🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 652
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Разпиляна във въображението
Сигурно съм виждала Ваня да прави неща колкото и Мартина.
В крайна сметка такава е играта - печелиш дуел, печелиш игра с въпроси - ставаш фермер.

Жената на Ивайло е преписала част от книга?

# 1 561
Хрумна ми, че Продукцията така наречена, е решила да избере хора прекалено егоцентрични и така темата Пробуждане да има смисъла на това, че обществото ни е пропито от подобни екземпляри и затова не ни се получава 😂
Но мъж да обсъжда външен вид на жена - червената коса на Ралица - е дъно на дъната. Те Аполон ли са нещо?!
Отврат!
Каквито и неща да им пишат в писма жените на Ивайло и Кирил какви са мамини ангелчета - само потвърждава мнението ми че са пълни комплексари!

# 1 562
  • Другата България
Тия тримата глупаци са просто мега гига противни.
Фермерските Кирил и Методий? Урко знае ли тези кои са изобщо?
Седнали да обсъждат жените с прякори, и да им се подиграват...."мъже"!

# 1 563
  • София
Писмото на жената на Ивайло е супер инфантилно и тъпо. Красиви думи от неговата уста излизали? WTF?

# 1 564
Две писма и огромна пропаст между тях. Една интелигентна майка и една плиткоумна съпруга.

# 1 565
Любо е като от зоопарк. То бива зеене, дране....ми смешен е.

# 1 566
  • София
Смел простак е Ивайло.
Извинявайте, но не можах да се стърпя.

# 1 567
Живка е много подла муцуна. Значи ходеше и прегръщаше Ваня като й разчистваше жените в играта, сега обърна палачинката, щото сме на финала и вече няма за кога да я използва и почва да играе за себе си - да очерним останалите, за да блеснем целите в бяло.

И наистина как хора като Ралица и Лора докретаха дотука??? Много скапан кастинг.

# 1 568
Тия Ивайло и жена му са бога и богинята на глупостта. Що за писмо чуха ушите ми? Убеждаваше сама себе си как е ударила джакпота с тоя имбецил.

Стана ми ясно защо Стефан е толкова възпитан - защото е расъл в такава среда. Браво на родителите му, браво и на него.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 08:28 от Iseis

# 1 569
  • Другата България
Текат някакви лигави послания от Ивовата съпруга, чувам "Смелите имат пари"....и отстрани се чува Лора - "точно така".
WTF? Лора? На която всичките кинти са от тате и заможното гадже, със собствен бизнес, а сега двоумяща се гаджето или отново "смелия" Урко?
Ей това е...смелост!

# 1 570
  • На морето!
Богинята на Лексиконите е срещнал Ивайло. Идеални са си.

# 1 571
Ха. Че тя Ваня не е влязла да играе за Живка. Или за някой друг. Просто в другия лагер не й дадоха шанс. Не, че не се пробва. А Живка е играч. Тя не е влязла в играта да си търси приятели. Както и всички останали. Просто играе по- добре.

# 1 572
Адски глупава и неадекватна идея да вкарат Виктор

# 1 573
Не знам, аз ако видя мъжа си да се държи така с друга жена, каквато ще да е, нещо много сериозно ще се пречупи в мен. Последното, което ще го нарека е "смел". Тази дума отива на хора, които са се доверили на друг човек с най-голямата си слабост, на хора, които са позволили да бъдат уязвими в дадена ситуация, на хора, които се хвърлят да помагат на по-слабите, а не да ги мачкат, хора, които рискуват себе си, в името на нещо... Последната дума за Ивайло, е "смел".

# 1 574
Как са го избрали Стефан на фона на тези хора?! Явно е нарочно търсено портивопоставяне. Тези експерименти май не дават искани резултати 🙄

Общи условия

Активация на акаунт