🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 712
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 75
  • earth
И друг път съм писал (и са ми трили някои от кментарите), че И и А са гадняри и това много им личи.

Относно българите в чужбина, аз тук (САЩ) малко общувам с такива. Впечатленията ми са, че има забележима разлика между тези , които са дошли като студенти и останалите. Първите обикновено са ми по-приятни.

# 76
Ех, тази тема за българите извън Бг е много чувствителна за българите в Бг. Има-няма, ни в клин ни в ръкав я зачекват за щяло и не щяло🥸

# 77
Ех, тази тема за българите извън Бг е много чувствителна за българите в Бг. Има-няма, ни в клин ни в ръкав я зачекват за щяло и не щяло🥸
В случая май аз я подхванах (или задълбах), не са виновни / криви българите в Бг.

# 78
Този път не беше ти.

# 79
  • В тъмната гора.
И друг път съм писал (и са ми трили някои от кментарите), че И и А са гадняри и това много им личи.

Относно българите в чужбина, аз тук (САЩ) малко общувам с такива. Впечатленията ми са, че има забележима разлика между тези , които са дошли като студенти и останалите. Първите обикновено са ми по-приятни.

Познавам задочно Вихра, бившата жена на Иван. Не че е идеална, жена със своите недостатъци е. Но няма да повярвате как я изхвърли от живота си Иван. Най-малкото е майка на дъщеря му.
Само се моля никога да не попадам на такива индивиди, независимо по какви поводи, та дори и на улицата.
Андрей е леко по-сдържан, та не му се виждат кирливите ризи. От двамата по-голям алкохолик беше Иван.

# 80

Познавам задочно Вихра, бившата жена на Иван. Не че е идеална, жена със своите недостатъци е. Но няма да повярвате как я изхвърли от живота си Иван. Най-малкото е майка на дъщеря му.
Само се моля никога да не попадам на такива индивиди, независимо по какви поводи, та дори и на улицата.
Андрей е леко по-сдържан, та не му се виждат кирливите ризи. От двамата по-голям алкохолик беше Иван.
Вероятно ще постъпи по същия начин със Стрина Ирина. Съгласна с morisay, че са гаднярчета опосумите.

# 81
  • earth
За Стрина Ирина ще го аплодирам.

# 82
Стрина Ирина е лисица, няма да пусне лесно кокала.

# 83
  • В тъмната гора.
Не му стиска да постъпи така със Стрина Ирина, сигурна съм. Лика-прилика са си.

# 84
  • earth
Със Стрина Ирина както и да се развият нещата, все ще има някой прецакан; ако останат заедно, това е ще е Иван. Тя му е наказанието на него.

# 85
Изкуплението Стрина Ирина 🙂

# 86
  • София
Записвам се и аз.
Ако Ваня стане фермер в едната ратайска двойка трябва да е Коцето, в другата Георги. Поне да гледаме страха в очите му цяла седмица.

# 87
Аз имам лични впечатления,  че Иван е много променен последните години. Изобщо не пие и го заявява дори да го провокират , умерен и  грижовен към Ирина и всичките деца. Мисля , че по време и на игрите показва повече благост и безпристрастност от копродуцента. Обратно Андрей от едно смачкано , очилато добродушно момченце се е превърнал в един смачкан визуално мъж с огромно самомнение и безсърдечност, която дори непрекъснато натрапва от екрана. Абе да са живи и здрави момчетата, но дразнят публиката с подчертани симпатии към участници и не само толериране , но и стимулиране на простащина и грубост , която противоречи на декларираните ценности . Много ме е яд , че се загледах в този сезон и вместо да ми носи удоволствие, разтоварване , положителна различност се изтощавам от негативи.

# 88
Благодаря за споделения профил на г-жа Янева.
Харесах я.
Не, че някой го интересува.
Мисля си, че човекът обичан и обичащ тази жена има защо да съм го харесала (задочно през екрана).
Ще се радвам да не ме опровергае.

# 89
По анкетата-сърцето казва Живка, а разумът Ваня. С цялостното си представяне до тук, характера, поведението, обидите, които понася и разбира се дуелите я правят победител за мен. Стефан също ми е симпатичен, но не смятам че толкова заслужава победата.
Ако Ваня стане фермер предвиждам една неприятна и дори непоносима седмица за гледане. Въпреки че заслужи уважение, ще продължи да бъде обект на подигравки и обиди и това ще е така, докато Кирил или Ивайло не си тръгнат.

Гледала съм я Деси преди време при Гала. От думите и бях останала с впечатление, че си търси богат американец. Така и не си намери, а сега се натресе на Мариян. Еми..що се обичат, пък да се вземат младите.

Общи условия

Активация на акаунт