🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 643
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 545
В Чикаго има голяма българска общност, ако общува предимно с българи , може и бавно да проговори езика. Тя е спечелила лотарията за да замине, незнам колко език изискват за да ти дадат зелената карта. Едва ли много🙂

# 1 546
А защо казвате ,че не говори езика.Та тя е от 6 години там!
Защото е сбъркала 1 дума. Аз по тези стандарти не знам български. Нито един език не знам. Sad

# 1 547
Държанието на Кирил и Ивайло с Ваня няма нищо общо с това дали тя става за фермер и колко работи. Те имат лична неприязън към нея отдавна, а излъчването й за фермер беше само поводът да започнат да я хейтват още повече. Още през първия й фермерски ден, Ваня най-любезно питаше Кирил за разни неща, а той само се заяждаше с нея и не желаеше да й помогне. А вчера каза, че искал да види от нея желание да се научи, а не да командва. Ако това беше вярно, той щеше да има готовност да й помага. Толкова е плосък и елементарен, че няма накъде. Да не говорим, че е имало и други фермери, които не разбират от повечето неща или не работят особено, но сега Ваня изведнъж излезе проблемния фермер. Двамата, Кирил и Ивайло, са толкова комплексирани и не можаха да преглътнат, че Ваня ще ги управлява, че я нападнаха и се опитаха да я смачкат още първата вечер, когато тя е била фермер едва от няколко часа. И понеже тя не реагира по начина, по който те очакваха, а се държи хладнокръвно, те избесняха още повече. И накрая, когато Ваня потърси продукцията, те пак не си взеха поука и с последни сили драпаха да я надвият. Заради това беше този вот на недоверие, а не заради клишираните доводи, които извади Кирил. Този паралел, който той направи с държавата и управниците, няма абсолютно никаква връзка със ситуацията във Фермата. В предаването фермер се избира не по заслуги и умения, а при спечелен дуел и викторина. Докато управник на висок държавен пост би трябвало да се избира по знания и умения, то във Фермата всеки има право да бъде фермер на седмицата.

И друго ми прави впечатление, Ваня беше много любезна и мила в началото, и изобщо не ги е командвала. Само ги питаше какво искат да правят, може ли еди кое си... И в отговор получи обиди и саботаж. И в резултат тя промени поведението си, като стана малко по-директна и авторитарна. И сега групата взе да се оплаква, че Ваня ги командвала и им нареждала. И си мисля, че тези хора са толкова слепи, че не виждат, че тя се промени заради саботажа. Кога най-накрая по-простия човек ще разбере, че с лошо предизвикваш само лошо. И това е пример как с примитивните хора трябва да се държиш по-твърдо, защото те от любезност и възпитание нямат понятие.

# 1 548
А защо казвате ,че не говори езика.Та тя е от 6 години там!
Защото е сбъркала 1 дума. Аз по тези стандарти не знам български. Нито един език не знам. Sad
Съмнението е породено от цялата й фалшива личност🙂

# 1 549
  • Варна
Достатъчно злоба и омраза струи от екрана, няма смисъл и тук да броим грешките на Теодора и да й смятаме наема на сергията.

Кой остана с трезва преценка за ситуацията Ваня или Живка.
Естествено че Живка. Аз затова не мога да я харесам, твърде трезва, голям стратег.

# 1 550
За мен Ваня най-много се "разклати" от постъпките и критиките на Живка. Явно не може да разбере какво прави всъщност Живка. Имаше стабилен гръб до сега, но в момента опората зад гърба й я няма.

Оффф, през телефон е ужасно трудно да цитирам и скривам текст.

Ваня се разклати още докато четеше писмото на продукцията. В този момент тя усети, че няма техния гръб, както бе последните два дни.
Оснен това хронологично, Ваня първа се врътна на 180° преди 7-8 дни и тръгна към светлината при Теодора и тича по моста на обединението на Кирил. И пак тогава и пак Ваня каза, че е погледнала с други очи към Живка и многозначително заключи, че тя я настройва срещу другия отбор.
Кой остана с трезва преценка за ситуацията Ваня или Живка.
Мда. И Марта щеше да е мозъка , а Ваня  ръцете. Само дето не видя физиономията на Марта.

# 1 551
Блазе Ви, че сте толкова възвишени, и наема на сергията не Ви е интересен.
От мен не струи светлина (за сега) , и бутафорните характери ме предизвикват да ги коментирам.  Ще порасна някога.
По въпроса с наемите, Ванчето бачка ли нещо, спомена асистент веднъж

# 1 552
Модела с трите слоя ви го разказах, за да илюстрирам динамиката в образите.
Дотук от тази седмица разбрахме, че Ваня притежава завиден самоконтрол, а Ивайло и Кирил имат потенциал да се превърнат в животни и го реализираха.
Това не изчерпва потенциала им - напълно възможно е ситуацията да се обърне. Кирил може да се държи и по-добре, а Ваня може да се пропука.
Няма да се влагам да ги гледам, но очаквам още размествания в предпочитанията.

# 1 553
  • Другата България
Ето че и Живка потвърди теорията ми.
За Ваня и това, че не работи.

# 1 554
  • на село
Това са като в детската градина, не ги разбирам. Големи хора, нямам думи. Добре, че не съм се сблъсквала с такова чудо и такова деление, не е нормално, тези хора не умеят да комуникират нормално, за компромиси и от двете страни въобще не са чували.

# 1 555
Явно наистина някъде греши сериозно Ваня.

# 1 556
Е, същото Кире, което наричаше Ралица "плазмодий", сега се прави на светица. Какво се правят на блъснати? Такива са хората. Бързо забравят. Тук приемам, че има и намеса на Продукцията. Всяка година се опитват да замажат проблемите. Ваня си направи както трябва нещата. Кой нормален човек ще издържи на тези кретени? Докато говореше Стефан, Коцето правеше презрителни физиономии.

# 1 557
  • София
Много хубави думи на Стефан. Симпатизирам му. Напомня ми на Митко Караиванов от по-предния сезон. ☺️

# 1 558
Прекрасно писмо от майката на Стефан.

# 1 559
  • София
Много хубави думи на Стефан. Симпатизирам му. Напомня ми на Митко Караиванов от по-предния сезон. ☺️

Само, че се оказа, че готините избраха празната част от чашата.

Общи условия

Активация на акаунт