🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 813
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 180
Много го харесвам това "аз не съм такъв в живота". Не си, защото не ти стиска. Но вътре се развихрят и пускат низките си страсти, които се налага да прикриват, на воля. Ивайло ако се държи така отвън, ще си събира зъбите в чашка.
Как може да се държиш като изрод, а иначе да си ангел по душа? Няма как да стане.

# 181
Едва ли е ангел. Но едва ли така се дуе навън.

# 182
  • София
Понеже ще има спойлер, ама искам да споделя нещо смешно.

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Явно вече всички са навън. Та излизат събират се, ама на Ивайло никой не звъни и той милия се чуди защо. И много ми стана интересно, отдавна знаем някои че Лора е навън, само че как не разбрахме, че Теди е излязла преди нея. Ооо и това с Деси и Мариан. Тя го беше отрязала и му казала " Миличък нямаш шанс с мен, нямаш толкова пари", а пък сега ново 20. Много интересно. Явно е разбрала, че друг не я иска. :Д

# 183
Аз съм за Ваня да стане победител. Ако не тя - Живка.
Стефан изобщо не го виждам на битките как ще се справи.
Ивайло на мен ми прилича на Чъки.
Кой е Чъки?

# 184
Ха-ха, аз не се и съмнявам, че Ивчо не е такъв в живота. Чисто и просто няма кой да го търпи в реала. Сега му се е паднало да избива комплекси.

# 185
Едва ли е ангел. Но едва ли така се дуе навън.
Навън не се дуе щото няма кой да го търпи...бързо ще му напукат главата... Wink

# 186
  • Варна
Записвам се в темата. Не гледах двубоя Ваня - Теди - знаех кой печели.
Позачетох се в коментарите тук и съвсем се отказах да го гледам и да чета коментари за него..
Гласувах, че ми е още рано да реша кой искам да спечели

# 187
  • София
Малко инфо относно Теодора, най-одумваната жена в сезон 7 на Фермата. Миналата година беше Дая, сега Теди.

Получих инфо от сигурен източник на който вярвам, че Теодора се познава от много години с Иван и Андрей. Била е танцьорка преди години... Не знам каква, не съм доразпитвал.
Участвала е в клип на Ъпсурт, изобщо не е случайна, а и както съм писал много пъти (и не само аз), в нашите риалити предавания случайно взети хора няма или наистина са на половината пръсти на едната ръка. Някакви мега късметлии.
клипа с Теди:

Не е ходила Теди в Ябланица, а уж в Чепеларе (така твърди). Само че не са били в Чепеларе, а в Рибарица. А Ябланица не е далеч...
Били са Теди с Виктор и Цвети в някаква къща за гости между Рибарица и Тетевен, от където Теодора даде и интервюто при Петя Дикова. Нищо чудно и Пламен да е бил там, но негови снимки липсват. Папараците трябва да се задействат. 😉

Тук още инфо за Теди от БТВ Новините

--> ЦЪК<--

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 21:03 от Diavolo

# 188
Значи Светата Дева, в чийто свят нямало злоба и лицемерие, послъгва от време на време. Такъв фалш е цялата, че нямам думи.

# 189
То и ЛюПчо случайно е избран. Ама случайно се познава с Галена. А тя пък случайно е избрана за ментор в "Гласът на България". Дора случайно познава не само Ванчо и Андрешко, но и ЛюПчо. Колко много случайности... А още колко не са излезли наяве.

# 190
Теодора е много хубаво име за тропически ураган. Изминава дълго разстояние и наводнява всичко по пътя си.

# 191
  • София
Хей, не ми обиждайте култовото Чъки (тези дни ще почна и новия сериал за нея) с тоз Ивайло. 🙂

Хепи Ванче хвали другото Ванче и Теди за великия им дуел. 🙂
-->ЦЪК<--

Уф, много красива Даяна тук, нямаше как да не пусна тези снимки 🙂

# 192
Теодора участва в клипа на "Втора цедка" на Ъпсурт.

Аз тази песен я обожавам и сигурно съм я слушала 100тици пъти.

Иначе Теодора във фермата забелязах, че танцува яко. Нали имаше една вечер, в която жените танцуваха, облечени в някакви секси роклички и Пламен, Любо и останалите ги гледаха с отворени усти. GrinningJoy

# 193
  • София
Въобще не е най-обсъжданата жена вътре Теодора. Обсъждана е от две седмици и преди това със скандала с Живка. В различни ситуации сме обсъждали много Мартина, Живка, Ваня, Цвети. Който са ни показвали повечко, него.

Нищо общо няма с Дая, която доста дълго време държеше интригата.

# 194
  • София
Е, как да не е.
За никоя друга жена не е писано толкова много нито тук, нито във фейса или инстаграм.
Иначе да, не може да се сравнява с Даяна. То с нея, никой не може от всичките 7 сезона...
Такова чудо едва ли ще видим втори път.

Общи условия

Активация на акаунт