🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 556
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 800
Цвети да не би да е била много дипломатична, като по цял ден крещеше по Цоньо и Сия? Фермерка по токчета...ама добре, че се присламчи към готините, пък и лав стори завъртя, та й  се размина. Щом и Живка пита Кирил, защо не е протестирал против Цвети, като е била същата, явно не е забелязала и тя много трудолюбие в Цветка.

# 1 801
Искам да кажа една две думи за Лора. Аз съм над педесетте вече и ми е много приятно когато видя младо момиче което наистина работи, без някой да го ръчка,  без мрънкане, без фасони, което се учи и опитва без да се притеснява, че може да сгреши. Ръцете не са и завряни в задника. Ама била глупава - все едно ние на 22 сме били нобелови лауреати. Момичето има базата, може да надгради, ще се погледне отстрани, ще сгреши тук и там, но за годините си се представя супер. Стискам и палци не за фермата, стискам и да успее в живота.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 00:19 от Abuto

# 1 802
  • Мюнхен
И "случайно" реди 4 имена, ни повече,  ни по-малко,  точно имената на финалистите? А мармотът?

Така е, но ако не бях чела спойлери, не бих си помислила, че точно тези са и действителните финалисти.

# 1 803
Гледам много изписано от снощи и в много мнения чета " горкото момиче Ваня,смазаха го и затова прави грешки". Само да напомня ,че горкото момиче хич не е толкова наивна и неопитни фея на светлината. Същото момиче сама казва,че е била наркозависима, всички сме наясно какъв живот водят хора с подобни проблеми. Това момиче е намерила супер много сила и воля да пребори зависимостта си, за което наистина браво, но хич не е невинно момиче и жертва,за каквато се опитва да се направи ,а съм убедена че се прави именно заради тази скрити усмивки от време на време. Факт,че сме свидетели на прекалена агресия,но съм убедена че Ваня нарочно ги дразни и ако ние гледаме 1 час всяка вечер,то хората вътре живеят с нея 2 месеца . Ако постоянно ги провокира ,честно казано не знам какви нерви трябва да имат за да не дойде момент в който да не могат да я дишат и съответно агресират. Моля не ме разбирайте, че  защитавам агресията ,в никой случай ,но за мен е обяснимо защо Киро се държи така. Ивайло наистина си е дразнител и прави всичко възможно нарочно да я тормози, докато при Киро виждам някакви опити,но явно не му достига волята просто да я игнорира ,а тя знае чудесно как да му запали фитила

# 1 804
Какви нерви трябва да имат ли? Например снощи при конкуренцията си замина един достоен мъж, навсякъде из нета го възхваляват, който два месеца беше с възможно най-големият дразнител досега в нашенско риалити, и нито веднъж не излезе извън нерви, не я обиди или нагруби, за агресия и насилие да не говорим, като в същото време буквално я носеше на гръб. Затова хората навсякъде ще го разпознават с добро, въпреки, че не  е спечелил, жена му и детето му ще се гордеят с него, а нашенските работяги ще трият и заключват профили и ще злобеят отстрани.

# 1 805
Не съм гледала другото предаване и не мога да коментирам. Просто казвам ,че не оправдавам агресията ,но в случая донякъде я разбирам.

# 1 806
Изчитам поледните десетина страници и какво да видя - Ваня била манипулатор , търтей, отворила си устата , като станала фермер и от нея почнали глупостите,. Неприятна е че била  позитивна и говорела само за светлина , била като предрусана   ( да има  и такива хора и може да са странни , но откога е такова прегрешение,  освен ако ти самият си психически назрял да не можеш да приемеш другостта и различието. ) . Ваня опита с молби,с благ тон , колко пъти пита Ивайло с какво да му облекчи ратайството. Не и не. Не става. Трябвало да се откаже от фермерството. Е защо, окрилените от продукцията озверели тъпаци да тържествуват . И не няма да се "кротнат нещата като се разкара Ваня" ( както смята една потребител/ка ) , а когато  единият от двамата идиоти излезе  и враждебвостта, агресивния манталитет и нетолерантност на другия останат в изолация.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 16:27 от gerido

# 1 807
  • Велико Търново
Защо другите не искат да ходят ратаи, защото е лежане по цял ден ли?
Повече заради застрашеността от дуел, според мен.

