🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 576
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 770
Все ми се струва, че ако всички наоколо те смятат за еди си какъв сигурно има доза истина. Все едно. Ваня срина целия си авторитет от битките с държанието си, като фермер. Тия разправии започваха с отварянето на нейната уста, която не млъкваше. Всички млъкваха да чуят какво ще каже и при поредната словесна салата не издържаха. Не ги оправдавам, просто така ми изглеждат нещата от страни. Има много неща зад кадър, които не сме видели, може реалността да е съвсем друга от това, което ни показват. Затова и смятам, че щом всички казват на Ваня, че няма желание и не знае кое как се прави, дори хората, които я подкрепяха, явно има защо. И тя не търпи никаква критика към себе си. Няколко пъти и намекнаха, че така не се прави, обаче тя нали  е шефката сега и не слуша никого.

Вярно че беше ратай, два пъти. И въпреки това е направила впечатление на мързелива. Смятай ако не беше.

Имайте малко вяра в Стефан. Ивайло е кух, като кратунка и не особено издържлив. Силата на ума и логиката често надвиват голата физическа сила. Вчера Стефан го доказа, не е само да блъскаш, като улав.

# 1 771
Аз само да питам. 🤣
Има ли отделно видео някъде из сайта на фермата само с писмото до Стефан, че да не си причинявам целия епизод.

Относно Ваня все ми струва, че каквото и да ѝ бе поведението, групичката на готините пак щяха да се държат така, щот нали отстрани Дора сълзата. А пък тя е приятелка на Урко.

# 1 772
  • Варна
Все ми се струва, че ако всички наоколо те смятат за еди си какъв сигурно има доза истина.
Не се знае какво смятат всички наоколо, но твърдят, че е мързелива.
Имат полза да твърдят че е мързелива. Никой от тях няма полза да говори хубави неща за нея.
П.П. Аз лично не смятам че е мързелива, но просто не е свикнала да работи. Физическа работа. Може би родителска грешка.

# 1 773
Аз само да питам. 🤣
Има ли отделно видео някъде из сайта на фермата само с писмото до Стефан, че да не си причинявам целия епизод.

Относно Ваня все ми струва, че каквото и да ѝ бе поведението, групичката на готините пак щяха да се държат така, щот нали отстрани Дора сълзата. А пък тя е приятелка на Урко.

Има го писмото, но не е отделно,  а заедно с писмото до Ивайло. И няколко реклами.

# 1 774
Мама xxl, къде да търся, с Ивайло, на къде без него.

# 1 775
Аз пък не смятам, че до 29 годишна възраст една жена трябвало да се научи да меси хляб. Това някакъв норматив ли е? Има жени, които цял живот нямат желание да месят хляб, това не ги влече например и какво, не са годни ли? Да не говорим, че в 21 век дори домакинската работа не е това, което е било едно време, има прахосмукачки, миялни, мултикукъри и не знам си още какви екстри. Ваня може да разчита на модерната техника в домакинстването, може да си има чистачка. Мои приятелки на по 29-30 плащат на жена да им чисти веднъж седмично. Работят , изкарват си парите и си го позволяват. Така, че Живка да казва, че ако не можеш да месиш хляб едва ли не не си жена за мен е абсурдно.

# 1 776
  • Другата България
В нашето общество много обичаме полюсите. Силно мразим и силно любим.
НО!
Всички сме единодушни за нетърпимост към агресията. Като изтъкваме грешки на Ваня, не опрощаваме поведението на Кирил и Иво. А да изкарваме Ваня бяла и добра, въпреки грешките  й е равнозначно да отричаме агресията  само към добрите хора, а да я легитимираме към тези с кусури. Нетърпимостта трябва да е към агресията изобщо.
Не бих могла да го кажа по-добре.

# 1 777
Четох интервю на Теодора от 25.11. Чака семейството си да дойдат за Коледа и после заедно ще се приберат в САЩ. Не слагам линк, защото има и спойлер с финалистите.
*Биле омайно, пратих ти на лични видеото с писмата.

# 1 778
  • Другата България
Дора е изпляскала финалистите???

# 1 779
Дора е изпляскала финалистите???
Верно? Същите ли са?

# 1 780
Да! Същите. Като отговор на въпроса На кого ще стискате палци да стигне до финала? 😀 Изброила е всичките от спойлера.

# 1 781
  • Другата България
Да! Същите. Като отговор на въпроса На кого ще стискате палци на финала? 😀 Изброила е всичките от спойлера.
И на кого?
Ако искаш на ЛС, да не мрънкат тук, но ми стана интересно.

# 1 782
  • гр.София
Моля в темата за спойлери, че и на мен ми е интересно:)

# 1 783
Четох интервю на Теодора от 25.11. Чака семейството си да дойдат за Коледа и после заедно ще се приберат в САЩ. Не слагам линк, защото има и спойлер с финалистите.
*Биле омайно, пратих ти на лични видеото с писмата.
Тоест Теодорка си е сама и може на свобода да си "плете" с Пламен. Joy Интересно ми е мъжа й дали не е надушил нещо и да са се скарали и е решил да я махне от Инстаграм. Има някаква интрига.

# 1 784
  • Другата България
Направо не можах да повярвам, ако съфорумката не ми беше изпратила линк към интервюто на Дора, наистина нямаше да повярвам, че отпаднал участник две седмици преди финал публично оповестява кои са 4-мата финалисти!!!
Не знам какво пише в договорите, които подписват, но това е връх на простотията!
Да, имената са същите, които съм спойлнала в другата тема, обаче....онемях.

Общи условия

Активация на акаунт