🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 954
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 750
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох, как ми хареса Иван 😄
Браво, браво, замръзнаха им мутрите.
И сега Ивайло да си иде и ние ще го изпратим подобаващо 😄

# 751
Струва ли ми се, или Ивайло започна да се усеща, че прекрачва границата?

Струва ти се.

# 752
  • Бургас
Тез двамата плиткоумници решиха, че освен фермера може да саботират и правилата и всичко наред, ама...Искам в събота да гледам как опукват Ивайло.

# 753
Добре де,хайде някой да ми обясни каква е идеята на готЕната група?! Това е игра,те не са семейство! И дори да изгонят всички други,ще започнат един срещу друг или ще излезнат и ще заявят,че си разделят парите 😂 Ох,Пламчо и сърцата,да се разтопи човек.Лорка и тя голяма домакиня се извъди… Ваня е толкова позитивна,кефи ме 😂

# 754
  • ново
Кажете с няколко думи, моля какво се случи (за тези, които нямаме възможност да гледаме) Благодаря

# 755
И аз помислих, че не е възможно Ивайло да се е осъзнал 😀😀

# 756
Кажете с няколко думи, моля какво се случи (за тези, които нямаме възможност да гледаме) Благодаря
И за тези, които нямаме нерви да гледаме.

# 757
Ивайло е насрал гащите, щото знае, че и жена би го победила на арената. Не знам как са ги избирали от тъпи по-тъпи. Сигурно и нарочно да бяха обявили кастинг за малоумници, нямаше да намерят чак толкова безмозъчни подчовеци като групата на Винету.

# 758
Че нали в договорът им пишело, че трябва да се раздават на 100%, а Иван не можел да ги накара... То вярно, че ако искат да саботират могат, но трябваше по -сурови наказания да има за тези идиоти.
С риск да навлека гнева на хората, Ваня органически не мога да я търпя с това и поведение. Не става въпрос да се държи просташки като тях, но да им мяукаш и да благодариш за всяко нещо с цел да ги накараш да се осъзнаят е глупаво. Те са дебили!

# 759
Добре де,хайде някой да ми обясни каква е идеята на готЕната група?! Това е игра,те не са семейство! И дори да изгонят всички други,ще започнат един срещу друг или ще излезнат и ще заявят,че си разделят парите 😂 Ох,Пламчо и сърцата,да се разтопи човек.Лорка и тя голяма домакиня се извъди… Ваня е толкова позитивна,кефи ме 😂

Просто злоба. Ако изхвърлят цялата друга група, поне ще си гарантират, че никой от тях няма да е победителят. Каквито са нисши същества, пак ще завидят на този, който ще спечели от техния тим, но сега си въобразяват, че са ларж и "стойностни" хора и ще се радват за дружката си благородно.

# 760
Че нали в договорът им пишело, че трябва да се раздават на 100%, а Иван не можел да ги накара... То вярно, че ако искат да саботират могат, но трябваше по -сурови наказания да има за тези идиоти.
С риск да навлека гнева на хората, Ваня органически не мога да я търпя с това и поведение. Не става въпрос да се държи просташки като тях, но да им мяукаш и да благодариш за всяко нещо с цел да ги накараш да се осъзнаят е глупаво. Те са дебили!
А тя едва ли го прави с тази цел. Изобщо даже не е тази целта й.

# 761
Хареса ми реакцията на продукцията. Но очаквах да е по-крайна, за да съответсва на крайно бруталното поведение на двамата клоуни.

Днес даже не ме дразнят толкова двамата глупаци. Кирил днес се държи като асоциално дете във втори клас. Голям смешник. Ивайло си дълбае все така.

# 762
  • На морето!
И аз искам спойлери, ако някой има нещо  друго освен тези от Мирон.

Иначе очаквах Иван направо да обяви, че игра няма да има и дуелът ще е мъжки между двамата. Това щеше да е по-справедливо. Та тези двамата вече им се подиграват.

# 763
Ох,не мога да гледам повече скандали.Моля някой да ми прати спойлер за събота
Не разбирам самочуствието на Иво.Бил ли е спортист?С този огромен женски ханш ?Ми Чавдар за много малко щеше да го изпрати у дома!

# 764
Ами кво да стане.
Ивайло и Кирил продължват да са си лекета.
Лора и Ивайло са ратаи.
Георги се кани да бие Ивайло и да го изпрати, като посран.
Пламен и Любомир критикуват поведението на И и К, и вторите се чудят защо. А да - и Лора също негодува срещу поведението им.
Румяна още не се е отелила.

Общи условия

Активация на акаунт