🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 877
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 870
Аз почвам да вярвам, че Пламен не само, че не е толкова умен, ами си е откровено тъп. Те го направиха на гъз за тая бележка за Теодорина, той умньото продължава с простотиите.

Иван и Андрей вместо да лижат задниците на групичката, трябваше да осъзнаят, че тия наистина са убедени, че могат да си правят каквото искат. Трети път за няма месец някой от тях ще наруши правилата и изобщо не им дреме, но иначе за оная ситуация с Елена и Франческа миналата година бяха направили Елена на две стотинки, та момичето накрая чак не се бори на битките за финал, защото не й беше останала никаква мотивация, а тук наказанията за групичката са толкова смешни, че те изобщо не го й отразяват.

# 871
      Иван и Андрей отново сътвориха глупост.Трябваше директно да  направят ратаи кирил и иво и да ги пратят на дуел един срещу друг.А този който победи,да остане ратай и следващата седмица.И пак дуел.Може би не е по регламента? Държанието и отказа да участват както трябва битките на двамата олигофрени,също не е по правилата.Имената им написах с малки букви.Не е грешка.

# 872
      Киро е психологически насилник. Иначе каква преданост и любов демонстрира към жена си! Ми той и Пабло Ескобар е уважавал много жена си и е държал на семейството 😂
      Яд ме е и на жените, че не им се опълчват.

# 873
      За мен най-правилното решение беше да пратят Кирил и Ивайло за ратаи и след това на дуел. Ясно е, че се нарушава седмичната програма, но можеха да измислят нещо друго, нали са продуценти с дълъг опит.
      Щом нарушаваш правилата трябва да си носиш последствията.
      Мен ме учуди, че Ивайло каза няколко пъти на Ралица: "Ама ти наистина ли това каза, ама ти наистина ли това направи"...  Има някакво неадекватно детско поведение, събран с Кирил става много смел, иначе не напада така.
      И  двамата нямат място във фермата, щеше да е хубаво да се изправят един срещу друг, а победителят от дуела да не е кандидат фермер, за да има истинско наказание.
      Изборът на Ваня беше перфектен. Иска ми се да изберат Ивайло за първи дуелист, сред застрашените да бъде Георги и да не се раздаде на 100% за спасението. Ивайло, ако го избере, изхвърча от Фермата много сериозно.

# 874
      • Асеновград
      Много се надявах да има директен дуел , между двамата циркаджии. Иван и Андрей,  взеха да изпускат положението,  всеки нарушава правилата и си прави каквото иска.  Нито думата на фермера е закон , съботират игрите , ратаите изобщо не са ратаи както в предишните сезони. Ваня вече ми идва в повече с нейните извинения , е как пък не застана малко по сериозно а само  напред назад , с предложения да помага,  пък да ги пита как са? Дали и се сърдят.....То малко при нея се получи ,,Те я плюят,  тя си мисли че дъжд е вали.,, Категорично нямам фаворит за спечелване на играта. Всички са гола вода.

# 875
      • earth
      Хора, които така засрамват близките си без причина едва ги е много грижа за тях. Да не говорим за любов.

# 876
      Патология е това при Кирил. За жена му какво да кажа, намерили са се. Тази показност не показва здраво семейство.

# 877
      • Бургас
      Аз пък си мисля, че това безкрайно благодарение е начина на Ваня да ги изкара извън нерви и да ги провокира. Всъщност тя е доста умна, въпреки че се прави на глупава.

# 878
      Доволна съм от намесата на продуцентите. Така се получи най-добре, защото двамата станаха гузни заради това, че жените в двойките им бяха наказани заради тях, т.е. най-вече Лора, която стана ратай. Ако бяха изпратили и двамата за ратаи или директно за дуелисти, нямаше да предизвикат чак такава гузна съвест.

Писахте по-назад, че словесната атака срещу Ваня не е трябвало да бъде излъчена. Напротив, ако не я бяха излъчили, означава че прикриват крайното поведение, до което стигнаха двамата първобитни. А така, излъчвайки целия скандал, те ни направиха сводетели на всичко и благодарение на това, двамата достигнаха дъното в очите на зрителите и отнесоха огромна вълна от хейт. Гласът зад кадър също осъди няколко пъти поведението на Киро и Ивайло и смятам, че продукцията абсолютно не е на тяхна страна. То се вижда, че и вчера Иван много им се ядоса. Да не говорим Ивайло как на дуела си се репчеше ма Иван и Андрей и един от двамата много се беше издразнил(не помня кой).

Иначе, прогнозирам мъжки дуел. Групата вероятно ще защити Лора, която несправедливо стана ратай. Едва ли ще пратят човек, който не е имал възможност да се защити от ратайство заради саботаж на друг.

Кирил има някакви сериозни ментални проблеми явно. Първо се държи като задник, а после се прави на многострадалец. А цирковото изпълнение на церемонията само доказа, че той е инфантил на средна възраст. Не знам такъв човек как може да е опора на жена и семейство.

А забелязахте ли как двамата шутове се кротнаха едва след наказанието, къде от гузна съвест, къде от срам, че са наказани. Но, според мен, изобщо не разбраха къде е бил основният проблем в поведението им, а именно словесната агресия срещу две жени. Затова си мисля, че не съжаляват за поведението си към Ваня и Ралица, и не разбират нередността в стореното.

