🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 752
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 135
И едно степенуване или коренуване и край с играта.🤣🤣🤣

Общо взето повечето игри са за време и съответно по-бързия печели. Ваня например като цяло се движеше по-пъргаво от Теда и си взе този тип игри. Падна на силовите - висенето, сеченето на талпи и онази с рязането. А за последните две и техника нямаше. Живка и Мартина ще са и трудни противници, защото не само имат физическата сила, фермерските умения, ами са и доста бързи. Така, че се надявам да не излиза срещу една от тях, защото най-вероятно ще падне, а аз я искам на финал.

Стефан е единственият участник, за който съм сигурна, че е там за преживяването, а не за парите. Лора е там за рекламата, може би иска и наградата, но си знае, че е малко вероятно да стигне до финал.
Останалите си имат стратегия, с която смятат да добутат. На някои е добра и успешна засега, но има и такива, на които носи негативи, вместо позитиви. Едни си казаха в прав текст (Живка, Георги), други се крият зад ала-бала (Любо, Мартина), но всичко прозира.😁

# 136
Има още до спойлера на Мирон.

# 137
Да кажа и за “извънкласните свободноизбираеми дейности” в агитката по време на дуел. Да се занимаваш с кълбета и да дялкаш кръст, докато двама души се потят и са под стрес на арената, за мен е много по-надменно и неуважително от дребното хулиганство на Ивайло.
Ако Кирил беше казал, че кръстът ще е за спомен от него на победената, която и от двете да е, още щях да го подкрепям.

# 138
Интересно ми е.. настигнахме ли вече спойлера на Мирон, или ни остава още малко?
Не сме, ама той вече е стар вестник. Smiley Аз съм леко разочарована, че не си е правил селфита във фермата през последната седмица. Много се надявах на едно такова, направено на ключово място, хахах.

# 139
След тоя гаф, сигурно внимава повече.😀
Иначе и аз дебна за спойлер относно финалистите.

# 140
След тоя гаф, сигурно внимава повече.😀
Иначе и аз дебна за спойлер относно финалистите.
Мхм, аз съм почти сигурна, че е внимавал и когато се е фоткал. Laughing Още имам снимката и тя е много показателна. Smile

Не съм гласувала в анкетата, но съм за четворката на Живка общо взето. Може и петица да я броя, защото Стефан срамежливо се присъединява на всеки дуел. За победител обаче не знам дали го искам, не е с особено ярко присъствие, макар да е симпатичен. Но ако е дарил 50-те хиляди.....може в краен случай. Smile

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 13:38 от Mesmunda

# 141
  • Бургас
И аз се чудих за тези 50 хиляди, като реших в крайна сметка, че сигурно Стефан е дарителя. Бях заподозряла и Любо /ако приемем, че има възможностите, които си приписва/, той е нарцистичен типаж, трябва всички да се съобразяват с него, склонен да се изхвърля, но тогава със сигурност ще направи така, че да се разбере кой е дал парите, рано или късно. Нарцисите правят много неща, преди всичко заради аплодисментите...Така че, ако всичко си остане потулено - Стефан е Laughing

# 142
За даряването съм сигурна че е Стефан , НО и ако е на финал и спечели и 100 хил. лева съм сигурна и тези пари ще дари за манастира.

# 143
  • София
Със сигурност не е Любо дарителят, знаем, че нямаше да остане анонимен 😏

# 144
И аз не мисля, че Любо е способенна такава саможертва да дари толкова пари,  но мисля, че и не разполага с такава излишна сума. Визитките според мен са силно преувеличени. Същото се отнася и за милионите на Стефан. За ИТ фирма, сумата надали е непосилна, но дали наистина е чак такъв милионер?

# 145
  • Враца
Този няма никаква ценностна система, никога не бих предположила, че може да бъде дарител!

# 146
Относно дарените пари за църквата - споменаха ли, че е играч или само, че е участник във Фермата?
Вчера ми попадна вестник със статия за Руслан Мъйнов, в която пишеше, че той е дарил пари за възстановяването на църква някъде около Велико Търново. И оттам се замислих дали не е възможно той да е дарителят?

# 147
Аз съм за Ваня да стане победител. Ако не тя - Живка.
Стефан изобщо не го виждам на битките как ще се справи.
Ивайло на мен ми прилича на Чъки.

# 148
  • Велики Преслав
Мале, тази тема ми е любима.
Оплюваме си ги по-добре и от селски дернек 🤣.

Стефан и аз не го виждам в битките. Той вобще не е бавен и заспал, както го описа Кирчо, но е физически слаб. Аз много искам Ивайло на дуел. Направо го мразя. И други неща мога да кажа, но правилата на форума не дават 🙂.
 Значи ще се моля, на дуел или оная Марта или Ивайло (ла*ното)
По повод дарението, то е ясно, че онова леке ЛюПчо ако беше, дарител нямаше да е скрито.

# 149
Любо не е дарителят. Това низше същество не може да бъде дарител. Дори не вярвам, че е един от собствениците на фирма за тирове.

Общи условия

Активация на акаунт