🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 574
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 815
Докато доскоро се чудех какво е харесал Пацо в Ревла, сега вече се чудя какво пък толкова видя Тедка в Пацо.

# 1 816
  • Варна
Докато доскоро се чудех какво е харесал Пацо в Ревла, сега вече се чудя какво пък толкова видя Тедка в Пацо.

Един дол дренки са.

# 1 817
Мъжът й много младее. Поне пред нея, де.

# 1 818
  • София
Аз пък не смятам, че до 29 годишна възраст една жена трябвало да се научи да меси хляб. Това някакъв норматив ли е? Има жени, които цял живот нямат желание да месят хляб, това не ги влече например и какво, не са годни ли? Да не говорим, че в 21 век дори домакинската работа не е това, което е било едно време, има прахосмукачки, миялни, мултикукъри и не знам си още какви екстри. Ваня може да разчита на модерната техника в домакинстването, може да си има чистачка. Мои приятелки на по 29-30 плащат на жена да им чисти веднъж седмично. Работят , изкарват си парите и си го позволяват. Така, че Живка да казва, че ако не можеш да месиш хляб едва ли не не си жена за мен е абсурдно.

Това е така, когато си е у тях и на никой не му пречи. Когато е в затворено общество и тук целта е да извършват дейност, нещата са много по-различни. Ако всички са заети, а Ванчето не прави пищо, защото е фермер, може поне хляб да омеси. Може, ако иска, но тя не иска. Тук има много тънка разлика между опит и провал, и нежелание за опит, просто защото така е удобно.
Навън в живота се обгражда само от хора, които ѝ плащат да им говори простотии и не я изкарват от комфортната ѝ зона. Да, ама не е навън. Никой не е отишъл доброволно при нея да общува, едва ли не им е наложено да го правят. Естествено, че няма да ѝ хареса, особено когато егото ѝ е пред всичко.

И аз имам всякакви уреди, които ми улесняват живота, но това не значи, че като отида в друга обстановка не пипам нищо, защото не ми е удобно. Оправдания за нежелание нещо а се свърши винаги има.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 18:23 от « Ѕmile »

# 1 819
Тя Дора влезе с голяма заявка, че боготвори семейството си и толкова мечтае да си имат още едно детенце, пффф що рев и глупост реди тогава. Но аз мисля, че нещата в къщи не са били ок, още преди да влезе. Живее в Америка, уж всичко и е точно, но зарязва детенцето си и мъжа си за 2-3месеца та да участва във фермата. Пък мъжа и като си я знае какъв е кукумицин, ако всичко им беше ок, едва ли щеше да пусне да ходи да се излага. Тя е слаба психически и физически, лабилна, истеричка и трудно изпълнява процеса мислене, следователно, тя формата няма как да спечели и идва въпроса защо е влязла.....

# 1 820
Ваня ме впечатли с начина, по който игра на дуелите. Игра не със злоба, а красиво. Гледам такива предавания и се радвам на всеки участник, който се бори, показва воля, красота в битките. Раздаваше се, без да оставя грозна следа. Мисля, че това настървяване срещу нея си е от чиста проба завист. По-лесно е да се отстрани такъв играч като се прави психологическа преса - била мързелива, била командажийка, дрън дрън. Просто видяха на какво е сбособна волята й. Харесва ми. Живка също видях на арената - не даде въздух на противника, ама така се стресна, когато я посочиха. Ваня не е показвала страх, Ралица също е приемала предизвикателствата без да трепне. Георги също е готов да излезе и да се раздава докрай. Колко хора, освен Ваня са били на дуел? Всички други се спотайват и злобеят. Аз харесвам можещите хора, но тях обществото ги нарочва за мързеливи, намира им кусури. Светлини, дървета - момичето се бие красиво. Всички се крият зад някакви си там неща, а истинското чувство, което изпитват е завист и злоба. Изпива ги отвътре.

# 1 821
  • София
Ама защо трябва да се сравнява кой бил на дуел и кой не че да заслужава повече от другите? Така се е случило, нея са викнали. Не може заради единия дуел и дай Ванче да е победител. По тая логика Киро ако беше побеждавал 3 пъти по-слаби от него играчи, щяхте ли да искате Киро да печели? Не е само битки тая игра. Битки на арената имам предвид.

Теодора защо да е казала финалистите? Може да е говорила кого подкрепя, на база кои са останали вътре след излизането ѝ. (не съм ѝ чела интервюто)

# 1 822
Мъжът на Теодора също е тук. Видях го на снимка с дъщеря им в Стара Загора на Самарското знаме. Няма нито една снимка с Теодора обаче.
Хмммм... тогава тя какво семейство чака по Коледа?

