметки е заминала за САЩ когато е била на 12 години. Така че е била изтървана работата при нея, поживяла си е и този девичи срам е определено една голяма поза.

# 69
По-скоро, имах впечатлението (и то е наистина само впечатление и почти никакви конкретни факти), че са се изнесли по-талантливите.
Като гледам предаването, излиза, че един от най-големите "таланти" на емигрантите е да отвращават публиката с поведението си.
Сега, сигурно много хора ще се подразнят и ще кажат - ето, и аз съм извън България и не съм такъв / такава. Нямам причина да не им вярвам, но явно мантрата за добрите и успешни българи в чужбина бие на кухо.
Някои може да са добри и успешни, много други не са - но са се надули ужасно.

Мерси за думата, Reinа.

# 70
  • София
Цоньо също е потвърдил, че Мариян и Деси са заедно.

Тук тримата заедно 🙂

# 71
  • В тъмната гора.
То не че е от голяма важност, но е още едно потвърждение на поговарката, че вълкът козината си мени, но нрава не.
Познавам Мартина от училище и ми се искаше да видя някаква градация в междуличностните отношения на този по-зрял етап от живота й. Уви!
Модела на поведение от нейна страна абсолютно се припокрива с гимназиалния и имидж (ако мога така да се изразя). Шушукания в ъглите, подигравки и разбира се разделение на лагери.

Браво на Ванчето! Възхищавам се как хладнокръвно преминава през всичките тези неоправдани нападки. Заслужи си победата. Надявам се тя да стане фермер.
Иначе Живка ми е фаворит от самото начало.
Подкрепям мнението, че няма значение къде живееш, а какъв човек си. В чужбина или не всички сме българи, където и да се намираме по света.

Ето това е интересно да се знае. Благодаря за споделеното.

# 72
Брех, тази Ферма какъв събирач на двойки ще излезе!

# 73
Мариян и Деси?!? Въй, жива да не бях. Grinning

Каквото и да си говорим, има дестинации, за които само като видиш контингента на гейта и ти става ясно за какво изтичане на мозъци иде реч.Rolling Eyes

# 74
  • София

...

Ето това е интересно да се знае. Благодаря за споделеното.

И аз благодаря за споделеното.
Няма вече да си мисля какви гадняри са сценаристите и как ни внушават, че господарката на "готините" е кофти човек, а пък тя сигурно е адски свястна, ама те ни манипулират. Simple Smile

Мариян и Деси се намериха още докато бяха във Фермата. И май Коцето се беше прикрепил към тях. Сами се наричаха "Светата троица". Щом се обичат младите - да се вземат.
Този сезон ще се отчете с поне две нови двойки, като гледам. Без да броим Теодора и Пламен.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт