🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 716
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Иван може и да е спрял алкохола, но на моменти се държи като добре подпийнал. Тая лигня с Фончо No 1 и говоренето с циганска интонация са крайно неуместни - особено предвид претенциите, че Фермата е най-българското предаване.

# 91
Not Sure, дай малко разбор за И и А. Каза, че си забелязал нещо след падането на Ваня.

П.П. Аз за психолозите нямям високо мнение, но ти изглеждаш не особено глупав Simple Smile
Виждам, че добре знаеш какво е backhanded compliment.
Вероятно знаеш и че такъв подход подкопава шансовете за отговор по същество.

# 92
  • earth
Но това, че очаквам от теб чувство за хумор е комплимент.

# 93
  • Велики Преслав
Snow Storm, аз съм един от тези който харесва Живка, ама и по ум. Харесвам много и Ваня. Още от самото начало, във фермамата, любимка ми бе Живка и за сега е тя. Идинствена от всички не е надута, заедно с Ваня и Георги. Умее да се нагажда, което аз харесвам. Когато Галена влезе, тя каза, че това и е снобарско. Ами не беше ли права? ЛюПчо, го направи, защото искаше да се похвали с връзки.  От мъжете май и повечето тук, харесваме Георги. И той един от  фаворитите ми. Най-малко скандали е имало с него. За сега не съм виждал той е да първоизточник на скандал.

# 94
Ние също сме за Живка-победител! Страхотно представяне! 👍✨🍾Резерва са Ваня и Георги, останалите вън!
То не че някой ще остане там😂

# 95
Нека да не обобщаваме за хората в чужбина и тук, навсякъде има и от едните и другите.
Не мога да харесам Живка и да и изчистя черните точки, които натрупа в началото на сезона. Това, че прави точни анализи, че стана жертва на едни незрели индивиди с примитивно поведение, не променя факта, че не беше личността, която да  ме впечатли.
При Георги нещата са в пъти по-нагоре в личната ми класация,
успя да изчисти първоначалните впечатления за простоват и недодялан човек. Но не съм сигурна, че бих го качила до ранг Фаворит за 100 000 лв.
Продължавам да съм за Стефан, но се надявам ако спечели, в което не вярвам да не ме разочарова.
Живка не ми положителен герой само, защото има по-отрицателни от нея. Искам парите да ги вземе човек, който ще прави нещо с таях тук, а не да литне за Австрия или някъде другаде. Самата тя каза, че в България не и допадат много неща и затова ще живее навън. 
Даже Ваня е за предпочитане пред Живка. Игра и се раздаде!

# 96
  • Велики Преслав
Е, кое да и допадне в България. Тя си обича страната.
Кое да и допадне. На всички най-лоши класации сме първи. Защо казвате да не обобщаваме тези хора в чужбина пък "обобщихте" Живка.
Моите роднини и родители са били в други държави, ами извинявайте, ама ако живея на предела на мизерията и аз ще отида. Най-гадното изчисление, е това как да свържеш двата края. Около Ковид обстановката и аз го усетих.
Къде и как иска да живее Живка, не мисля, че ни интересува до такава степен.

# 97
Кое да и допадне. На всички най-лоши класации сме първи. Защо казвате да не обобщаваме тези хора в чужбина пък "обобщихте" Живка.
Моите роднини и родители са били в други държави, ами извинявайте, ама ако живея на предела на мизерията и аз ще отида. Най-гадното изчисление, е това как да свържеш двата края. Около Ковид обстановката и аз го усетих.
Как я обобщих точно... Също има роднини навън и поради това не смятам, че всички излезли са под общ знаменател, защото никак не приличат на тези вътре. Нищо не съм казала друго за нея, освен че не ми хареса като поведение в началото на предаването. Много хора не я харесваха, после рязко смениха позицията си, заради групата на неандерталците / това е като поведение, не засягам други техни качества, които считам, че имат/
Казах си мнението, не е задължително да съвпада с  вашето. Мен ме интересува, пък къде ще отидат парите, дали ще останат тук или ще излетят към друга точка на света. Вие не се интересувайте, това няма да наклони везните към Живка. Нали затова е форумът, за да си казваме мнението.

# 98
  • Велики Преслав
Добре, тогава ще изкажа мнение, аз пък точно при Стефан не искам да отиват парите. При положение, че има повече пари от колкото може да изхарчи защо е във формата. Алчност или самореклама.

# 99
Добре, тогава ще изкажа мнение, аз пък точно при Стефан не искам да отиват парите. При положение, че има повече пари от колкото може да изхарчи защо е във формата. Алчност или самореклама.
Разбира се, че е ваше право. Ще си харесате, който искате и ще си го подкрепяте. Аз не се опитвам да ви променя мнението за даден участник.
Аз също съм си мислела какво прави успял човек в едно такова предаване. То и Любо го раздава успешен бизнесмен, но и той си намерил мотив да влезе.
Моята подкрепа за Стефан е защото отговаря на образа за човек, който бих харесала. Може и да фалшив, но това няма как да знаем. Допада ми и това е достатъчно, за да дам за него гласа си. Надявам се тези пари да ги дари за нещо смислено ако не са му важни. Много се съмнявам, че ще стигне до финал, но каквото съдбата е отредила.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 08:27 от wiwala75

# 100
Нито едното нито другото.
Смяна на обстановката и ново преживяване.
Малка почивка, с физическо натоварване. От време на време.
Ако Стефан отиде на финал ще съм за него.

# 101
  • Другата България
Всички са с различни мотиви, това че има пари не значи,  че поведението му не е достойно да спечели.

# 102

Има хора които искат да избягат от рутината си и това няма нищо лошо.Защо винаги трябва да е алчност?!? Вчера прочетох визитката му,фирмата работи с Америка,ЮК,Швейцария и още… та мисля,че реклама не му трябва.Предполагам за едно ново изживяване,тръпка Simple Smile

# 103
Как я обобщих точно... Също има роднини навън и поради това не смятам, че всички излезли са под общ знаменател, защото никак не приличат на тези вътре. Нищо не съм казала друго за нея, освен че не ми хареса като поведение в началото на предаването. Много хора не я харесваха, после рязко смениха позицията си, заради групата на неандерталците / това е като поведение, не засягам други техни качества, които считам, че имат/
Казах си мнението, не е задължително да съвпада с  вашето. Мен ме интересува, пък къде ще отидат парите, дали ще останат тук или ще излетят към друга точка на света. Вие не се интересувайте, това няма да наклони везните към Живка. Нали затова е форумът, за да си казваме мнението.
То пък една грандиозна сума! Колко повече внасяме в България ние? Най-големия инвеститор сме.
Не  ми  е  критерий къде и как ще похарчи парите си победителя.

# 104
Аз още се чудя как най псредствената и не блестяща с нищо Мартина стана лидер на група...тя и да говори не може..
видяхме я на чалга вечерта и как се облича...ума не ми го побира!

Общи условия

Активация на акаунт