🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 723
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 105
  • В тъмната гора.
Благодаря за споделения профил на г-жа Янева.
Харесах я.
Не, че някой го интересува.
Мисля си, че човекът обичан и обичащ тази жена има защо да съм го харесала (задочно през екрана).
Ще се радвам да не ме опровергае.

И аз харесах жената на Кирил. Изглежда сдържан, добър и креативен човек. Много хубаво оформен профил и позитивното строи от него. Но...Кирил не го харесвам, защото историята знае много случаи, в които лоши хора са обичани от добри хора, та по това не може да се съди за даден човек. Може тя да го прави добър и щастлив, но в момента той е сам във Фермата и го виждаме какви ги върши и говори.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 09:26 от _Мishel_

# 106
Мими, те злобарите се привличат.
Не помня друг път да е било толкова единодушно мнението на хората и всички да сме против ония "готините". Даже и миналата година имаше фенове на Пешо, на Косъма, на Калоян.
Ивайло и Кирил са ужасни, не знам как не се усещат да мачкат така и то една жена, комплексари и идиоти. И чак се мислят за много готини и остроумни. Онзи американеца и той е голям идиот, абеее отвратителни са този сезон. Спрях да ги гледам, само ви чета и това ми е достатъчно.

# 107
  • Велики Преслав
Ми като се кълчоти на мъжете......тя направо си ги сваляше. Те и за красива я имат, ама като я погледна се плаша.

# 108
  • В тъмната гора.
Отдавна искам да напиша мнението си за Ралица, но все се възпирах.
Мисля, че тя е една дълбоко нещастна жена, която явно злоупотребява с алкохола извън Фермата. Колкото пъти се напи, толкова пъти се изложи. Може да е била и малтретирана в брака си. Когато е пияна се вижда, че иска да бъде приета и обичана, да е интересна и да се забавлява. Неща, които не може да направи докато е трезва. Много отявлено си пада по Кирил и все му се навира, докато е подпийнала и явно това е причината той така отявлено да не я понася.
Жал ми е за нея и от един от фаворитите ми в началото на Фермата, тя се срина доста надолу в класацията ми /последна от четворката/. Много добре направи, че избра правилния лагер и е уважавана сред тях. Иначе Ивайло /това мръсно леке/ я смачка психически. Не мога да повярвам какви и ги дрънка пред камерата този плужек, цитирам "Ти ще говориш, само когато ти позволя."...та чак възмути пълните пердета Иван и Андрей и те реагираха. Смачкаха Ралица и ако сега тя излезе на двубой, не мисля, че ще има същата увереност, като в началото.
Много ми е жал за нея.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 09:47 от _Мishel_

# 109
За мен също не е от съществено значение къде и как ще вложи парите си победителят. По-важно е да са заслужени.
Гласувах за Пламен. Мнозинството подкрепя Живка, аз също. Харесвам я, представянето ѝ дотук е много добро. Но нещо в нея не ми е напълно достатъчно за победител. Пламен със сигурност не е перфектният участник, но от самото начало ми е фаворит. Ще си затворя очите за някои грешки, които направи с надеждата, че сам ще се ориентира към по-добра посока и ще се изяви като по-положителен участник.

Васил Василев, по-скоро тя се има за ослепителна, но е така само в нейната глава.

# 110
Мале имат я Мартина за красива...аз определено я намирам за най некрасивата, да не кажа по грозна дума там.
Четох профила на Кировата жена, определено е интересна и цветна личност. Чудя се как живее с тоя ръб.
Любчо ми е страшно подъл, така добре извози жените..и е типичното парвеню, видял се с пари и се възгордял
... а за нищо не става.

# 111
В касацията гласувах за Живка. На второ място Ваня, трети Георги.
Следващият, който искам да си тръгне е Ивайло или Киреча.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 10:28 от Nona M.

# 112
  • В тъмната гора.
В касацията гласувах за Жива. На второ място Ваня, трети Георги.
Следващият, който искам да си тръгне е Ивайло или Киреча.

Не се съмнявай, Ивайло ще си тръгне...И слава Богу!

# 113
  • earth
Хората се записват в този формат по три причини:
- за пари
- за реклама
- по глупост

# 114
Аз се чудя Теодора като още си е в България дали не са се събрали с Пламен след предаването да "плетат" заедно? Stuck Out Tongue Или да я целува по кривите палчета! Joy

Иначе във фейсбук профилът й пише, че е танцувала в балет "Нова" и може да са се засичали с Иван и Андрей на светски събития някъде и от там да се познават. Или пък може да познават мъжа й отнякъде. На мен физиономията й ми е супер позната, имам чувството, че съм я виждала и преди, може да е била с балета в някое предаване, не знам.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 10:49 от daizy_g

# 115
Никого не ангажирам с мнението за това, че искам получателят на наградата  да е участник живеещ в България. Ако имаше участник от емигрантската група да ми допадне нямаше да ми някакъв критерий.
Самото предаване е с претенции за пробуждане на българщината, българските традиции, история и дух, защо пък да не искам да се ползват от човек живеещ в България. Това си лично мое мнение, натъртвам на това, затова не сте длъжни да се съгласявате с мен.

# 116
  • Велики Преслав
Никого не ангажирам с мнението за това, че искам получателят на наградата  да е участник живеещ в България. Ако имаше участник от емигрантската група да ми допадне нямаше да ми някакъв критерий.
Самото предаване е с претенции за пробуждане на българщината, българските традиции, история и дух, защо пък да не искам да се ползват от човек живеещ в България. Това си лично мое мнение, натъртвам на това, затова не сте длъжни да се съгласявате с мен.
Никой не е говорил повече за това.

# 117
Аз се чудя Теодора като още си е в България дали не са се събрали с Пламен след предаването да "плетат" заедно? Stuck Out TongueJoy

Иначе във фейсбук профилът й пише, че е танцувала в балет "Нова" и може да са се засичали с Иван и Андрей на светски събития някъде и от там да се познават. Или пък може да познават мъжа й отнякъде. На мен физиономията й ми е супер позната, имам чувството, че съм я виждала и преди, може да е била с балета в някое предаване, не знам.
E. тя на последното си изказване каза, че ги познава много добре и като, че ли се усети и се поправи, че от гледането на всички сезони, а може и да е от друго място преди предаването.

# 118
А някой знае ли кои ще са финалистите?

# 119
Как някой може да си представи, че Стефан е от алчност в предаването? Какво са 100000 лв за един милионер, чиято компания е оценена на 10 милиона и продава в много държави. Той тази печалба сигурно я прави на месец, продавайки продуктите си. Според мен той е там заради самата игра, заради тръпката. Във визитката му казва, че обича различни спортове, обича да е сред природата. Според мен за него Фермата е едно приключение и начин да се откъсне от реалния свят и задълженията в него. Не е лесно да ръководиш 100 човека екип и постоянно да надграждаш успехите си. Със сигурност ти трябва време и за презареждане.

Общи условия

Активация на акаунт