🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 550
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 2 010
Аз ще си призная нещо срамно...в началото симпатизирах на Ивайло в конфликта с Чавдар. Бях съгласна с Ивайло, че Чавдар само бяга от отговорност с глупавите си методи. По-скоро включванията на Кирил не ми харесваха, а той по ирония на съдбата тогава бе един от най-харесваните участници.

Само, че в течение на седмицата Ивайло просто пресоли манджата, което цялостно описва неговото съществуване. Дори когато някои от нещата, които казва са право в десятката, той продължава да бълва вербална помия, докато вече не стане безкрайно досаден и всеки нормален човек игнорира това, което излиза от устата му, или го приема с пренебрежение, щото идва от него. Това не е да си смел, а малоумник, който сам прави така, че мнението му да е без значение, дори когато е в правото си.

И между другото, ако Ивайло беше толкова умен за колкото се мисли, щеше да си играе играта индивидуално, а не да се присламчва в ограничената Мартина и нейния речник от 50 думи. Същото се отнася за Кирил, Пламен и Любо.

# 2 011
Ивайло имаше добри попадения, интересен тип ми беше. Комбинацията им с Кирил се оказа с последици, от които ще загубят и двамата, а явно и Ваня.
В началото като огледален образ му беше Деси - хейтър като него, но той ми беше по-приятният от двамата. С Кирил заедно минаха и двамата толеранса ми, по отделно ги приемах. Лошо си повлияха един на друг.

Да, Ивайло беше катализатор демоните на Киро да излязат. Двамата заедно станаха взривоопасни и  минаха всякакви граници.

# 2 012
Явно с ' дарението " Стефан флегмата си е купил победата днес 🤣🤣🤣
Ти да не си жена му на Ивайло? 🤣

Направо самият Ивайло съм 🤣
Като гледам нахалният ти ник,нищо чудно!Но по скоро си близък на Ивайло.
Браво на Стефан,че му затвори гадната уста

# 2 013
И аз така, Oliboo Simple Smile
Аз още не мога да открия в какво се крие харизмата на Мартина, благодарение на която спечели толкова хора на своя страна. Първоначално във визитката й я харесах. И толкоз.
Много малко я дават изобщо. На мен засега ми е пълен борсук като поведение и излъчване. Но като гледам какви контрасти се получават с другите, очаквам до края да разбера и оценя плюсовете й. Току-виж ми стане фаворитка Grinning
Единственото, което смятам, че й помага много в общуването с мъжката част е, че не си пада много по приказките, а това дори и за най-големите плямпала сред мъжете, е безценен дар за всяка жена. Докато те бълват с фонтани от думи, тя да се усмихва кротко и да кима. Ето, само за нея нямаха ироничен прякор КиМ. Simple Smile
Има и  нещо друго в нея и все си мисля, че ще го видим.

# 2 014
  • София
Стефан няма нужда да си купува нищо. Видя се, че Ивайло е по-флегматичен от него, на всички битки се справи ужасяващо бавно. Голям футболист, спортист, не знае как да диша, няма въздух. Да, прилича на бг футболист отвсякъде.
Браво на Стефан!

# 2 015
  • София
Не съм убедена, че в Мартина има нещо смислено и съдържателно. Тя ми е като тъп филм в който все чакам да стане интересно, да се завърже действие, сюжет...обаче то докрай си остава тъп филм.

# 2 016
Явно с ' дарението " Стефан флегмата си е купил победата днес 🤣🤣🤣
Ти да не си жена му на Ивайло? 🤣

Нахален? Въобще нямате чувство за хумор.  Иначе бих се радвал да съм приятел на Иво

# 2 017
И аз си мисля, че Мартина ги печели с това, че си мълчи, кима и се прави, че е много възхитена от това, което казват, а това е достатъчно за много прости мъже с его, ама все си мисля, че поне Ивайло имаше претенции да е малко по-умен от Пламен примерно, ама и той лапна въдицата.

Като цяло Мартина да се благодари на Живка, че създаде тая интрига с циците, че можеше и досега да не й знаем името. Дори невзрачната Красимира я запомних с историята за осиновяването в началото на предаването, а Мартина с едно голямо нищо. Тя ли се беше обадила веднъж на Цоньо да спре да ги нарича "женички"? Та може би това е единственото нейно действие, което помня в първия месец на предаването. Или това пак беше Красимира? Не съм сигурна. Ще е още по-смешно, ако едното нещо дето съм запомнила от нея, дори не е нейно действие.

Тя и сега много не се забелязва, само я дават като се подсмихва на подигравки и кима до мъжете. Изобщо дори не мога да я поздравя за стратегия, защото целта на предаването не е само да си проправиш път до финала, но и да направиш впечатление на публиката с нещо, та да те подкрепи, а в това отношение не виждам какъв е смисълът от участието на Мартина. Никакъв. Филър участник.

# 2 018
Мартина е пич - влиза им в тона, работи много във фермата (така казват де), грижи се за тях, има си тунинг, с който привлича, съгласява се с мненията им и те естествено я харесват. 😀  Кефи ме как умее много тънко да си прокара и нейните идеи без да изглежда манипулативно. Хареса ми и реакцията и, когато израждаха теленцето. Това, че един единствен път се конфронтира лице в лице, а иначе е все по ъглите и мълчи като са всички, не ми допада.

# 2 019
Нахален? Въобще нямате чувство за хумор.  Иначе бих се радвал да съм приятел на Иво
Пиши му в профилите. Със сигурност ще ти се зарадва, защото ще си единственият с положителен коментар за него, освен Богинята, разбира се.

# 2 020
Много неприятна особа е тази Мартина
Ама тя и богинята на Ивчо прилича на мангуста.Само дето е гримирана малко повече

# 2 021
  • Вестерос
Е, тя да си го дава лежерно, но поне като е фермер, да се стреми да им е водач наистина, да е наравно с тях. Не да се чуди откъде да размахва пръст. Аз също бих се издразнила и бих загубила стимул ако съм вътре и този, който трябва да раздава задачи и да дава наставления, ги дава на сляпо. Първо, защото не знае. Второ, защото не иска и да знае. Не бих приела насериозно думите на човек, който не се стреми да е добър в нищо.
Да си водач не означава да си наравно. Имали сме фермери, които са били наравно и не се справяха добре като фермери, защото не ръководеха всичко като хората 🙄 това, че според Живка Ваня не можела да прави хляб и как можело, не означава, че тя не е добре в коването на пирони, което на нас не ни е показано.

# 2 022
Много, много се радвам за Стефан, радвам се, че Ивайло си тръгна, и смятам, че го направи достойно. Доста по-достойно от тъпата ревла.
Това, което не разбирам у Киро и Ивайло е, като ги слушаш, особено в моменти на откровение и здрав разум си викаш - има надежда. Като видиш после какво правят и се чудиш това същоте хора ли са. Харесаха ми думите на Ивайло към Ваня. Не беше нападка това, според мен беше откровен съвет към човек, с който пътищата им се разделят. Беше честен. И Ваня, ако има акъл в главата ще го послуша.

# 2 023
  • София
Съгласна съм, трябва да се намери балансът между заповедите и помощта. Понякога само с помощ може и да се получи, но само със заповеди - със сигурност успеваемостта е по-близо до 0. Защото хората се дразнят.

# 2 024
Мерси за психоанализът 😃
Че си и неграмотен.

П.П.: Анонимен, в интерес на истината ти си допуснала точно същата грешка.

Поясни!

Общи условия

Активация на акаунт