🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 581
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Велики Преслав
Искам да попитам всички пишещи, следното неприятно нещо. Кирил казва за Иво цитира "да повръща след всяка битка".
Ивайло да не е повърнал? Не съм видял!

# 1 861
  • София
Метафорично казано повръща.

Аз чак сега стоплих, че сервизът ми за кафе е направен от Ралица 😂 тоест, че подписната Ралица на чашите е баш тази Ралица 😁

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 20:46 от nana77

# 1 862
Колко спокойно минават битките когато Ивайло и Теодора не са в публиката.

# 1 863

Аз чак сега стоплих, че сервизът ми за кафе е направен от Ралица 😂 тоест, че подписната Ралица на чашите е баш тази Ралица 😁

Като качество как са?

# 1 864
  • Sofia
Ивайло да не скъса ахилеса?

# 1 865
Иво се преби на този дуел. Вчера пръста, днес май крака.

# 1 866
Колко спокойно минават битките когато Ивайло и Теодора не са в публиката.

Другата седмица като си тръгне и шуменската селянка с нечленоразделните крясъци, съвсем ще заспи работата.

# 1 867
Кармата не забравя. Който кълне така става после. Ваня щеше врата да си счупи, но не спря и за нея доктор нямаше. А Ивайло веднага се размрънка. Мухльо.

# 1 868

Като качество как са?
Аз имам много неща на Ралица - чаши, купи, чинии. Доста съм доволна.
Тя ме дразни, но нещата са й хубави.

# 1 869
Дано тоя миндил Ивко, не се наложи да прекъсне заради контузия. После ще има да се оправдава, ако евентуално загуби. Уродляк!

# 1 870
Давай Иво . ФлегматаСтефан се върти, като муха без глава на арената и водещите му подсказват Rage

# 1 871
  • На морето!
Много тъпо ако отпадне заради контузия. Исках да го бият чисто и ясно.

# 1 872
Оф, и тази вечер не мога да ви настигна, и май по-добре, че като гледам, Сълзливата е изтропала финалистите. Май ще минавам в режим чукча-писател до финала.

Гледам, че продължава да се нищи нищоправенето на Ванчето като причина за отношението на двамата идиоти. Аз ги разбирам, че се дразнят. Разбирам ги, че избухват. Мога дори да разбера, че изричат грозни приказки. И на мен ми се е случвало в яда си да нагрубя близки или да кажа неща, които не мисля. Дотук добре. Само че като се успокоя, като размисля и видя, че съм се държала лошо, после се извинявам. А тук - извинение йок.

Стефан ме изненадва много приятно. Не искам ивайло да се контузва. Искам Стефан да го отупа като брашнян чувал, че да няма после "ама, то аз заради болния крак не можах да бия".

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 01:11 от Дидичка

# 1 873
Имало значи възмездие, когато Ваня падна той продължи да сипе негативизъм, сега да му е хак, но няма да се усети, че дори и вселенските сили му подсказват, че няма ненаказана омраза и зло.

# 1 874
  • На морето!
Дидичка, но те не са близки и са двама/трима мъже срещу една жена. Това не може да бъде оправдано с наличието на каквато и да е емоция, това е резултат от липси.

Общи условия

Активация на акаунт