🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 901
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 855
Учтивостта и позитивизмът на Ванчето и на мен на моменти ми идват в повече, но като цяло ние сме си негативно настроен народ и с това си обяснявам защо въпреки цялото й старание, другите във Фермата не я приемат и я считат за фалшива. Тя сигурно е искрена. Но все пак нека не забравяме, че и с това си изкарва хляба. Длъжна е да стиска зъби и да ги пропуска, дори и да не й се иска. Иначе би било лоша реклама за нея.
Това с позитивното мислене е изключително трудно и се изисква огромна самодисциплина, за да го направиш, ако дълги години си възпитаван и свикнал на обратното. Успееш ли веднъж да се пренастроиш наистина се случват чудеса и в един момент разбираш как докато си бил негативен и отхвърлящ си вървял срещу себе си. Ето, сега Ваня показва нагледно как Кико и Иво, плюейки по нея, всъщност плюят на себе си.

Същото си мислех и аз за Ваня и вечния й оптимизъм и позитивизъм - че понякога са too much. Но пък ние сме се превърнали в една от най-негативните и мрънкащи нации - и с какво ни помага това? И дори малко да преиграва и да е неадекватна на моменти, хиляди пъти бих предпочела да общувам с човек като нея отколкото с някой откровен грубиян.

# 856
Не искам да говоря лошо за някои наши "актьори" или "известни" личности, но когато имаме съчетанието - злоупотреба с алкохол + голямо его = получава се именно това. Някои не са измежду живите, но силните патетичните изказвания са запазена марка. Подобно поведение имаше във ВБ. Накрая стана непоносимо, започнаха да събират всякакъв отпадък. Иван и Андрей не ги разбирам, светлият пример е пред тях. Могат  да намерят и по-цивилизован начин да прекратят Фермата. Според мен, на кастинга са се радвали на всяко чудо "С този/тази голямо шоу ще стане", ама да бяха ограничили бройката - краставите магарета се събраха. Сещам се какъв хейт събра Иринушка, заедно Каката. Каката я мислех симпатична жена, в крайна сметка се оказа много неприятно същество. И така си остана за хората. Няма връщане назад.

# 857
  • София
Хубаво мислех да не гледам, не знам защо реших, че ще прескоча етюда с Ралица и нататък ще става за гледане. Ами не, то няма спирка, няма край копаенето на това дъно!
Плужекът кирил милион пъти си плю на физиономията с неговия двоен аршин. Значи светлината като я пръска Тодорка, тогава е супер и толкова красиво и възвишено, а като е Ваня - това е лицемерие, ненормалност и вечна тема за подигравки. И не само рита падналия, ами и той собственоръчно го събори. Общо взето, всичко, което е заявявал, го е оборвал точно след 5 минути и с думи, и с поведение. А етюдчето накрая беше толкова смешно и жалко. Явно като му казаха няколко човека, че се е омазал яко, се светна, че не е чак такъв готЯн герой, за какъвто се мисли.
Плазмодият ивайло същата работа, същото ниво, същата тежка противност. Ама наистина ли Ралица си позволила да пита това, сериозно ли си позволила да отиде в техния край на масата... Що? Той за кого се помисли? Явно страда от халюцинации, че слънцето изгрява за него. Нямам търпение да му видя гърба в събота, това си пожелавам за коледен подарък.

Отивам да ви чета, че сте изписали света.

# 858
Ами пак отвратителен епизод. И защо водещият не се намеси на тъпотиите на Киро?! Уж думата на фермера била закон.. Дрън, дрън. Да ги санкционират двамата и толкова. Не ми допада вече предаването. Всичко се опорочава. Дискутирали били с Киро и Иво дали щяло да има двубой. Абе какво ще дискутирам с тия, бе?! Защо изобщо им се дава думата.. Много некоректно от страна на продукцията да толерира подобни изяви и агресори. Взема много да ми дотяга тая история.

Здравейте,
А аз искам да попитам за правилата на играта, допуска ли се участникът да откаже да участва в двубой?
Това, което  демонстрираха киро и оня другия, той ми прилича на ром- иво?
Всъщност тези двамата така се самонавиват, така се самонавиват, имат се за единствените "звезди" във фермата, въпреки, че отстрани изглеждат комплексирани  жалки мъжленца, дето още малко ще се облекчат в гащите от кеф, че са унижили и разплакали  някоя женица.... ей такива ми изглеждат.

# 859
Не знам какво й е финото и изтънчено на жена му на Киро, щом е с него - толкова ли е нямало други мъже? И като гледам профилът й - голяма драма, няма го нейния Киро - ми да не съм го карала да влиза. Теодора и тя - много щастлива, женена, с дете, в Америка, дошла ми във Фермата, какво търсите тук? Ейй, аман , все драма да има, сега Крио се сетил да говори изтънчено, ама не става, видяхме те какво представляваш. Не го гледах, само накрая дето прегръща едно дърво, но ми беше в повече и го смених. Чета ви вас...
Такива като нея се изживяват като спасителки на подобни "изгубени" души като Киро, търсят нещо добро в тях и се убеждават, че не са толкова лоши и си заслужава да им се принесеш в жертва...А Киро и подобните му енергийни вампири си намират точно някакви кротки и добри жени като неговата, които да ги търпят и съжаляват, докато те  им пият енергията. Как го виждате с жена като Мартина, нали ще се избият на втория ден.

# 860
  • Sunshine state
Ваня спомена нещо за договор и че битките трябвало да бъдат играни и си мисля защо няма подобна клауза и за фермера на седмицата. И да следват санкции, ама ето че няма никакви наказания нито за несвършена работа, нито за неизпълнение на задачите поставени от фермера и настава анархия. Тегава работа стана предаването и ще спра и него да гледам скоро, че и без това си имам достатъчно дертове.

