🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 771
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 150
Във фб групата бяха написали няколко човека, че уикенда са видели Теодора в Ябланица. Доколко е истина, няма как да знам.
Ужасни сте. Joy

Да предвидя ли каква ще е следващата "новина" във ФБ?
"Видяли са Танко в Ябланица."

Se non e vero, e ben trovato.

# 151
Иван коментира, че психо-атаките на Ивайло за ужасни и пречат, но не се взимат мерки, защо така?

# 152
Щото всъщност го поощряват, затова. Ако вземат мерки, сеирът ще спадне и ще трябва водещите да дрънкат повече. Иван на дуелите не внимава през цялото време, не видял, че Ваня паднала?! Какво е гледал? Андрей пък докато Теодора се освести като падна (за ратайския имунитет), си гледал часовника и мрънкаше, че за един час прекъснали.

# 153
Иван коментира, че психо-атаките на Ивайло за ужасни и пречат, но не се взимат мерки, защо така?
То не са и само психоатаки. Говореше на Ваня за някаква шизофрения, което си е чиста обида. Не го слушах много внимателно, защото ми е адски неприятен, но май и медицинската диагноза, която се опита да ѝ сложи, не беше на място.

# 154
Довечера пак ще е грозно, тегаво, неприятно за гледане. Аман от групата на прекрасните

# 155
  • София
Ако Теодора мисли в посока да запази групата си, най-удачно би било да посочи Лора за фермер, тя избере ратаите, така че със сигурност да има женски дуел. Тя ще е с имунитет и се придвижва още напред, Мартина пък има сили да се изправи срещу Ралица или Ваня.

В противен случай може да се окаже, че Лора ще е следващата отпаднала, защото мъжете пазят Коцето и не правят мъжки двубои.

# 156
Лорчето дали ще се справи с въпросите от викторината..............

# 157
Лора не я виждам да отговори с повече точки от Ваня. Аз на нейно място бих предложила Пламен (по емоция) или Коцето, който си умира да стане фермер и да блесне с вечеринки.

# 158
  • София
Ако е Пламен, ще направи така че Лора да си тръгне, а ако е Коцето сигурно също, иначе брат му Ивайло ще е пътник от Георги.

Според мен единственият вариант да не е човек от техния лагер е Мартина да отстрани някоя от жените.

А Ваня я видяхме, че въобще не е добра на викторината, даже е слаба. На историческата за храната е по-добра. С налучкване, като нищо и Лора да я бие.

Не вярвам да посочи Лора, де, само си разсъждавам. Ще посочи мъж с цел отмъщение.

# 159
Теодора в Чепеларе с Виктор

# 160
И там ли върти опашка... Joy

# 161
Още нямам фаворит за финал

# 162
А само на мен ли ми се струва или Иван си е сложил ботокс. Няма никакви мимики и бръчки на челото и лицето му изглежда едно такова загладено. Мернах и някаква статия, че покрай Ирина и той си бил сложил. Вие какво мислите?

Теодора и да е била в Ябланица при Пламен , никога няма да качи снимки от там. Нали ще я изядат с парцалите. Joy

# 163
Явно Теодора посещава участниците по родните им места. Тази жена вероятно е много нещастна в семейството си щом толкова се беше вкопчила във Фермата и хората там, а сега обикаля с тях по разни места.

# 164
А прибирала ли се е след фермата в САЩ?

Общи условия

Активация на акаунт