🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 981
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 690
Кирил и Мартина,Ивайло и Лора е моята прогноза за ратаи.
Дано така направи Ванчето, тези милост не заслужават...

# 691
  • София
chelsea97,
Да, така също става. Ще е хитро, ама не вярвам да умее да направи такъв ход, освен ако Живка не и го подскаже примерно.

За звездите, щели да имат значение на полуфиналната фаза, аз поне така разбрах. Така и не се доизказаха Иван и Андрей и има една мистерия. Но казаха, че който имал повече звезди щял да има някакво предимство на финалите (не на самия финал, а на финалната фаза от редовната фаза).

# 692
  • Mediterraneo
Най- хитър ход ще е да сложи двамата любимци вътре Коцето и Лорчето. Така двете протежета на групата със сигурност ще отидат в обора, независимо коя ще е другата двойка, не ги виждам с имунитет. Съответно, Лора на дуел и адиос.

# 693
Искам мъжката част при ратаите да са Ивайло и Кирил, так все единия от нещастниците ще слугува...

# 694
На мен Лора и Коцето грам не ми пречат, понеже са някакви податливи и не са мега агресорите. Все ми е тази за тях, на всеки му е все тази, дори и на участниците вътре. Голям зор да добутат до финал и се крият зад Лора и Коце. Заплата им дават явно за седене по-дълго. Иначе са вс големи милионери. Да седят-седят да се доизложат още!!! То и на къде ли повече!?
мартинъ, иву, киру, лупо…вън, къш!

# 695
Здравейте.
Поразгледах още малко от коментарите, видях и промо-клиповете за вчера и днес.
Много хора са писали: ужасно се ядосах, адски съм възмутен(а), бясна бях, не можах да заспя и т.н.
Съвсем нормално и човешко. Сигурно и аз щях да бъда в същата лодка, ако бях гледал снощи.

Какво исках да ви кажа: в такава ситуация, съберете всичката си воля и самоконтрол и не позволявайте отровата да ви влезе под кожата.
Има много и различни техники за това и никоя не е универсална, но е важно да бъдете портиер на съзнанието си. Бъдете като приятел на ума си, който ви пази от лошо; застава на пътя на негативната емоция и й пречи да ви залее.
Може по-нататък да споделя някоя от тези техники, но засега ще опитам просто преди новия епизод да ви преведа една история.

# 696
  • У Диспансера ...♥♥♥
Жорката как ги нареди 😄😄
На косъм бил да стане Кирчо, ма го достраша нещо, това да не е Ваня.
Как мълчат там мишоците ….
Пиян беше ама как хубаво ги пита за кой ще е курбан Коце, мълчат мишките.

# 697
Изчетох повечето от коментарите ви и е ясно, че всички сме на едно мнение по отношение на излъчените кадри от снощното предаване. Недопустимо е толерирането на такова поведение от съвременното ни общество. Моето мнение, че на такова нещо трябва да се противодейства и да се даде отпор. Трябва да се покаже всеобщото несъгласие...
Скрит текст:
Бих призовала ако на финала изборът е между тези индивиди да не се гласува. Да се пуска SMS  за някого от тях е все едно да подкрепя постъпките им и да стана невидим съучастник на грозните им действие, както и да поощря продукцията за още подобни предавания

# 698
Толкова вбесена не съм се чувствала отдавна, след като снощи изгледах епизода. Рядко ми се случва предаване да ме подпали така. Но то вече не се издържа. Чак писах коментари във Фейсбук, намерих и жената на ГОЛЕМИЯТ МЪЖ КИРЧО и писах под публикациите й. Но тя разбира се не отговаря. То бива бива шоу, ама чак пък толкова...

# 699
След дълго пътуване, Буда пристигнал в малък град да изнесе реч. Всеки се радвал да го види, освен един млад мъж.
Когато Буда заговорил, мъжът се развикал. Буда не му обърнал внимание и продължил. Това вбесило мъжа още повече. Той излязъл най-отпред и започнал да го подиграва: "Ти не си никакъв, не можеш да учиш хората, ти си глупав и фалшив."
Посетителите започнали да се настройват срещу младия мъж. Буда ги спрял и казал: "Невинаги е нужно да се отговаря на агресията с агресия."
Тогава се обърнал към мъжа и го попитал: "Ако купиш подарък за някого и той не го вземе, чий е подаръкът?"
Младият мъж бил изненадан от въпроса, помислил за момент и отговорил: "Мой, защото аз съм го купил."
"Правилно", отвърнал Буда. "Същото е и с яда ти. Ако си ми ядосан, но аз не се засегна и не приема враждебността ти, ядът ти си остава за теб, защото ти си ми го донесъл. Тогава единственият нещастен ще си ти, не аз. Всичко, което ще постигнеш, е да нараниш себе си."

Ако се отдадете на яда, давате силата си на други и те ще вземат от живота ви. Оставате негативните хора сами да страдат от лошотията си.
За тези, които се заяждат - това е болка и мъка, маскирана като гняв; гневните се опитват да прехвърлят болката си на другите. Не им го позволявайте.

# 700
Всъщност, се случваа нещо много хубаво. Всички видяхме грозното лице на агресията, мъжете като Треторазрядния и онова нещо бяха заклеймени категорично. Каквото и да е направила Ваня, дори да ги е ударила, видяхме, че тези двамата /Урко също/ са с недопустимо поведение. Всички се обединихме срещу грозотата им. Дано след като излъчат някой компромат /както миналата година направиха със Стоян/, хората да продължат да заклеймяват това поведение, защото нищо, ама нищо не оправдава такова агресивно поведение. Тяхното не е ситуация, а цялостно представяне. До този момент се чувствам много удовлетворена, но се боя, какво ще се случи, когато излъчат някой компромат за харесван от нас участник. Георги ми е симпатичен, каквото и да става, защото помагаше на момичетата да се подготвят за дуелите, беше съпричастен на арената, а това не видях в другите човечета. Неприятни са ми еднакво - Коцко, Урко, Треторазрядния, нещото.

# 701
Не се търпят Ивайло и Кирил. Не се търпят.

# 702
Кирчо не иска да ходи ратаййй...

# 703
Много гнусни тия двамата, пу. Ужас. Чудя се на жените им как живеят с тях. Или са същите, или търпят. И в двата случая - лошо. За Кирил и Ивайло става въпрос.

# 704
Ужасен е, ужасен е....

Общи условия

Активация на акаунт