🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 554
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 1 995
Явно с ' дарението " Стефан флегмата си е купил победата днес 🤣🤣🤣
Ти да не си жена му на Ивайло? 🤣

Направо самият Ивайло съм 🤣

Въхх, недей..сега водосвет трябва да се прави в БГ мама...
Ха ха ха колко забавно 😐😐😐

# 1 996
Аз съм 50:50 кой е дарителят.
Между другото Ивайло днес ми хареса как се държи и промяната според мен се дължи на писмото от жена му и най-вече от спокойствието и нормалността, които Стефан излъчва. Определено имаше късмет да падне от най-толерантния и разумния там. Георги щеше да се изгаври с него.
И аз съм на същото мнение за днешния Ивайло. Аз твърдя, че и Киро и Ивайло не са празнодумци, харесват ми анализите, които правят, не харесвам липсата им на човещина и грозно поведение спрямо хората, които не харесват, твърдоглавия инатлък и нежеланието да проумеят грешките си, както и агресията им.

# 1 997

Ивайло, няма смисъл. Wink

# 1 998

Ей ви един пример за злоба и агресия и за простотия.
Хем злобно и обвинява, хем нито е чело и чуло, че дарителят е Любо - от седмица и нещо се знае това.
То феновете на Кирил и Ивайло, за си техни копия, няма как да е иначе.
Мерси за психоанализът 😃

ПсихоанализЪТ ич не го схващаш, така че не се хаби с благодарности😅 грабвай правописният речник Wink

# 1 999
  • Велико Търново
Аз смятам, че Ивайло ще посочи Киро за фермер.
Уффф и аз така! Дано Стефан вземе куиза!
Е той, ако е срещу него, почти е задължително, че ще го вземе. Кирил на викторините никакъв го няма.

# 2 000
  • София
Мерси за психоанализът 😃
Че си и неграмотен.

П.П.: Анонимен, в интерес на истината ти си допуснала точно същата грешка.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 23:02 от Reinа

# 2 001
Къде го виждаш с речник, по-добре да си сипи, на бара.

# 2 002
В такъв случай голям плюс за Императора. Признавам, че не вярвах, че той е дарителя. Смятах за поза голяма част от образа му, но явно за вярата е бил искрен. Да спре да се прави и на супер силен и способен, щото и него го видяхме колко е добър на арената и още един плюс ще получи.😂😂😂

# 2 003
  • В тъмната гора.
Най-големите скрити лимонки са Живка и Георги.
Все едно двете страни на една и съща монета. Вече са готови да се съединят с другия отбор и да почнат да работят и тях. Мнооого са хитри, много...

# 2 004
А аз залагам на Коцето. Той не е бил фермер на седмицата досега, приятели са, а може и да иска да го спаси от ратайството. Не се знае обаче продукцията дали ще го допусне.

# 2 005
  • София
Няма как Коцето да не е ратай.
Има вече промо, Ивайло нямало да посочва никой, нещо друго бил измислил. 😃

# 2 006
  • Стара Загора

Ей ви един пример за злоба и агресия и за простотия.
Хем злобно и обвинява, хем нито е чело и чуло, че дарителят е Любо - от седмица и нещо се знае това.
То феновете на Кирил и Ивайло, за си техни копия, няма как да е иначе.
Мерси за психоанализът 😃
3 думи , една грешка. Няма нужда да ми благодариш.

# 2 007
Оф, какво пак е измислил Ивайло.😂😂😂

# 2 008
  • Sunshine state
А защо на Ивайло да се позволяват своеволия, че чак и да не посочва фермер.. Не ми харесват подобни неща.

# 2 009
Ивайло имаше добри попадения, интересен тип ми беше. Комбинацията им с Кирил се оказа с последици, от които ще загубят и двамата, а явно и Ваня.
В началото като огледален образ му беше Деси - хейтър като него, но той ми беше по-приятният от двамата. С Кирил заедно минаха и двамата толеранса ми, по отделно ги приемах. Лошо си повлияха един на друг.

Общи условия

Активация на акаунт