🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 886
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 885
  • Велики Преслав
Не съм писал отдавна. В момента го гредам. Как има такива изроди като Кирил.

# 886
  • У Диспансера ...♥♥♥
Коцко в промото се и обиди от думите на Иван, за възрастта му 😄 Той явно се мисли за 20 годишен 🤦🏻♀
Лора, сега ще види много добре как се натоварят да гладуват за нея, ама доста късно ще се осъзнае. Тя малко забавени реакция, но предвид умствения ѝ капацитет е нормално.
Пламен като каза как нямал стимул да остава след излизснето на Теодора 🤦🏻♀
Льольо и половина, мислех го за малко по-интелигентен. Той се влюбил направо човека ….. Любчо дето го ранили има стимул, Пламен не .

# 887
  • Sofia
Не ми изглежда смирението да е стратегия на Ваня . Прилича ми на прекършен характер,  който  опитва да се хареса и да угоди на всички. И колкото повече я ритат  и унижават, толкова повече се подлага и търси одобрение.

# 888
  • До морето
Аз не мога да разбера на тия шушумигари какъв им е пробрема, че пак ще гласуват за Лора, за да пазят Недоразвития. Нали Ивайло е първи дуелист, той няма да избере Коцко и готово! Избира Георги, Стефан и някой от "много силните" и Запъртъка е спасен още 1 седмица. Или не вярват на Ивайло?!?!

Наказанието на тези късопишковци задето не искат да излязат в битка за ратаи един срещу друг трябваше да е точно да излязат на служебен дуел един срещу друг! Щяха да се наакат! И да си плюят и на "принципите" , и на "приятелството", и на "харесването"!

#ниесмесесъбралищотосехаресваме

# 889
  • Велики Преслав
Някой усети ли как на Ивайло му прекрахна гласа. Голям кеф.

# 890
Не знам дали е стратегия това на Ваня, но колкото и да ми се иска да им се изхрачи в лицето, поведението й е по-правилно. Видяхме как Чавдар се опитваше да влиза във вербални конфронтации с тях и единственото, което направи е да слезе на тяхното ниво и да им направи кефа.

# 891
Чета за снощния епизод и си мисля колко по-весело е можело да стане: глас зад кадър обявява за зрителите, че докато Кирил и Иво планират глупостите си, от продукцията са решили да ги оставят да си изиграят цирка, след което да ги накажат. И оттам - двамата на дуел в петък. Не трябваше да им спестят нищо.
Като накажат и довечера още някои, дъбът няма им смогне на ритуалите и монолозите.

# 892
Сега ще ме накарате и аз да погледна публикациите на жената Кирова във ФБ. Стана ми любопитно. Някой може ли да ми услужи с имената й на лични? Знам, че някой ги беше писал по- назад, но не мога да ги открия.

# 893
Аз не мога да разбера на тия шушумигари какъв им е пробрема, че пак ще гласуват за Лора, за да пазят Недоразвития. Нали Ивайло е първи дуелист, той няма да избере Коцко и готово! Избира Георги, Стефан и някой от "много силните" и Запъртъка е спасен още 1 седмица. Или не вярват на Ивайло?!?!
На мишките просто не им се ходи на дуел. Досега се оправдаваха, че гласуват за женски дуел, че мъжът да не дръпне Коце, сега техният Ивайло няма да го направи, ама пък значи да избере някой от тях, което пак не ги устройва. Иначе Ралица и Лора били страхливи, те понеже мъжете се избиха по дуели.

Аз не мисля, че поведението на Ваня е стратегия. Просто се опитва да докаже, че с добро може да оцелееш сред зверове и да ги промениш, ама снощи и тя си каза, че във Фермата това не важи, колкото и добро да даваш, получаваш само зло.

# 894
Аз си мисля, че жената на Киро не е толкова хрисима, каквато се изкарва във ФБ. Киро в къщи може би е "под чехъл", затова в предаването си го изкарва на жените, защото вкъщи е в другата позиция и сега му се паднало.

# 895
Ваня спомена нещо за договор и че битките трябвало да бъдат играни и си мисля защо няма подобна клауза и за фермера на седмицата. И да следват санкции, ама ето че няма никакви наказания нито за несвършена работа, нито за неизпълнение на задачите поставени от фермера и настава анархия. Тегава работа стана предаването и ще спра и него да гледам скоро, че и без това си имам достатъчно дертове.

Според мен за битките има клауза в договора, защото държат интереса. Видно е тази година колко повече са, за да отговорят на конкурентното предаване. За зачитането на думата на фермера няма да сложат клауза обаче, защото от точно такива бойкоти стават скандали, а ИиА само това чакат.

На Киро на етюдчето до дървото грам не му вярвам. Толкова ми е противен вече, че не мога да го гледам, а не мислех, че някой ще надмине Ивайло.

Коцето по-жалък може ли да стане?

Дописвам - и аз се разочаровах, че няма битка. Мислех, че ще кажат, че щом тия тъпаци няма да играят на макс, само жените ще се състезават и те ще решат съдбата им. Уви, не стана така, а ми се гледаха битки.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 12:23 от Морско_момиче

# 896
Пламен защо има толкова лоши отношения с майка си не мога да разбера. Всяка майка си обича детето, какво може да я накара да е в лоши отношения с него умът ми не го побира. Той акцентира на това вече няколко пъти във Фермата, явно наистина са им кофти отношенията.

# 897
Пламен защо има толкова лоши отношения с майка си не мога да разбера. Всяка майка си обича детето, какво може да я накара да е в лоши отношения с него умът ми не го побира. Той акцентира на това вече няколко пъти във Фермата, явно наистина са им кофти отношенията.

Много неща могат да са. Естествено, ако винаги си имал добри отношения с майка си, няма как да го приемеш.

# 898
Ами коя майка ще приветства това, че синът й се занимава със семейни жени. Явно в тази насока са  проблемите.

# 899

Много неща могат да са. Естествено, ако винаги си имал добри отношения с майка си, няма как да го приемеш.
Какво значи винаги да съм имала добри отношения? Всеки се кара с родителите си понякога, спорите, на различно мнение сте понякога, но никога не бих дала превес на тези неща пред чисто човешката обич дете-майка. Все едно да се мразим, защото имаме различия, за мен това не е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт