🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 653
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 575
Уникален смелчага! Зарязал две жени и две малки деца, за да се развява с кака по Париж! Тя пък даже им благодари, че са й освободили място, да си мине и тя по реда!

# 1 576
Аз ли не чух добре или???
 " Това е едно от малкото качества, което харесвам/уважавам в теб" - Богиня
 😅😅😅😅

# 1 577
  • Другата България
Всички тези там изгониха Вики, сега го прегръщат като...егати и лицемерите.
Урко....основния виновник, със заговорите и схемите, сметките и пазенето на оня лилипут, заради който Вики излезе, сега седнал да се прави на.....оххх, къде ги намериха тези, защо си го причинявам, това вече е мазохизъм моето. А и вашето.

Да, ето заради това харесвах и все още харесвам Стефан.
Той, а и явно семейството му, са от друга планета.

# 1 578
  • Наоколо
Скрит текст:
Сигурно съм виждала Ваня да прави неща колкото и Мартина.
В крайна сметка такава е играта - печелиш дуел, печелиш игра с въпроси - ставаш фермер.
Цитат
Жената на Ивайло е преписала част от книга?

Да де, ама за него, който не е прочел една книга в живота си тя му се вижда като Богиня! 😆

# 1 579
  • София
Ами ето в двете писма съвсем нагледно интелектуалната пропаст и различното ниво между представителите на двете групи. Не съм си и помисляла, че извън формата простаците са заобиколени и общуват с номални хора. И да се завърти някой такъв по погрешка, той предполагам бърза да се спаси.
Едно й признавам на жената на ивайло - правилно беше написала, че  притежава малко качества.

# 1 580
Аз ли не чух добре или???
 " Това е едно от малкото качества, което харесвам/уважавам в теб" - Богиня
 😅😅😅😅

Да, така го прочетоха..както и че се омъжил за нея Joy

# 1 581
Започнаха да играят самостоятелно играта. От всякъде погледнато, да приеме човек, по някакъв начин омразната реч на тези същества, си е гадно. Продукцията го прави този номер редовно. Всяка година, не само тази продукция. Само че - няма да мине номера. Юлиян, Николай от Сървайвър, много други участници се опазиха като характери и не се орезилиха, въпреки опитите на продукцията. Няма как, какъвто и компромат да извадят, не мога да приема дори мъничко поведението на всички мъже от готЕните. За мен са прости, недорасли същества, с манталитет на австралопитеци. Живка ми е фаворит, играе жената. Не е друго. Харесвам Ваня, нейната борбеност, виждала съм я много пъти да работи. Това са глупости, че не работела в кухнята. Давали са я. А Лора си тооолкова глупаво същество, изглежда обрана, преди да си отвори устата, но като я отвори и висне тази джука, направо ми разказва играта.

# 1 582
Стефан каза много хубави неща. Да си вземе и двете битки днес.

Кирил, Методий и И какви глупости говориха за жените. ОМГ!🤨

На мен ми стана жал за Ваня.

# 1 583
Тез пък и с тоя Виктор. Аз го запомних най-вече с високопарни празни приказки и тембър на козел. Така и не разбрах кога се превърна в такава икона на този сезон.

# 1 584
  • София
Ми той е икона за малоумниците вътре.

# 1 585
Ох, този чичак на двадесет и кусур години. Да докарат и Цвета, че съвсем да се откажа да ги гледам. Сега ще правят преса на Ваня. Дано издържи това момиче. Дано.

# 1 586
  • гр.София
Всъщност Ваня ги обедини. Всички срещу нея.

# 1 587
Сигурно са прави за това, че Ваня не ги управлява добре и това, че не подхваща работа...🙄

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 21:52 от Блю

# 1 588
Всеки сезон си има икона, миналата беше Митко, сега е Виктор.😀

# 1 589
Ваня съм я виждала да работи. Ваня е борбено момиче и няма нищо общо с глупавите момичета от лагера на готЕните. Опитват се смажат момичето и аз не мога да се съглася, че това е ок. Нещастници. От продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт