🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 615
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Другата България
Ето че и Живка потвърди теорията ми.
За Ваня и това, че не работи.
А великата Мартина като беше фермерка,се спука да работи.
За съвсем друго става въпрос тук, не за това кой колко работи "когато е фермер".

# 1 606
Любо и Пламен са на същия акъл като Иво и Кирил минус злобата и просташките представления.

Не съм съгласна с Георги, че Ваня е виновна, защото тя била допуснала нещо, което друг фермер не бил позволил. Ами, да, не се е случвало, защото друг фермер не е бил нарочен така от дуото неприятници. Дори при Цоньо положението не беше толкова тежко, а и той си мълчеше и не потърси помощ от продукцията. Ваня си има своите кусури и явно не е от най-дейните, но не е лоша и не заслужи цялата помия. Позволи си да не се прегъне и те още повече се овълчиха срещу нея.
А разделението не само, че е факт от много време, ами и Ивайло и Кирил го подклаждат с всяко едно свое действие съвсем умишлено.

# 1 607
  • София
Големият спортист Ивайло остана без дъх. Стефан ми харесва колко е спокоен и постоянен.

Иван затапи жестоко Ивайло Simple Smile

# 1 608
  • ново
Мина ли поне една битка? Как е резултатът? Как се представят двамата?

# 1 609
Жоро и Иван ме развеселиха. Спирам точно в този момент, преди да ми вдигнат пак кръвното.

# 1 610
  • Другата България
Иван даде подобаващ урок на лекето Ивайло.
Браво.
А битките се печелят с акъл, нагледно показно от Стефан.
Как искам самодоволната усмивка на "смелия" утре да бъде изтрита, ох, как искам да го видя това нещо......

# 1 611

Ха! Иван казва: Стефан не спря да мисли през цялото време...  Ама той винаги мисли.Има с какво....Ивайло ? С какво да мисли? С едната мозъчна клетка?Големият смелчага.

# 1 612
  • на село
4:2 за Стефан

# 1 613
  • Велико Търново
Ама Ваня наистина пък прекалява.
Живка - Ти не можеш един хляб да направиш.
Ваня - Е к'во от т'ва?...

# 1 614
  • Стара Загора
Ето ги грешките на Ваня, за които Дана мноого отдавна беше писала.

# 1 615
Ами...не са прави за Ваня според мен. Момичето се скъса да ходи на битки. Нормално е след това да реанимира. И те да бяха ходили на дуел през седмица, и те щяха да си пестят силите.
Любо например дава вид, че много бачка, ама основно си помпа бицепсите с разни летви.
Not Sure, много е интересно това със зелките. Но защо се получава така тогава със Жоро, Кирил и Пламен? Уж са константни, а ние се люшкаме в крайностите във възприятията си за тях. Различна част от зелката ли виждаме?
Аз лично за себе си имам обяснение, но то се дължи повече на моя си характер. Някой, който ми е много Уау в началото, много лесно може да стане точно обратното и без много усилия. Затова като цяло гледам много да не си вярвам на първоначалната еуфория по отношение на човеците. Ама в случая масово се получи така с Кирил примерно.

# 1 616
Колкото и грешна да стана Ваня, няма как поведението и обидите на двата австралопитека,  да станат приемливи.

# 1 617
Колкото и грешна да стана Ваня, няма как поведението и обидите на двата австралопитека,  да станат приемливи.
Факт, но и тя тотално не знае къде се намира.

# 1 618
Значи е имало, за какво да не харесам Ванчето, това не отменя негатива, който събраха идиотите от другата и страна. Голяма излагация... Всъщност тя се оплита, защото като малко дете се инати, за да не изглежда паднала си държи на своето и си тропа с краче. За мен няма, чак толкова вина, просто толкова не я харесват, че реално тя няма полезен ход и взе да прави още повече глупости, които настроиха и "нейната" група.

# 1 619
А пък Живка много да не се изхвърля и тя, защото точно нея от началото до сега почти нищо друго не съм я видяла да прави, освен да гали кокерчето. А, и чинии я видях да мие. И да инструктира Краси как да готви ориз, след което се хванах за главата.
Абе, както казваше един мой началник: много е важно да умееш да си даваш вид, че работиш. Joy

Общи условия

Активация на акаунт