🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 803
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 165
Може по договор да трябва да е на линия за финала и така да уплътнява времето. Може семейството й да е ок с това да поостане, а те да дойдат после. Не бих си правила изводи само заради залитането по Пламен. Щом нямаше писмо, че зарязва мъжа си, нищо кой знае какво не е направила.

# 166
А прибирала ли се е след фермата в САЩ?
Ако се е прибрала е било за малко, преди започването на формата.
Сега е тук, щот нали след излизане по договор ще е панаирджийска мечка по студията на Ьтв.

# 167
Теодора има логика да прати Лора за фермер , защото първо няма да бъде нито ратай , нито дуелист с което си запазва мястото още една седмица. Ако е Лора тя евентуално ще сложи ратаи групата на Живка, но стане ли така че примерно едната двойка е Георги-Живка съм сигурна че ще саботират играта с цел именно те да са ратаи. Георги си го каза иска той да си избира ( Ивайло и Кирил са му целите ) а на Живка със сигурност е Мартина. Така че тук вече мъжете ще гласуват за мъжки двубой и част от жените.

# 168
Залагам, че Теодора ще посочи пак Кирил за фермер. Обосновката е ясна, бяла и добра - да продължава да им дава дъски и пирони за мостове помежду им. 🤥

Причина за влизането на Стефан може да е било и желание да бъде чут от повече хора. Няколкото пъти, когато му дадоха екранно време, тезите му бяха обединяващи - да се гласува за по-добрия кандидат, че чуждия не е автоматично лош... Естествено, не е предполагал м каква компания ще попадне и че няма да му дадат особено екранно време на фона на Ивайло, Сия или Любо...

# 169
Ако е Пламен, ще направи така че Лора да си тръгне, а ако е Коцето сигурно също, иначе брат му Ивайло ще е пътник от Георги.

Според мен единственият вариант да не е човек от техния лагер е Мартина да отстрани някоя от жените.

А Ваня я видяхме, че въобще не е добра на викторината, даже е слаба. На историческата за храната е по-добра. С налучкване, като нищо и Лора да я бие.

Не вярвам да посочи Лора, де, само си разсъждавам. Ще посочи мъж с цел отмъщение.

Според мен ще предложи Любо, а пък тая Мартина като я боли ръката да вземе да напуска-там не е санаториум, че да я жалят. Мариан беше в подобно положение и сам напусна, защото имаше коментари, че не може да върши работа. Вече втора седмица гледаме как Мартина я боли ръка и не ходи на дуели, направо е възмутително, иначе се бие в гърдите колко е силна,  а се държи като мишка...…..

# 170
Аз имам въпрос. Още колко редовни дуела ще има 2 или 3?
И после всеки ден по 1 дуел със седем игри или съкратени, казаха ли водещите в началото?
Не мога да се сетя в миналата ферма как точно беше.

# 171
Според мен ще предложи Мартина или Любо.

# 172
Аз съм за Ваня да стане победител. Ако не тя - Живка.
Стефан изобщо не го виждам на битките как ще се справи.
Ивайло на мен ми прилича на Чъки.

Право в десятката с това сравнение! Същата вибрация има. Изключително противен. Още от ден едно като го видях ми заприлича по държание на един бивш колега. Все се заяжда с хората и ги критикува, това, че е женен за него е връх на постиженията и като цяло изключително груб и несъобразителен. Завършен егоист и нарцис.

# 173
Аз май гледам различна ферма, този Стефан ми е абсолютен мундьо. Ама тотално абсолютен! От всякъде, където и да го погледнеш. И силно се съмнявам, че и той е такъв виден милионер 😂
Абе Лили Иванова, защо не участва и тя в такива формати за емоцията?
А що се отнася до дарението, то е такова за да е анонимно, няма нужда да се прави показно. Или да се съобщава, за да се повлияе, видиш ли, на зрителския вот. Един вид му пазят коз за края, нещо такова.

# 174
Аз съм за Ваня да стане победител. Ако не тя - Живка.
Стефан изобщо не го виждам на битките как ще се справи.
Ивайло на мен ми прилича на Чъки.
Кой е Чъки?

# 175
Със сигурност в неизлъчваните кадри тези хора го обсъждат, но ми е толкова странно хора със сравнително малки деца да не говорят за тях.

Теодора - била доволна, че те не плачат за нея и искала да остане в дома си. Е това малко момиче какво си мисли след такъв коментар?
Ивайло - най-много му била липсвала отвън жена му, децата не. Ужас!
Любо - уж седял заради децата си в Щатите и само заради тях щял да се върне, ама пък жена му се била върнала в БГ, е тези деца кой ги гледа там?
Живка, Ралица - една дума не са споменали за своите деца.
Ясно е, че тези хора се разглеждат като самостоятелни играчи и се набляга на чертите в характерите им в точно определената група, но това за мен е неоябснимо. Например, ако Ивайло наистина говори така за децата си пред мен, бих го отписала като човек на минутата.

Над друго съще се замислям, казаха за 50-те хил.дарение, но повече нищо не дадоха, нито дали е започнала реставрацията. Дали пък не се знае, кой е печелившия, и той просто да си е "дарил" половината награда, за това и да е анонимно?

# 176
Благодаря, благодаря! Beers

Който си стигне финал да си го печели, аз никога не "гласувам".

Теодора ми е интересно как изобщо е била избрана за участничка. Освен, че е голям фен на предаването и кандидатствала незнам си колко пъти, как са решили, че изобщо е подходяща за този сезон? - съдейки и по останалите несполучливо подбрани за "Каузата", поредната безлична персона на която е даден шанс за слава.

Ванче, благодаря! Flowers Blossom

Теодора не вярвам да избере жена, тя с никоя не бе близка, беше свободна и волна словоблудница, която смяташе, че всеки трябва да я харесва и обича. Предполагам безопасно ще предложи щатския приятел Любо или Кирил.

Любо може да организира и плати за показен рожден ден, но дарение за стенописи не вярвам да направи.

# 177
Ивайло е непоносим, особено на дуелите, но от време на време има и точни изказвания. Груб, но открит.
Хора като Любо и Коце обаче не искам да срещам. Лицемерни, агресивни,  ще те приближат до себе си за да те ударят ако не те  харесват.
Мартина не ми се коментира. Лора също.
А някой неща в профила на Пламен във ФБ ме карат да се замисля дали пък той може да е дарителят, но разума ни говори, че все пак Стефан е човекът.
Много се надявам Ваня да е фермер.

# 178
Може и да говорят за децата си, но няма как да излъчат всичко. А и  просташкото поведение на някои от участниците е с предимство, ще им вдигне рейтинга, та разговори за децата им не са приоритет.
П.П. Ивайло за мен не е открит, просто е прост. Да кажеш нещо в очите на другия, не значи задължително да го обидиш и да го сринеш със земята. А той това прави. Не бъркайте грубостта с откровеността.

# 179
Доколкото разбирам от Мирон , поведението на Ивайло е поза. Не е такъв извън фермата

Общи условия

Активация на акаунт