🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 948
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 720
Е, много е прост КирЕ, много. Ох, мамините те, колко са ми обидчиви. Браво, Ванче!
Колко са жалки тези женски полови органи.

Е няма нужда да се обиждат женските полови органи! 😂
Ега*и малоумниците са тоя и ония…сиг и със жените си така се държат…жалко! Лорка като не е окей държанието им да беше станала и казала пред всички! Хмм,очакваме след рекламите още една порция простотии но какво да се очаква от такива хора?!?

# 721
Като не им се играе, и четиримата - в обора!

# 722
Поредния натоварващ , пълен със злоба епизод.Тези смотаняци за какво са влезли във фермата да играят или да си показват жалките номера?

# 723
Гледам го и онова, което виждам е, че Кирил наистина е изпаднал в някакъв бяс. Ивайло взе да се поусеща, но държи линията. Иван доста трудно издържа простотиите, още малко и нямаше да му се размине на Треторазрядния. Мъничко да беше продължил. Глупак, не се усеща къде се намира. Лора, милата и тя ни в клин, ни в ръкав, хич я няма горката.

# 724
Аз не гледам. Но ми е интересно вчера и днес Любчо как се държи? Някой да каже с две думи, моля

# 725
И Ванчо е една шушумига, никакъв авторитет. Кукуригуто се държи като олигофрен, криви се насреща му и проявява пълно неуважение, а Ванчо не смее нищо да му каже.
Така ли ми се струва или гласът зад кадър вече критикува групата на лекетата?

# 726
Любомир стои настрани и кротува.

# 727
Любомир стои настрани и кротува.
Шубееее значи.

# 728
Любо мълчи и нищо не казва. Каза само, че срещу Ралица, Иво и Киро имали аргументи, но не се прави по този начин.

# 729
И Ванчо е една шушумига, никакъв авторитет. Кукуригуто се държи като олигофрен, криви се насреща му и проявява пълно неуважение, а Ванчо не смее нищо да му каже.
Така ли ми се струва или гласът зад кадър вече критикува групата на лекетата?
Че и тя била виновна, ми на тази и позиция на вечно самобичуващата се почва да ме дразни и мен. При това отдавна... На такива особи трябва да покажеш зъби.

# 730
Киро изпадна в истерия от страх,че може да е на арената.Горката му жена.С такъв агресор няма как да живея.Сиганина е същият агресивен простак

# 731
Хайде Ваня виновна. Смешници.

# 732
Ивчо рязко започна да се клати в стил Красимира. 🤣🤣🤣 А представлението на Пикльото се отложи. 🥲

# 733
Тези, които не гледат - няма битки между двойките за ратаи.
Ваня избра Ивайло и Лора.

# 734
Ха ха, каква изненада. Е, защо прехвърлят топката върху Ваня, да си бяха теглили жребий. 'Айде ромът да излиза.
Егати кефа, отворковците нещо се п**раха.

Общи условия

Активация на акаунт