# 861
Прегледах и аз профила на жената на Кирил. На мен не ми се вижда нормално това постоянно показване и публикуване във фейса. Ден първи без Х, ден втори, ден 68 и т.н. Цялото това изтипосване на ежедневието и чувствата ти не ми се вижда нормална работа. Защо ти е толкова важно и другите да те прочетат, да публикуваш снимки на детето ти, па с температура било, па зелен боб сготвИла... И публикациите са публични, да ги видят всички. И тя е за специалист, има нещо сбъркано във всичко това.

# 862
етюдите на кирил са дори смешни, а даже не разбира, че лошото от негова страна е направено. И сега се прави на дълбоко покрусен как някой друг, а не той е направил нещо грозно... направи хубава актьорска сценка накрая на епизода

# 863
  • Другата България
Прегледах и аз профила на жената на Кирил. На мен не ми се вижда нормално това постоянно показване и публикуване във фейса. Ден първи без Х, ден втори, ден 68 и т.н. Цялото това изтипосване на ежедневието и чувствата ти не ми се вижда нормална работа. Защо ти е толкова важно и другите да те прочетат, да публикуваш снимки на детето ти, па с температура било, па зелен боб сготвИла... И публикациите са публични, да ги видят всички. И тя е за специалист, има нещо сбъркано във всичко това.
Целия им живот е на показ.
Сами го изложиха. Толкова обикновени хорица, такъв мерак да станат известни. И с какво? Да ги подиграва половин България и да им наднича под завивките.
Нечистоплътно ми се струва.
Като гащите Кирови.....

# 864
  • Sunshine state
Киро си е един обикновен,прозаичен битов алкохолик, който след две ракии започва да философства и да се заяжда. Жена му е свикнала да му мълчи на гневните изблици. Никакъв интЕлигент не е, а най обикновен квартален алкохолик, ама от тия заядливите. То и като го видиш си му личи.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 02:12 от Pupitka

# 865
Неуспял актьор, принуден да се катери по покривите.
Като казах "покрив", жена му е написала, че протекъл покривът им и в една от стаите тече на цели четири места. Написала е, че обущарят ходи бос, толкова покриви направил, ама до техния не стигнал.

# 866
  • Другата България
Явно си е мислил, че във фермата ще намери поле за изява и ще го забележат.
Е, забелязаха го.

# 867
хлюпчу този епизод е леко абдикирал. Лора надуши правилната посока и се присламчи към Живка. Май скоро леля марта ще остане гол охлюв.

# 868
  • София
Актьорите са много странни хора, рядко мога да ги разбера. Те са на някакви съвсем други предавки. Кирил специално има много тежък и трудно търпим характер. Търсил саморазрухата?! И не му е за първи път... Явно от време на време изпада в такива състояния и да не си му на среща. Негативизма при него е водещото чувство.

Епизода беше поне поносим ако не друго. Разочаровах се, че нямаше битка. Продукцията можеха да ги зашият двамата директно на дуел и тогава наистина щеше да стане от играчка плачка. Но не го направиха, защото трябваше да извадят от уравнението цели 3 важни неща. Церемонията за първи дуелист ; избор за втори дуелист и битката за имунитет. Всичко това щеше да им отиде на кино. Неприемливо за един ТВ продуцент.
Не че ако се беше играло честно нямаше да е пак същия резултат. Шансът Иво и Лора да спечелят в 2 от 3 битки срещу Кирил и Мартина е 0.5%

Ваня можеше и по-умно да си изиграе картите, с избора който направи.
За мен дуелът ще е мъжки на 90%
Чудя се обаче докога ще пазят това безлично и скучно Лорче? Коцето поне има два дуела зад гърба си.
Лора обаче е човек на продукцията, та явно ще издрапа максимално напред. Жалко за други, които излязоха и такива, които изобщо не са избрани...

Животът зад Фермата.
Епизод 32: Защо бяха отменени ратайските битки?

Има някои интересни неща, струва си.
Но интересно, втора поредна седмица няма въпроси от зрителите. Антирекорд за Мирон.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 13:02 от Diavolo

# 869
Снощи се спрях да погледам за 10 минути словестната диария на киро и иво срещу Ралица. Ами посмях се, да ви кажа. Вече ефекта е обратен, не можах да се ядосам на простотията им, защото се спуках от смях колко ги е ощетила природата и колко си вярват миличките... То вярно, че на недъгави хора не бива да се смееш, ама...

Другите двама палячовци Любо и Пацо ми седнали да се кахърят колко кофти се държат приятелите им. Много кофти му било станало на Императора за Ванчето. Седи като препикано мушкато, а другия се прозява. Бяха като някакъв комикс, честно...

И Лорито чупи тъпомера всеки ден, сега бил момента Ваня да ги обедини. Чудя се вярва ли си или що? И в двата случая не говори добре за интелектуалния й капацитет...

Ааа и това представление на киро при избор на дуелист. киро, дано поне покривите, дето правиш да са качествени, защото като актьор и човек си под нулата, брат! Ама като гледам как у вас капело на четири места, май й за това не ставаш...

Така де, то май не са били 10, ами 20 мин загубени от живота ми да гледам сбирщина от тъпаци и няколко сладки кученца. Добре, че са кучетата да се усмихна от сърце този сезон!

Чакам с нетърпение дуела, за да видя как Иво или Лора хващат пътя. Искам още възмездие за всичко, което сътвориха!

Общи условия

Активация на акаунт