🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 584
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 890
Ох, какво напрежение, въпреки спойлера.
Кирил нещо много рязък завой прави в днешния епизод.
Нали!

# 1 891
  • София
Ох, какво напрежение, въпреки спойлера.
Кирил нещо много рязък завой прави в днешния епизод.

Всъщност Кирил е много прав в задкулисния анализ на Ивайло.

# 1 892
Късметът му бил на тюфлека с подготовка:) . Едва му стига въздуха,  никаква елегантност по трасето, малоумни ходове , самоконтузи се . Голям смешник.

# 1 893
  • София
Метафорично казано повръща.

Аз чак сега стоплих, че сервизът ми за кафе е направен от Ралица 😂 тоест, че подписната Ралица на чашите е баш тази Ралица 😁

Като качество как са?

Страхотни са. И току що си купих още две чаши за кафе. Едната с теменужки, другата с макове. Много са й красиви.

# 1 894
  • На морето!
Сайт има ли Ралица?

# 1 895
  • София
От къде ги вземате изделията на Ралица?

Колко е резултатът в момента, че нещо изпускам? Общия имам предвид, не на тази игра? Че гледам ще има още една.

# 1 896
  • на село
От къде ги вземате изделията на Ралица?

Колко е резултатът в момента, че нещо изпускам? Общия имам предвид, не на тази игра? Че гледам ще има още една.

5:5 Grinning

# 1 897
Много харесвам такива игри. Хубаво показват кой има акъл и кой - не. Съвсем очаквано Стефан е идеален дотук. Дано си я вземе.😀

# 1 898
  • Другата България
Ама някой е мислил, че Ивайло е силен физически? След видяното на миналия дуел? Който взе на магия?
Моля ви се, бутат го здраво, щото ако си иде спира сеира, сам е гОла вОда.

# 1 899
Има някакъв проблем с ip телевизията на Виваком днес и не работи така както обикновено. Връщам назад с няколко кадъра и това ме праща 5 минути назад в предаването. 🤦🏼‍♀️ Нарочно почвам предаването по-късно, за да не гледам реклами, но днес е много изнервящо с тия бъгове. Някой друг със същия проблем?

# 1 900
# 1 901
чакам Ви само да кажете кой печели двубоя наистина, че да гледам на спокойствие или да не гледам въобще...стискам палци

# 1 902
Много са красиви нещата на Ралица!

# 1 903
  • на село
Колко пъти ще дърпат това въже, че изпуснах?

# 1 904
Добре де, ама като изпуснеш въжето, не губиш ли рунда???

Общи условия

Активация на акаунт