🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 934
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 765
Ивайло е насрал гащите, щото знае, че и жена би го победила на арената. Не знам как са ги избирали от тъпи по-тъпи. Сигурно и нарочно да бяха обявили кастинг за малоумници, нямаше да намерят чак толкова безмозъчни подчовеци като групата на Винету.
Ивайло победи Чавдар.  Тая жена, която щяла
да бие Ивайло трябва да е бая силна 🤪

# 766
  • Другата България
В другата тема съм пуснала спойлери. За дуела, победителя и следващ фермер. Тук няма да пиша.

# 767
Ивайло е насрал гащите, щото знае, че и жена би го победила на арената. Не знам как са ги избирали от тъпи по-тъпи. Сигурно и нарочно да бяха обявили кастинг за малоумници, нямаше да намерят чак толкова безмозъчни подчовеци като групата на Винету.
Ивайло победи Чавдар.  Тая жена, която щяла
да бие Ивайло трябва да е бая силна 🤪
На косъм му се размина

# 768
Кажете с няколко думи, моля какво се случи (за тези, които нямаме възможност да гледаме) Благодаря
И за тези, които нямаме нерви да гледаме.
Двата клоуна решиха да саботират дуела за ратаи, и Иван каза на Ваня направо да посочи двойката ратаи. Тя избра Ивайло и Лори. Всички са много разочаровани. Киро се извинява на Иво.

# 769
    Ивайло е СТРАШНО ЛАЙНО!!! В целия смисъл на думата! Нямам представа как такъв дебил е успял да обеди не две, а цели три жени да се омъжат за него. Олигофренки ли са били!? Отвратителен, арогантен, супер прост тип!!! Да върви да пасе козите!!! Загубеняк!

# 770
  • Велико Търново
И Ванчо е една шушумига, никакъв авторитет. Кукуригуто се държи като олигофрен, криви се насреща му и проявява пълно неуважение, а Ванчо не смее нищо да му каже.
Така ли ми се струва или гласът зад кадър вече критикува групата на лекетата?
Че и тя била виновна, ми на тази и позиция на вечно самобичуващата се почва да ме дразни и мен. При това отдавна... На такива особи трябва да покажеш зъби.
Ванчо - има се предвид Иван.

Кажете с няколко думи, моля какво се случи (за тези, които нямаме възможност да гледаме) Благодаря
Вече беше написано.

Хареса ми как се развиха нещата. Кирил ще се чувства виновен. Останалите няма да посмеят да гласуват срещу Лора, защото тя искаше да ходят на битки. И така - Ивчо ще е първи дуелист. Само че няма да посмее да си избере Георги сигурно. Страахххх....

# 771
Иначе очаквах Иван направо да обяви, че игра няма да има и дуелът ще е мъжки между двамата. Това щеше да е по-справедливо. Та тези двамата вече им се подиграват.

Щеше да е най-добрият вариант, даже можеше да добави ехидно "Сега ако искате, симулирайте в двубоя", но не почива на никакви правила (не че ще им е голям проблем да си ги измислят/изменят, но явно не са били в настроение за пълно наказание)

# 772
  • София
И за тези, които нямаме нерви да гледаме.

Ще се опитам, дано не пропусна нещо.
Първо Кирил каза, че е намислил номер на Ваня, ако го избере за кандидат ратай.
После дойде Иван и започнаха избора за двойки. Кирил скокна веднага без да са му казали и взе да се прави на маймуна. Ще пропусна тъпата част от изпълнението му. Ваня каза, че го избира. После се изправи Ивайло и Ваня каза и на него, че го избира. Ваня избра Мартина за партньор на Кирил и Лора за партньор на Ивайло. После Кирил каза, че ще саботира дуела, Ивайло се включи. Като излязоха на арената Иван няколко пъти ги пита дали ще саботират, те потвърдиха. После той каза на Ваня направо да избира ратаи и тя избра Ивайло и Лора. Кирил и Ивайло се поприсетиха, че прецакаха Лора и Мартина, защото не из дадоха възможност за избор и взеха да се извиняват. Прибраха се във фермата. Работата върви, но Кирил и Ивайло продължават с клоунските си номера. Тук там се чуха гласове на неодобрение към тях. Даже Лорчето ги порица, когато я интервюираха.
Ваня каза, че нароченият за дуелист е Ивайло. Георги се точи да отстрани Ивайло и много се кефи на това.
Ако съм пропуснала нещо, друг да допълни.

# 773
  • Вестерос
Аз очаквах да са двамата ратаи, както в преден сезон Елена с още някой

# 774
Дуетът ще бъде мъжки! Simple Smile
Време е Simple Smile

# 775
  • София
Все повече ми харесва Живка.

# 776
Румяна още не се е отелила.

Ми тя като види Ивайло и Кире в обора и мисли, че се е отелила.

# 777
В другата тема съм пуснала спойлери. За дуела, победителя и следващ фермер. Тук няма да пиша.

Коя е другата тема, ако може да попитам? Благодаря!

# 778
ето я темата за спойлерите:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1388531.new#new

# 779
Ивайло какво каза - във всеки цирк идвал момент, когато излизали палячовците...Помислих, че за тях двамата говори, но не би...

Общи условия

Активация на акаунт