Аз не съм я перефразирала правилно в стария коментар.
“Очаквам семейството ми всеки момент да се прибере от САЩ и ще изкараме коледните празници в България. След това ще се върнем в Чикаго.“ Интервюто е от 25.11.

# 1 823
Ама защо трябва да се сравнява кой бил на дуел и кой не че да заслужава повече от другите? Така се е случило, нея са викнали. Не може заради единия дуел и дай Ванче да е победител. По тая логика Киро ако беше побеждавал 3 пъти по-слаби от него играчи, щяхте ли да искате Киро да печели? Не е само битки тая игра. Битки на арената имам предвид.
Аз само казвам - какво на мен ми харесва. За мен дуелите са истинският изпит - там или побеждаваш, или напускаш. Затова аз харесвам Ванчето. Имам много познати, които вярват в бели, зелени, всякакви неща. Важни за мен са хората, които няма да ми забият нож от завист, обичам да се боря така, че да ми е леко на душата, без да газя никого. Но най-важни са тези, от които мога да почерпя нещо важно. Ваня не ми беше любимка, но ме впечатли с красивите си победи и силата, която показваше да отстоява на злобата и завистта. Е, предаде се, но не сътвори беди. Няма как да се измъкне от тази гадория, без да остави следа. Човек трябва да приеме, че понякога греши, че ще бъде упрекван, хулен, но да се опази.
Допълвам - убиха ме жива, като една от тях каза, че ставала много рано за ратайството - 7.30.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 18:31 от Анонимен

# 1 824
И Ралица не искаше да дои кравата. Жоро го чух да я съветва- Иди пък ти веднъж. Нищо няма да ти стане, но другите ще видят, че си отишла.
И Ралица на тази тема другия отбор вече не я кове. Ваня отговаря - кво от туй, че не знам, не искам аз, ще намеря кой да го свърши. Това мен ме докарва да ми ври отвътре. Те я съветват кротко, с добро. Тя хрупа, повдига равнодушно рамене или ехидно се подсмихва. Правилно написа някой тук, че тя битките ги спечели, но войната губи заради дипломацията, или в този случай на липсата й.
А, баш! Ей тва е. И Ралица се вслуша в Георги и нещата приключиха. Ваня не та не! Не отстъпва и милиметър, колкото и да греши. То вярно, насила не можеш да дадеш. То вярно спечели си битките, ама не са я поставили в ролята на дерибей само да заповядва. Абе да се оправя, кой каквото сам си направи…
Сега Стефчо да ступа барманчето и искам да видя на Кире физиономията. После Коцката ако може да разкарат, че ми е супер противен. От мъжете Пацата е най-силен, тва е очевадно, има повече сила от Херкокалес, който е рупал повечко хапченца, отколкото реално да е билдвал. За жените Марта и Живка. Аз съм фен на Живка от самото начало и, въпреки, че не винаги съм съгласна с нея, мнението ми не се е променило. Жорката искам да натупа Любо, после Пацо Коцката. Мераци Joy

# 1 825
  • София
Ванчето спечели от две по-слаби противнички, с третата бяха малко на късмет нещата. Не ѝ умаловажавам победите, но не мога да кажа, че видяхме кой знае какво от нея. Светлината е с нея до едно време, после идва време да си избере противник. И си избра от слабите такива. Логично. Просто нека не бъде толкова надценявана.

Довечера съм за Стефан. За мен той не е мишка или както о определят част от хората. Просто е възпитан. И го разбирам много добре, че не иска да е в никой отбор. Всъщност той с този си избор рискува доста, защото не знае кой ще му е гръб.
Иначе е прав за много неща - говори си с хора и от единия, и от другия отбор, точно заради самите хора.

# 1 826
Я дайте профилите на Теда и компания, моля. Grinning

# 1 827
Я дайте профилите на Теда и компания, моля. Grinning
https://instagram.com/teodora_dyakova?utm_medium=copy_link
На второто стори е тагнала и другите, ще ти излязат профилите като натиснеш на името

# 1 828
Случило се е да е на дуел? Теглили са чоп? Не, те я пращаха ратай и я посочваха за първи дуелист, или я избираха за втори. И като чуха за аналогията с Хепи Ванче, се стреснаха. Защото Хепито хем я пратиха на 4 дуела, хем победи на финала, а нея също я подиграваха, че е куку, че фалшиво приповдигната и какво ли не. И сегашните мишки имаха мегдан да ходят на дуел и да си избират по-слаби, ама се крият още по ъглите с измислени доводи. И сега виждаме злобата на посредствената масовка.

# 1 829
Те я пращаха на дуел, защото не могат да я понасят. А се усетиха, че може да стане хепи Ванче и евентуално биха престнали да я пращат, ако имаше как, защото вече не останаха хора. Повечето вътре нямат толко акъл да се усетят, че много спечелени дуели трупат точки от зрителите.

Общи условия

Активация на акаунт