🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 736
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 120
  • Велики Преслав
Никой не си го е представял.

# 121
Гледам, че се нищи къде да отидат парите. Мен лично единствено би ме разочаровало, ако облагодетелстват кофти човек. Иначе да ходят където си щат, ако ще в чужбина, ако ще при други пари.
Стефан, например, може да ги вложи в бизнеса си, създавайки нови работни позиции или по-добри условия за екипа си - сиреч, ще облагодетелства не само себе си, но и някой друг.

Отпразнувах вчера задаващата се суша във Фермата, но днес се събудих с ужасяващата мисъл, че може да направят дуел за връщане и Дора Благата да го спечели. Ау, бррр!

Харесах Живка от самото начало, но сега вече ме е яд, че я похарчиха във Фермата. В Сървайвър щеше да ги направи на луди и да ги изпързаля един по един.

# 122
Според мен Мартина и Живка ще са двете жени финалистки. Ясно е, че няма да се предизвикат една друга на дуел, но са достатъчно силни за да победят останалите.
Даже си мисля, че Мартина, подобно на Надя преди финала ще отиде на дуел, като жена, която няма битка на арената и ще дръпне или Ралица или Ваня. А защо не и малката Лориии.
Мъжете - трудно ми е да предположа. Може би Пламен и Любо.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 12:27 от Butterfly_🦋

# 123
Аз пък си мисля, че една от Живка или Мартина ще отпадне преди финала. На финала всяка жена, освен Лора би спечелила вота срещу Мартина. Ако Живка и Ваня са на финал, вотът ще се разпредели между тях двете и няма да е така категоричен, защото и двете са харесвани.

За мъжете нямам идея кой би стигнал до финал. Но то и не остава много време, де. Ако финалът е на 11 декември, значи има още два редовни дуела плюс битките от финалната седмица.

# 124
Благодаря за темата.
В анкетата посочих Стефан, макар че по равно симпатизирам и на Ваня и Георги. Стефан харесвам без изменение от началото, към Ваня и Георги преди имах негативна нагласа, но с времето я обърнаха.
Последният цял епизод, който изгледах, е със скечовете. Оттам нататък си взех почивка от дейлитата на Фермата и за първи път от епизодите в уикенда само дуела изгледах. Искам всички да ги запомня весели, каквито бяха в театралната вечер.
От водещите съм безкрайно възмутена как не взеха присърце падането назад по глава на Ваня, беше кошмарен момент. Ако не отиде на финал след три дуела, нещо в правилата трябва да се промени. Така ме беше яд и за Стоян миналия сезон.
Тази година до момента два дуела ми бяха наистина интересни и оспорвани: Ивайло-Чавдар и Ваня-Теодора. Ами той сезонът свършва, а силните се скатават.

# 125
Аз пък не съм на мнение, че Живка и Мартина са най-силни. Сами виждаме, че игрите са многокомпонентни  такова разделение на силни и слаби за мен е странно. Дозата късмет също е от решаващо значение. Стоян от миналия сезон уж го имаха за слаб, а той 2-3  участника изпрати към вкъщи, дори  ако не се бъркам, Калоян отпадна от него. Другото, което си мисля е, че обявените за "силни" много удобно използват този им "ореол". Никой не ги закача и така до финал. Защо пък напр. Мартина да не може да отпадне от Ваня? Ситуации много, игри най-разнообразни.

# 126
  • В тъмната гора.
Аз пък не съм на мнение, че Живка и Мартина са най-силни. Сами виждаме, че игрите са многокомпонентни  такова разделение на силни и слаби за мен е странно. Дозата късмет също е от решаващо значение. Стоян от миналия сезон уж го имаха за слаб, а той 2-3  участника изпрати към вкъщи, дори  ако не се бъркам, Калоян отпадна от него. Другото, което си мисля е, че обявените за "силни" много удобно използват този им "ореол". Никой не ги закача и така до финал. Защо пък напр. Мартина да не може да отпадне от Ваня? Ситуации много, игри най-разнообразни.

Живка и Мартина са силни на силовите игри, ако има интелектуален елемент и двете ще увиснат.

Боже, не можах да се накефя как Пламен става за посмешище, когато освен,че не можа да нареди пъзела, главата си залагам, нямаше да сметне и задачата. Да им сложат в задачата, освен плюсове и минуси, едно умножение и деление...пишете ги умрели повечето.

# 127
  • Враца
От началото харесвам Живка и ми е фаворит.
Но, Ванчето се бори мъжки и заради обидите които понесе от онези нищожества, и пожелавам искрено да спечели!
Заслужи си го!

/ Лорчето, когато подкреоя някой на дуелите и крещи, имам чувството, че някой ми стърже в ушите! Ужасно е просто!/

А, напускането на Теодора, за мен е истинско ИЗБАВЛЕНИЕ!

# 128
  • София
Във фб групата бяха написали няколко човека, че уикенда са видели Теодора в Ябланица. Доколко е истина, няма как да знам.

# 129
От началото харесвам Живка и ми е фаворит.
Но, Ванчето се бори мъжки и заради обидите които понесе от онези нищожества, и пожелавам искрено да спечели!
Заслужи си го!

/ Лорчето, когато подкреоя някой на дуелите и крещи, имам чувството, че някой ми стърже в ушите! Ужасно е просто!/
За Лорчето....само на дуелите ли? А във фермата? ,,Закускаааааа!! ,,Сервирано ееееее!!!"Те за това козите избягаха!

А, напускането на Теодора, за мен е истинско ИЗБАВЛЕНИЕ!

# 130
Да му мислят ябланчани! Да вадят дъждобраните и да се пазят Grinning Базикам се, сигурна съм, че Девата не ревее така навънка.

# 131
Във фб групата бяха написали няколко човека, че уикенда са видели Теодора в Ябланица. Доколко е истина, няма как да знам.

Довършват плетките? 😀🧶

# 132

Довършват плетките? 😀🧶
Или разбъркват конците..., хахаха

# 133
Интересно ми е.. настигнахме ли вече спойлера на Мирон, или ни остава още малко?

# 134
  • Асеновград
Чак сега изгледах дуела , браво на Ваня....бори се до край.
Много съм щастлива , че сълзливата Тодорка вече няма да е гледам и слушам.....
Много лошо впечатление ми направиха Киро и Ивайло , няма нищо лошо да си имат предпочитания , но тяхното държание ме ядоса. Евала на Ваня , че успява да се контролира и да не пада на нивото на тези палячовци.  Най ми хареса, като водещите обявиха победителя , и групата на ,, готините,, гледаха като посрани. Оххх бях за Пламен , но вече взех  и него да не го харесвам .

Общи условия

Активация на акаунт