🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 551
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 965
Юхууу ууу! Браво на Стефан!

# 1 966
Само 2 битки успя да вземе. В първата беше наистина по-добър, а втората - чист късмет, че намери ключа в първата тухла, иначе и на нея щеше да падне.

# 1 967
Не гледам,  Ивчо заради контузия ли си тръгна, или Стефан му натри носа?

# 1 968
Сега Ваня се превръща в Непи Ванче. Хи хи хи

# 1 969
Не гледам,  Ивчо заради контузия ли си тръгна, или Стефан му натри носа?
Второто.

# 1 970
  • В тъмната гора.
Бравооо!!!!
Интелектът и смирението победиха простотията и агресията.
Много се радвам, че това елементарно първобитно добиче си тръгна.

# 1 971
Не мога да си представя Ваня как се е чувствала, леле Grinning
Киро пък - аз му казвам, та аз му казвам…, не съм чут - за играта с въжетата - много лесно отстрани, пък и айде стига сме те слушали тебе, аман. Сега обърна палачинката - обединили се били и някой тихо се чу да пита “срещу кого?” Joy, ама кой беше, не разбрах?

# 1 972
  • Sunshine state
Сега очаквам Киро да изплиска легена и от яд, че отстраниха приятелчето му, да агресира отново. Тежък удар по Мордор. 🤣

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 22:21 от Pupitka

# 1 973
  • София
Сипах си чаша шампанско! Най-гнусният човек е вън от формата. Честита победа на Стефан!
ивайло игра на арената арогантно и без мисъл, така както игра през цялото време във фермата. Късметът бил подготовка. И откога така? Добре че съдбата не беше на негова страна в последната игра, че пак беше подготвен с късмет.
Аз не се учудвам, че мечтае децата му да са като него, ясно е, че се харесва такъв, какъвто е - нагъл, безпардонен, арогантен простак. Иначе нямаше да се държи така, щеше да се вслушва в думите на хората, които го критикуват и ако има акъл, да си вади поуки. Щеше да извлече нещо от контакта си със Стефан - човек милион пъти по-интелигентен и несравнимо по-успял от него. Но тъпото си е тъпо, то не иска  да слуша, иска него да слушат, то да говори. Колкото е по-глупав човек, толкова повече има какво да каже.
Сега остава да си тръгне и най-злият.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 22:26 от Reinа

# 1 974
Когато даваха Кирил да говори сам пред камерата, мязаше точно на дърт, луд и миризлив алкохолик по автобусните спирки, от който всички странят, че или ще агресира, или ще те моли за стотинки, че да си купи повече алкохол.

# 1 975
  • Другата България
По-лошия от двамата остана.
Този беше безобиден.
Но един лаладжия по-малко.

# 1 976
По-лошия от двамата остана.
Този беше безобиден.
Но един лаладжия по-малко.
Да Мери, така е.

# 1 977
Лъчовете светлина огряха фермата и по-голям кеф от това няма. Фермата остана с една кофа ла*но по-малко, а се кефя, толкова колкото и Ванчето се кефи.

# 1 978
  • Мюнхен
Мъжът на Теодора също е тук. Видях го на снимка с дъщеря им в Стара Загора на Самарското знаме. Няма нито една снимка с Теодора обаче.
Хмммм... тогава тя какво семейство чака по Коледа?

А преди имаше, а и от няколко дни не я следи вече, което наистина е странно. Как да тълкувам последното му послание също не знам. (Не се страхувай да започваш  отначало. Това е твоят шанс да построиш нещо по-хубаво този път.)
Но каквата и да е, надявам се всичко да е наред.

# 1 979
Ваня горката как подскачаше от радост и облекчение. Уви, очаквам на нея да си го изкарат опечалените.
Кого ще посочи Ивайло за фермер? Коцето страшно се прецака, щеше да е той със сигурност, ако не беше идиотската конспирация.
Стефан толкова добре се държи, дано другите нещо от него научат. Не за битки, игри, а изобщо. Имам чувството, че 85% от всички там не са общували никога с нормален и възпитан човек.
Минус от мен за Кирил, че много анализиращ на гърба на Иво се направи, а заради общата им простотия Иво беше на дуел. Хиляда пъти предпочитам в агитка само Георги, отколкото всички останали накуп.

Общи условия

Активация на акаунт