Някъде назад в темата прочетох, че тук всичко им било построено и работата им не била като в предишните сезони. Да, те за мястото, където живеят, не правят кой знае какво, наистина. Само че правят за мето́ха, където ще живеят монасите. Това е мястото, където Пламен беше наказан да спи и където плетяха с Тедка. Не знам точно на какъв етап е бил започнат този метох в началото на сезона, но определено основната работа на участниците в този сезон е там. Разбира се, както се вижда, вършат разни неща и на мястото, където се хранят, както имаше работа и около колибата., където част от тях все още спят. Лошото е, че не показват големи подробности около техните задачи и начина, по който са ги свършили и по този начин наистина се създава впечатление, че нищо не работят. А реално не е така. Надявам се накрая все пак да видим какво са сътворили.

# 1 808
Аз мога да разбера аргумента на Кирил и Ивайло срещу Ваня, но агресията, която го съпътства - не разбирам и не оправдавам. Тя може и да ги дразни, но не ги обижда, подиграва и не им разиграва сценки. За мен причината да и правят всичките мизерии далеч не е "Ваня не става за фермер." Това е само повода, оправданието да я мачкат. Още в предишните седмици си имаха проблеми с нея. И двамата изпитват неприязън. Може да е, защото работи по-малко, или заради светлинните и приказки или нещо друго. Все едно е. Свободни са да не я харесват, но ако имат някаква човечност в себе си няма да и демонстрират на всяка крачка колко им е неприятна. Целят да я унижат и да я поставят на мястото и, тя пък дава отпор и става мазало. Ваня обаче няма как да измисли и приложи наказание, което ще ги кротне. Така само се мотивират още повече да я надцакват. В тази игра просто не може да ги бие. Затова смятам, че не трябваше изобщо да се хаби, а да им даде един хубав игнор и да гледа себе си и да се опита да подобри собствената си работа като фермер. Да, тя има правото от гледна точка на правилата, но както виждаме във фермата на никой не му пука. Гледат кой бачка най-много. Не казвам, че ако тя работеше нон-стоп дуото неприятници, щеше да я хвали и може би пак щяха да правят опити за саботаж, но останалите от готЕните и нейните хора просто нямаше да има какво да кажат срещу нея. По друг начин щеше да изглежда отстрани. В момента за мен Ваня се е вкопчила в правото си на фермер да казва кое и как. А можеше да помисли от коя ситуация ще изкара повече позитиви - от тази, в която упорито се опитва да докаже, че тя е правата и нещата трябва да стават по нейния начин, иначе - наказания или от тази, в която се адаптира и се включва повече в правенето, а не само в говореното. Каквото и да си говорим хората оценяват повече второто, а не първото. Понякога си трябва и хитрост. Живка го знае, прилага го и в момента е фаворит, ако съдя по настроенията в темата.😀

# 1 809
Мъжът на Теодора също е тук. Видях го на снимка с дъщеря им в Стара Загора на Самарското знаме. Няма нито една снимка с Теодора обаче.

# 1 810
Къде това ? b][/b]
Дора е изпляскала финалистите???
Верно? Същите ли са?

# 1 811
  • Варна
Мъжът на Теодора също е тук. Видях го на снимка с дъщеря им в Стара Загора на Самарското знаме. Няма нито една снимка с Теодора обаче.
Хмммм... тогава тя какво семейство чака по Коледа?

# 1 812
  • Другата България
Наистина ли вярвате на бръщолевенията на Дора?

# 1 813
Аз се надявам да са им наред нещата в семейството. Каквато и да е, човек е. Семейството е най-важното.

# 1 814
Хмммм... тогава тя какво семейство чака по Коледа?
Снимката е отпреди два дни. Нали ги чакала на 25.11 - значи всичко е точно. Wink

Общи условия

Активация на акаунт