🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 580
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 830
Ивайло също беше на дуел. Да, победи. Обаче не ми хареса начинът, по който се държа на арената. Изобщо арената е място, на което играчите показват своите възможности и не е допустимо да се слушат неща, особено по телевизията, които са извън нормите. Теодора ми хареса на арената, че се би докрай, но ме отврати със злобните си жестове и държанието си. При Ваня не видях това. Не е важно да се побеждава винаги, на всяка цена, но битката трябва да е истинска, да си боец. Аз така си го виждам. Ако човек падне с достойнство, ще дойде ден да победи красиво.

# 1 831
Я дайте профилите на Теда и компания, моля. Grinning
https://instagram.com/teodora_dyakova?utm_medium=copy_link
На второто стори е тагнала и другите, ще ти излязат профилите като натиснеш на името

Благодаря.

Тянко интересно нещо е постнал вчера-

С неговия приятел Любчо може изведнъж да намерят още повече общи теми за разговор.

# 1 832
  • София
Точно така, пращаха я на дуел, Ванчето не се е бутала да се бие. Така ѝ се е случило, точно както можеше да се случи на всеки. Просто повечето жени вътре са по-слаби и Ваня излезе силна. Коце е на 1 победа от нейните, ама му свършиха слабите мъже и надали ще победи повече. Също като Ваня.
Бях за нея и в трите битки, защото другите изобщо не ги понасях. Но  да си беше избрала Мартина, Живка... Защо все флегмите избира? За да е сигурна в победата. Не е толкова силна Ваня, такива опонети си избра. И много си повярва. Мне, няма да е втора Хепи Ванче, колкото и да ѝ се иска.
Мартина, до колкото помня, ѝ хвърли ръкавица да избере нея. Защо ли Ванчето не го направи?

Видях как се състезава Пламен. Ако беше победил Боби, Цоньо, Коце, силен ли щеше да е или щеше да е мишка, че си е избрал слаби противници? Защото на Пламен ще му седят много по-добре силни опоненти.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 19:18 от « Ѕmile »

# 1 833
И е отследвал Теодора и е изтрил снимките й от профила си в  Инстаграм, което в днешни дни е почти равно на развод. Joy Има някаква драма в семейството на Теодора и Тянко? Дали не е свързано нещо с плетене? Rolling EyesGrinning

# 1 834
Дано Стефан победи довечера.
Със сигурност има борбен дух и хъс, нищо, че не парадира с тях.
Не се постига кариерно развитие като неговото, ако тези качества липсват.

И е отследвал Теодора и е изтрил снимките й от профила си в  Инстаграм, което в днешни дни е почти равно на развод. Joy Има някаква драма в семейството на Теодора и Тянко? Дали не е свързано нещо с плетене? Rolling EyesGrinning

Заплетена история. Grinning

# 1 835

Майко мила, размина ни се да го видим. Joy
Иначе полюсни изказвания. Една седмица едно, другата друго.
Даже вече и тук не ми е интересно.

# 1 836
Теодора сама ли е в България? Или мъжът и детето й също са тук? И в двата случая ако Теодора наистина е била с Пламен след края на Фермата, докато все още е омъжена направо ме отвращава. Що за поведение от жена и майка? Приключи си отношенията с мъжа ти, разведете се пък после кой каквото иска да прави. И жалко, че така ще си зареже семейството заради едно мимолетно увлечение. И какво бъдеще ги очаква? Да разбие семейството си, да вземе детето и да живее в Ябланица. Не знам защо не ги виждам в дългосрочен план с Пламен, той не е готов за семейство според мен.
Мисля, че е в БГ с детето.
АКО е наистина с Пламен в момента, може и да е приключила отношенията с мъжа си, макар и не документално.
Не е чудо невиждано.
Знае ли човек, може да й е по-добре на чист въздух в Ябланица, отколкото на антидепресанти в Чикаго.
👍
Дано при Пацо адреналина да не е свързан с "чужда" жена , и ако тя се кукне в Ябланица, дори и кривите палчета да загубят магията си.

# 1 837
Точно така, пращаха я на дуел, Ванчето не се е бутала да се бие. Така ѝ се е случило, точно както можеше да се случи на всеки. Просто повечето жени вътре са по-слаби и Ваня излезе силна. Коце е на 1 победа от нейните, ама му свършиха слабите мъже и надали ще победи повече. Също като Ваня.
Бях за нея и в трите битки, защото другите изобщо не ги понасях. Но  да си беше избрала Мартина, Живка... Защо все флегмите избира? За да е сигурна в победата. Не е толкова силна Ваня, такива опонети си избра. И много си повярва. Мне, няма да е втора Хепи Ванче, колкото и да ѝ се иска.
Мартина, до колкото помня, ѝ хвърли ръкавица да избере нея. Защо ли Ванчето не го направи?
Ами тя Ванчето ако продължават да я пращат на дуел, евентуално ще отстрани Лора, после Ралица, и дори и след 5 победи пак ще бъде омаловажавана. Както и Хепи Ванче миналата година, за всяка победа имаше омаловажаващо обяснение, и накрая ги видяхме най-силните и можещи Надя и Мария, да не стане и тази година и силните Мартина и Живка да окапят. Защо да избира Мартина, да  рискува отпадане възможно най-рано за радост на всички? Чак толкова наивна не е. Мартина като е била толкова смела, да е ходила ратай и да си избира силни дуелисти.

# 1 838
Видяхме я Мартина колко е смела.

# 1 839
Да не би са хейтили и мъжа на Теодора?

# 1 840
Не гледах вчера и ми беше спокойно. Темата обаче си я чета с интерес. Твърдо оставам за Ваня. Продуценти с помощта на две лекета се изгавриха с нея и нищо направено от нейна страна оттук нататък не може да заличи или надделее над този грозен факт.

# 1 841
Дяволчето направи много интересна рейтинг скала. Тези участници, които са с най-малко точки, да отпадат или да се борят от отпадане. Но пък Фермата си има регламент, въпреки това си го променят непрекъснато. Силни играчи привличат слаби, които гласуват за тях, подкрепят ги, а после ги използват за съперници. Други са нарочени за аутсайдери, те са на пангара. Това си е стратегия, ок. Обаче някой да се потрива цял сезон не е ок. Ако променят правилата, те ще бъдат за сеир, а не да се повиши качеството на формата.

# 1 842
  • София
Ваня ако си избере слаб участник, е умна,  а някой от силните мъже ако си избере слаб противник умен ли ще е или страхливец?

# 1 843
  • София
Айде барманчето да си стяга мешката и да си ходи.

# 1 844
Хаха.. това с лицевите е добро!

Общи условия

Активация на акаунт