А да ви попитам, само аз ли искам да замеря Пламен с нещо през телевизора? За Ралица, и той можел да се включи в нападението... Само седи по ъглите и шушука, като някоя женичка. Жалко, че се оказа пълно разочарование този псевдо мъжкар.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 11:14 от Анонимен

# 879
      • София
      Вчера съвсем случайно попаднах на профила на съпругата му - в мен остави впечатление на културен, интелигентен човек, а начинът на писане и изказът ме впечатлиха положително - тя води своебразен семеен дневник, удоволствие е да се чете, толкова искрен и добре написан, като художествен разказ е всеки ден!Със сигурност е много интересен и приятен събеседник!А дъщеричката е капчица - красиво детенце!

Няма да се опитам да дълбая какво е събрало тези двама човека, това си е тяхна лична работа и не е редно да се навлиза в толкова лично пространство, но си мисля, че хвърлянето на мърсотия по нея като следствие от поведението на Киро не е редно. Защо тя трябва да обира негативите?!

Истината е, че другите не трябваше да стоят безучастни към тази гавра с Ванчето - да, тя е голямо момиче, боец и може да се защити сама достатъчно добре, както и направи, но какъв човек си да стоиш отстрани и да гледаш подобен сеир?!Мартина (в ролята и на сив кардинал) абсолютно адекватно можеше да се включи и да парира атаките, а не на се скрие в колибата и да се ослушва оттам. Нооо за това трябва мисъл, която явно отсъства при тази особа. Сакън да не настрои двамата срещу нея!

Ванчето ще излезе от формата само с позитиви - за себе си, за работата си!Първоначално си признавам, че не я харесвах - прибързано мнение, но с течение на времето ме спечели и семейно и стискаме палци на всяка битка. Малко ми идва прекалено това със светлината и добротата, но тя искрено вярва в това, докато примерно Живка  е здраво стъпил на земята човек и залага на друг тип поведение. Поведението и по време и след словестната престрелка показва голям самоконтрол, аз лично щях да съм "запалила моторетката" (а това е точно целената от двамата реакция).

А Лорчето...кога най-накрая ще разбере, че точно нейните хора ще я хвърлят на "вълците" без да им мигне окото..."Играе ли ти се?" Еми, естествено, че не и се ходи на дуел, но ако го каже в прав текст, ще излезе слабачка, а все пак я дават и по телевизора, а тя е суетен човек.

Много ми се иска някой да изтрие наглата и самодоволна усмивка от лицето на това "футболистче", който си е повярвал прекалено много. И много се бърка искреността с наглост, простотия, безпардонност, каквито той притежава на богато. Той изобщо споменава ли децата си или само богинята на своя живот - каката?Странно поведение за баща...

# 880
      Разочаровах се от Пламен, точно защото каза, че за Ралица и той би се намесил, да й каже някакви работи. Не знам какво толкова ги дразни тя, каза им само истини вчера и им показа, че не й пука за тяхното мнение.
      Забелязахте ли, че вчера Пламен каза, че не е близък с майка си и т. н. Това обяснява влечението му към по-възрастни жени.
      Вече не го искам на финал, не показа мъжко поведение, а даваше добри заявки за себе си в началото.

# 881
      Аз пък си мисля, че това безкрайно благодарение е начина на Ваня да ги изкара извън нерви и да ги провокира. Всъщност тя е доста умна, въпреки че се прави на глупава.
      Изобщо не е глупава Ваня, насаме пред камерата си показва колко точно оценява ситуацията във фермата. Може би е разбрала, че точно кроткият начин, с който дава отпор на агресорите, е оръжието да ги извади от равновесие и продължава да им сипва с черпака. Laughing За мен в момента тя е най-интересният играч, а като се замисля, че в началото беше най-скучният....какъв обрат, ти да видиш. Satisfied

# 882
      Ако е стратегия това на Ванчето да ги дразни с прекалена смиреност, евала! Аз, ако бях, такива майни да съм им теглила и да съм си излязла от там Joy

# 883
      • гр.София
      Мартина не само не се намеси на масата, когато се гавреха с Ванчето, но тя е единствената, от която не съм чула позиция по въпроса. Останалите (Любо, Пламен, Лора) изказаха неодобрение, макар и с голяяяямо закъснение, но от нея нищо не се чу...отново. Изобщо не съм я чула да заявява някаква позиция на всеослушание.  Само се крие по кюшетата и на четири очи си реди картите

# 884
      • София
      Много бяха прави тези, които написаха, че Кирил е просто един битов алкохолик с типичните изблици на агресия за такива хора. Че е и лош актьор - това е ясно. А за жена му  - като я гледам, не е първа младост, така че вариантът да го вземе, че да не остане сама и без дете, си е абсолютно правдива теория. Иначе не знам как може човек да се свърже и да живее с подобно елементарно същество.
      Коцето - при него е като селянин и селяндур. Първото не е обида, а показва местоживеене. Имам приятели хомосексуалисти и те са чудесни хора, а това с кого си лягат не определя поведението им, а Коцко си е жив п...ст, сър.

Общи условия

Активация на акаунт